Kappelhof toch bij Jong Oranje

Johan Kappelhof is alsnog door bondscoach Cor Pot aan de selectie van Jong Oranje toegevoegd. De toekomst van Nederland speelt in Oostenrijk een EK-kwalificatiewedstrijd. Door het afvallen van Ola John van FC Twente en Jordy Clasie van Feyenoord, mag de verdediger van FC Groningen die op de stan-by lijst stond, toch nog opdraven.

De keuze voor Kappelhof is eigenlijk wel opmerkelijk gezien het feit dat Clasie noch John als rechtsback speelt. Was het niet logischer geweest dat middenvelder Maikel Kieftenbeld, die ook stand-by stond, aan de selelctie was toegevoegd?

Maar in Zeist gebeurt er zelden iets logisch. Laten we gewoon de verrichtingen van Kappelhof (en Leandro Bacuna) in Oostenrijk volgen…

6 reacties op “Kappelhof toch bij Jong Oranje

 1. Duncan Hoeppertz

  Burnet dan?

    /   Beantwoorden  / 
 2. jk

  Kappelhof is mij tegen Ajax niet opgevallen. Maar ik heb Boerrigter de hele wedstrijd niet gezien dus Kappelhof zal wel goed gespeeld hebben :D Kappelhof, Kieftenbeld, Burnet, Bacuna en niet te vergeten Van Dijk kunnen allemaal wel in jong oranje!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. theoreticus

  Voor de laatste keer vraag ik mij af waarom Pot coach van jong Oranje is. Wim Suurbier en Rinus Israels konden zeker niet….Wat een beleid uit Zeist. Let op mijn woorden : het wordt helemaal niks met jong Oranje.

    /   Beantwoorden  / 
 4. hertop

  Het is gewoon zo,als deze gasten in Rotterdam,Amsterdam enz enz gespeelt hadden ,waren ze alle 5 geselecteerd.
  Nederland stop bij zwolle heren .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Roep dit maar niet te hard, want dan krijg je weer reacties van zoiets als “Calimero gedrag”. En zeker van die eigenwijze snotneuzen van 020.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Thomas

  en dat is altijd al zo geweest hertop voorbeelden genoeg .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.