Drie internationals aan de bak

Van de vijf uitgevlogen internationals kwamen er vanavond drie daadwerkelijk aan spelen toe. Tim Sparv viel in de tweede helft in om zijn Finland langs Letland te helpen. Het werd 0-2.

Johan Kappelhof kende een minder leuke avond. Met Jong Oranje ging hij keihard onderuit in Zweden: 0-3.

Nicklas Pedersen verloor ook met Denemarken in en tegen Schotland (2-1). De middenvelder kwam in de rust in het veld en toen stond de eindstand al op de borden. Thomas Enevoldsen kwam bij Denemarken niet in actie.

Ik keek vanaf de luie stoel naar het doelpuntloze gelijkspel van Slovenië tegen België, net als Tim Matavz die dat negentig minuten vanaf de bank deed.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

9 reacties op “Drie internationals aan de bak

 1. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

  Die schotten kletsen erop, dat is natuurlijk niet echt pedersen zijn ding.
  Dus de winst voor schotland is logisch ha ha ha.

    /   Beantwoorden  / 
 2. robfc

  Volgens mij zat Matavz niet eens op de bank, maar op de tribune. Ik kom zijn naam niet tegen in de spelerslijst, of ik heb wederom niet goed gekeken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Ik dacht dat ik hem zag warmlopen, maar het camerastandpunt was niet helemaal optimaal.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Raymond

  Emil Johansson kwam ook nog in actie tijdens Jong Zweden – Jong Nederland. Hij scoorde zelfs nog.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Raymond

  Lees net dat dit niet “onze” Emil Johansson was, maar Jakob Johansson…..

    /   Beantwoorden  / 
 5. FCG1990

  David Texeira lijkt wel zeker vandaag naar Groningen te zijn gegaan. Want op een vertaald artikel van tenfieldigital.com.uy lijkt bevestigt te worden dat David Texeira niet op de training was van Defensor vandaag en dat hij zoals eerder was aangegeven vandaag naar Groningen afreist om zich daar bij de selectie te voegen.

  Gaat om dit stukje regel: ”Julian Perujo ondertekend contract van een jaar, verscheen op het podium en nam deel aan de training Franzini. David Texeira Zoals reeds aangekondigd op vrijdag afgereisd naar Nederland om de Groningse aan te sluiten. Aneff Juveniele Sasha blijft het fysieke arbeid.”

  Orginele bericht is hier te lezen: http://www.tenfieldigital.com.uy/TenfielDigital/servlet/hntdide?0,51,%2F51% 2F51,1,73542,1,1,0

  Ik denk dat Texeira dit weekend de stad gaat bekijken en dat hij toeschouwer zal zijn bij Groningen – ADO en dan zal die maandag gepresenteerd worden en aansluiten bij de selectie. Ik denk dat het goed is dat hij alvast bij de selectie zit, zodat hij al ingespeeld kan worden. Matavz zal naar alle verwachting toch op de laatste dag verkocht worden, dus dan is de vervanger al direct in huis.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   niet om negatief te doen…maar ik heb van FC Groning’s directie begrepen dat ze Texeira/ of een andere spits!/ pas halen als Matavz wordt verkocht. En dat is dus nog twee weken afwachten…maar voorlopig-zoals het er nu uitziet- speelt Matavz voor FC Groningen dit seizoen. Als hij hij nu tywee inschiet tegen ADO, dan kunnen we ook tevreden zijn. ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Noordeling

    Matavz Psv……….zou me niets verbazen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     alles is voorstelbaar… maar medio juli heeft Brands al uitgebreid aangegeven niet op Matavz uit te zijn. Dat kan idd van het ene op het andere moment anders zijn, maar ik hecht toch wel erg aan mijn directe bron bij FC Groningen, die zegt dat Texeira(of een ander van het lijstje) niet op eigen houtje komt en al helemaal niet als Matavz bij FC Groningen is/blijft. Maar tel je knopen: FC Groningen heeft een mooie selectie en moet nu gewoon haar werk doen: winnen van ADO!

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.