Kappelhof en Bacuna winnen met Jong Oranje

Johan Kappelhof en Leandro Bacuna hebben gisteravond beiden meegespeeld in het EK-kwalificatieduel dat Jong Oranje in Oostenrijk afwerkte. De bondscoach Cor Pot lijkt er wat rare theoriën op na te houden…

Zo zat Kappelhof niet bij de definitieve selectie, maar mocht zich toch melden toen bleek dat middenvelder Jordy Clasie gebleseerd afhaakte. De verdediger van Groningen was blij met een plaatsje in de selectie maar nu stond hij zo maar in de basis mocht daar de hele wedstrijd blijven staan. Pot lijkt het spoor bijster.

Leandro Bacuna kwam in de 78e minuut in het veld voor Luciano Narshing. Jong Oranje won de wedstrijd onverdiend met 0-1 door een treffer van Nacer Barazite.

110 reacties op “Kappelhof en Bacuna winnen met Jong Oranje

 1. René

  Tammo, waar is de delete knop om haha te deleten?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   @Tammo, waar zit toch de deleteknop van halalala… of iemand een tip hoe we deze gast in het niets kan laten verdwijnen …. oh ja het recht van beledigen moet voor dit soort wanstalten of gedrochten ook mogelijk zijn… kan deze gast niet in zijn eigen lach blijven hangen. kan hij niet gewoon oprotten, zichzelf vervelen of net als Harry Potter in de kelderkast opgesloten worden. Daar kan hij lekker zijn eigen mening ventileren en met zichzelf in discussie gaan over de kolder die hij uitkraamt. OPROTTEN HALALALLALALA

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    Tammo, jij doelt nu ook op mij? Jij bent er een voorstander dat elke zieke geest hier langs kan komen om te beledigen etc. Een andere mening prima, maar dat van …. ik krijg het mijn strot niet eens uit kan steeds weer langskomen. Ach, zo is voor mij de lol er af.. veel plezier voor de rest hier. Zo hoeft het voor mij niet. Succes allen…

      /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    sorry, juiste URL moet zijn

    youtube.com/watch?v=7vsk6yE3M9I&feature=related

      /   Beantwoorden  / 
   3. René

    Oh dat is mooi Tammo, nou dit is mijn mening.. en jouw mening is dat het netter kan.. maar dat is maar een mening en dat ik een hahahaha en enorme sukkel en eikel vindt is ook een mening en ik weet niet of jij dat zo wil op je blog maar ja het is maar een mening en dat jij het dramatisch vindt is ook maar een mening… en dat het er niet gezelliger op wordt is ook maar een mening… het wordt pas vervelend voor jou Tammo als iemand met verschillende namen verschijnt hier, wat hij of zei zegt maakt niet uit, maar met verschillende namen hier verschillen dat kan je een ban opleveren….hahahah dat is eigenlijk wel heel grappig en kortzichtig maar ja dat is ook maar een mening van mij. dat kneusje hahaha hier steeds verschijnt is dan ook weer van mij een mening. Wat fijn dat je in het kader van mening alles mag roepen en zeggen over een ander….. HAAHAHAH ROT OP! Heerlijk ik mag deze mening hier uiten…..

      /   Beantwoorden  / 
   4. René

    OMG hij zit weer met zijn neus in de coke en gaat ineens vreemd filosofisch doen….

      /   Beantwoorden  / 
 2. Boze Fan

  Bedoel jij die selectie van Ajax die klop kreeg van Jong Groningen? Die vriendenclub van Aisatti (“ik moet spelen”) en z’n tallentvolle companen. Corrr, veural het advies opvolge fan Hahaha met z’n gbrekkige nederlands, heb ie ook es gelijijijk…

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Boze fan je gaat toch geen sorry zeggen tegen deze halve zool, straks zeg je ook nog sorry tegen Jos, f.s. of met welke naam deze man door het leven gaat…..

     /   Beantwoorden  / 
  2. diego

   kijk hoe dom ben je nou
   ik gebruik nooit een hoofdletter
   dombo

     /   Beantwoorden  / 
  3. diego

   of moet ik zeggen hahaha

     /   Beantwoorden  / 
  4. diego

   of Tammo ?
   heb ik dus niet gezegd
   stop ff met dat kinderachtige gedoe
   kinderachtig ga je maar doen op je fb of zoiets
   maar laat deze site voor de echte supporters

     /   Beantwoorden  / 
  5. diego

   dat tammo hier wat aan kan doen dat zal zeker wel
   maar je bent erg kinderachtig bezig
   niets anders te doen ofzo

     /   Beantwoorden  / 
  6. kees

   een schoolmeester is Tammo niet, logisch dat hij zich niet laat uitdagen door zo’n zielige internetpiraat die sinds een week (vanaf die verliespartij van Ajax in Groningen) hier onder andere namen steeds fake-berichten op dit blog zet. Misschien als zijn club niet verliest van AZ, dat hij ermee STOPT met zijn kinderachtige getreiter en dat hij zijn lol in het plaatselijke café gaat halen.

   Dan kan dit blog weer gebruikt worden voor supporters waar het voor bedoeld is.

     /   Beantwoorden  / 
  7. René

   kijk al een schoolmeester eerst heel stoer zegt dat als je onder een andere naam hier komt dan kan je dat een ban opleveren en je doet het niet en je reageert zelfs totaal niet, dan verlies je als schoolmeester gezag en nodig je juist uit tot dit soort onzin. Ondertussen weet je net meer wie wie is. Maar schijnbaar vindt Tammo80 dat prima en laat hij het toe dat het op deze manier een zooitje wordt. Voor de sukkels die dit doen is het natuurlijk paradijs, ze kunnen klieren wat ze willen want de blogbeheerder treedt er toch niet tegen op. Negeren helpt hier niet, want je weet niet meer wie wie is.De post over trollen verklaarde veel… het is tegenwoordig toegestaan om je als trol op te stellen je hier puur en alleen te komen zieken zodat anderen daar op reageren. Wat het met voetbal te maken heeft weet ik niet…. Het is inmiddels wel duidelijk dat Tammo80 het toestaat dat je hier onder een andere naam inlogt…

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Beste René…even verder vooruit kijken: Tammo80 heeft ervaring als blogbeheerder…was het niet zo lang geleden een malloot uit Twente die met KNOR de hele bladzijde vulde, en verder: kijk ‘s op het Ajax blog: al tijden komt daar Ha enz. zieken met de blogbeheerder. Hier viel het onder PACO wel mee…en dus hebben we leuke reakties kunnen plaatsen, totdat er weer zulke zieke gasten ( ik denk maar een) de boel komen verstgoren… Wees geduldig, vanavond weer voetballuh, en morgen staat FCGroningen op plek 5/6. Dan kan Tammo ook weer een nieuw item posten. Tip: jij, en RobR en Noordeling en ook Meertn81 die (her-)kennen de schrijfstijl en inhoud… Vooral: Negeren als er iets achterlijks tussendoor loopt. Prettig weekend!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Eindelijk vanavond weer voetballen. Misschien krijgt 020 wel op z’n kloten en is die halve idioot uit Mokum helemaal stil en zit hij stilletjes in een hoekje van de kamer te huilen, de zielepoot.Op deze blog zullen we dan geen last meer van hem hebben.

       /   Beantwoorden  / 
 3. mark

  Als ik dat centrum van jong Oranje zie dan is het echt onbegrijplijk dat van Dijk daar niet staat!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Komt vast wel. Alhoewel met Cor Pot…

     /   Beantwoorden  / 
 4. Rob Roy

  @Hahahahaha,
  Je kunt beter jouw gram op het blog van 020 met Mark78 uitvechten want we hebben allemaal liever dat je van het blog van FC Groningen wegblijft.Dus……………move it, please.

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Deze is ook weer erg goed, volgens mij doe je het erom en ben je stiekem Freek de Jonge:”niemand snapt er geen bal van!”. Briljant! Hoe kom je erop? Ga vooral door met je vermakelijke mening.

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   R-R: één Jos is erg genoeg maar die huilie-huilie erbij…gewoon negeren die stakker! Hij sart op het Ajaxblog (“wie is El Ham”) of elders ook iedereen: gestoord en WEG ermee.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    welk punt? hij heeft nog met geen 1 letter iets zinnigs gezegd. Laat hij er een punt achter zetten. Weg ermee.

      /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    verbeter de wereld en begin bij jezelf…hie ha

      /   Beantwoorden  / 
   3. René

    Even op zijn Jos… zegt met een d?????

      /   Beantwoorden  / 
   4. René

    ik zal de eerste zijn die toe zal geven dat ik genoeg kan verbeteren, hoe zit het met jou hahaha

      /   Beantwoorden  / 
   5. kees

    Zegd met een D is net zoiets als IJkel met een IJ. zijn ouders konden geen betere naam bedenken dan Hahaha…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rob Roy

   Nee, jij snapt blijkbaar alles, dronken idioot.

     /   Beantwoorden  / 
 5. kees

  @ Tammo: werk aan de winkel: deze “gast” post (ook) onder mijn naam, en heeft vast een IP adres wat jou bekend voorkomt. Bannetje in petto? Maar als je nog voetbalnieuws hebt: graag.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   @Tammo80: post van 23:30 en 23:40 zijn van een “alias”kees…zielig hoor als je niet tegen je verlies kunt: FC groningen-Ajax: 1-0 :)

     /   Beantwoorden  / 
 6. kees

  ook aan de snuif?

    /   Beantwoorden  / 
 7. kees

  hahaha :)

    /   Beantwoorden  / 
 8. Rob Roy

  Deze Fc Groningen blog is bedoeld om supporters van deze club de gelegeneid te geven om met elkaar van gedachten te wisselen omtrent hun club. Daarbij is het toegestaan dat anders denkenden, dus supporters van andere clubs, zich ook op dit blog mogen uiten. De stellige regel is echter dat er wel op een fatsoenlijke manier met elkaar wordt gecommuniceert. De laatste paar dagen echter komen er steeds meer vreemde snuiters hun gram spuien op deze blog wat niet altijd op een zachtzinnige manier gaat. In het verleden zijn door de toenmalige moderator, Paco, een aantal van deze opruiers in een IP-ban gedaan zodat ze niet meer op deze blog hun zegje konden doen. Graag wil ik de huidige moderator, Tammo80, verzoeken de ‘bloggers’ Jos,fs,hahaha en ene Diego net als hun inferieure voorganger Bert een Ip-ban op deze blog te geven, althans dit verzoek in overweging te nemen. U zou de vaste bezoekers van deze blog er een groot plezier mee doen ons te bevrijden van deze halve gare, coke snuivende individuen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Negeren, R-R die damschreeuwers

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   Fijn om te lezen dat jij er ook zo in staat en het niet enkel afdoet dat het een mening is. Verschillende meningen zijn prima, dat maakt het ook leuk, maar dit heeft natuurlijk niets meer met meningen te maken… helaas kijkt Tammo daar heel anders tegen aan. Die vindt dat wel leuk schijnt het…

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    nee, ik ben hahaha. Jongens iedereen, ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn belachelijk gedrag hier. Ik heb het zo moeilijk met het verlies van Ajax tegen Groningen dat ik sindsdien elke dag mijn verdriet wegdrink en afgeef op deze blog. Ik ga daarin veel te ver. Echt belachelijk van mezelf. Uit pure wanhoop heb ik mezelf de naam hahaha gegeven, eigenlijk ben ik een heel zielig mannetje…. heb het daar heel moeilijk mee. Groningen is eigenlijk wel een hele toffe club en uit pure jaloezie haal ik elke keer omlaag. Was getekend hahahah, eigenlijk huili-huili….

      /   Beantwoorden  / 
  3. René

   Wil de echte Tammo80 hier iets aan doen. Ik begrijp dat nu Groningen niet speelt dat er over iets gesproken moet worden, maar laten we dat wel onder onze eigen naam doen.

     /   Beantwoorden  / 
  4. diego

   dit is rob roy dus niet
   die zou niet zoiets zeggen

     /   Beantwoorden  / 
 9. Rob Roy

  Tammo doe hier iets aan. De reactie van die idioot van de post 09/10/2011..0:12 is niet de Rob Roy van de post van 09/10/2011..0:09.
  Maar dat zie je, denk ik, ook wel aan het IP adres, welke idioot dat is.

    /   Beantwoorden  / 
 10. René

  is dit Tammo80 wel? Het kan inmiddels iedereen zijn

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ja misschien wel, want inmiddels weet niemand dat meer. Maar ik gebruik altijd dezelfde naam. Heb nog nooit van naam gewisseld en zal dat ook nooit doen… mocht dat wel zo zijn dan kondig ik dat aan, maar ik ga dat niet doen. De echte Tammo80 weet dat ook en kan zien dat ik altijd met dezelfde naam en IP adres communiceer.

     /   Beantwoorden  / 
 11. theoreticus

  Reactie van 22:59 was niet van mij. IP adres zal dat bevestigen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Boze Fan

  We hebben hier duidelijk te maken met een intrigantje, aan de stijl te oordelen geeft r-d-b Hahaha zich uit voor meerdere posters. Hoe ziek kun je zijn om een blog zo te frustren. Een gevalletje van arrogantius in extremus of schizo ordinairus. Ik hou het hier voor hier voor gezien ergo : You might as well block my IP i’m never gonna respond again. Blogging is serious bussiness.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Boze F: blijf bloggen ondanks die zieke arrogantius in extremis of schizo ordinarius, maar dat je boos bent vergeef ik je, want in goed Nederlands diskwalificeer ik die gast simpel tot “damschreeuwer”… jaartje cel

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    de grote afwezige is trouwens Tammo80. Hij kan er toch niet blij mee zijn dat er op meerdere namen wordt gepost

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     gun onze man ook een weekendje vrij!

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      ik heb hem gisteren toch meerdere keren zien langskomen

        /  
 13. buze

  ik heb hier van alles gelezen behalve over jong oranje,

    /   Beantwoorden  / 
 14. peetje

  Je was me net voor Buze…je hebt helemaal gelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Rob Roy

  De overwinning van FC Groningen op die achterlijke flutclub uit Mokum, doet schijnbaar héééél zeer, afgaande op de reacties van die stomme cokesnuiver genaamd hahahahaha/fs.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   en na hun as. verliespot tegen AZ mogen die supporters weer “pannenkoek” tegen hun trainer roepen: dat lucht op!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Voor de winterstop Frank de Boer………exit.
    Opvolger……………………..Ron Jans???????
    Hahahahaha :D

      /   Beantwoorden  / 
 16. René

  ik kan me wel voorstellen dat het tegenwoordig moeilijk is om Ajax fan te zijn. Ooit heel lang geleden had Ajax een naam en konden ze bluffen en zagen tegenstanders er ook tegenop om tegen ze te spelen. Tegenwoordig zijn ze een lachertje in Europa en is in NL niet echt iemand nog onder de indruk van de ploeg. Bij een toevalstreffer zijn ze vorig jaar kampioen geworden. Want eigenlijk had Twente gewoon weer kampioen moeten worden. De Ajax supporter klampt dan meteen vast aan het verleden en uit pure wanhoop hebben ze de illusie dat grote tijden terugkeren. Het is een zooitje in Amsterdam, enkel geruzie op de achtergrond van omhooggevallen arrogante “kenners”. Laten we eigenlijk maar medelijden met ze hebben, het is moeilijk om te accepteren dat Ajax niet meer de club is dit het ooit was en het ook nooit meer zal worden. Clubs als Twente, AZ en binnenkort ook Groningen streven ze voorbij en dat is moeilijk voor hen te accepteren. Het bluffen begint iets meelijwekkends te worden. Ook dit jaar is Ajax geen kampioenskandidaat, dat zijn eerder PSV, AZ en Twente…

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   mooie opinie…morgen in Telesport. Je betn overigens Johan Cruyff vergeten te noemen. Groet, René, en geniet van een rustige zo-avond.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Goed verwoord Rene, echter een Amsterdammer zal nooit zijn/haar arrogantie verliezen al stop je ze twee meter onder de grond. Ze hebben van hun ouders de grote muil meegekregen en die zullen ze gebruiken ook, maar wat ze vergeten zijn dat wij ze hier in het Noorden 65 jaar geleden van een wisse dood hebben gered anders waren ze verhongerd, de stumperds.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    dáár konden ze overigens niet zoveel aan doen!, maar je hebt gelijk R-R, met je constatering dat ze altijd voorop moeten lopen met een soort vrijblijvend inzicht hoe de wereld draait. En wij weten in Gr dat wij net zo hard draaien als in Mokum. Ook twee meter onder de grond.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rob Roy

   En daarom noem jij je ‘Godenzoon’, volgens mij heeft de haat jouw denkvermogen ook al aangetast want realistisch gezien noemt niemand zich ‘Godenzoon’, want dan vergelijk je je met Jezus want volgens de bijbel was dat de enige Godenzoon. Dus wat is in jouw ogen nu de realiteit?

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    gut gut..René: je weet het in de oudheid waren ze polytheïstisch: voor elke gebeurtenis een eigen God…en die Goden hadden iets met elkaar, noem het een een familievete of zo: en de mensen hadden die Goden als een soort psychologische verklaring voor hun menselijk denken. Als je Godeszoon bedoelt dan zeg je niet meer dan “zoon van God”..In de Chr leer hebben we maar één God- volgens mij betekent Theo: zoon van God, maar straks verzint er een zo’n naam voor een Allesreiniger… zo’n groene fles uit de supermarkt met erin stilstaand slootwater, met een kotsluchtje…”Ajax” dus. moet opeens weer aan die 3-0 nederlaag denken tegen Real …en natuurlijk aan die pot van vorige week! Als ze van AZ verliezen, wat best eens kan hoor, dan staan we zomaar boven ze. De Goden zij het gunstig gezind.

      /   Beantwoorden  / 
  4. René

   gevoelige snaar geraakt? Haat ligt hier niet aan ten grondslag en wat wel weer waar is, ik heb mezelf te grazen laten nemen door hahaha dat had ik niet moeten doen. Maar toch, het is voor de Ajax liefhebber wellicht vervelend om te lezen, maar de gouden tijden behoren toch echt tot de vorige eeuw….daar ligt geen haat aan ten grondslag maar realiteitszin of ga me nu vertellen (van welke god ben je nu eigenlijk een zoon?) dat ik er naast zit? Welke god? Er waren eigenlijk twee Griekse Goden die Ajax heetten in de Griekse mythologie. Zij komen beide voor in de verhalen over de Trojaanse oorlog. Er was een “Grote Ajax” en een “Kleine Ajax”. Is dan het Grote Ajax van de vorige eeuw en is daar voor in de plaats het kleine Ajax gekomen (van nu)?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    zoals we allen weten is de God Ajax enkel een mythe en waren het gewoon mensen die vochten in de Trojaanse oorlog.. dus waarom ze nou Goden werden genoemd. Joost mag het weten.

      /   Beantwoorden  / 
   2. René

    omdat ik toch bezig ben, is het tegenwoordige Ajax in hetzelfde verzeild geraakt als destijds:
    Na de dood van Achilles kon Ajax de wapenrusting van de held Achilles bemachtigen, terwijl Odysseus de vijand op een afstand hield. Beide mannen wilden de wapenrusting (door Hephaistos gemaakt) van de dode held Achilles hebben, als beloning. Toen deze aan Odysseus werd gegeven, was Ajax zo woedend dat hij plannen maakte om zijn eigen bevelhebbers te doden. Om dit te voorkomen maakte de godin Pallas Athene Ajax krankzinnig, zodat hij slechts een kudde schapen afslachtte. Toen de periode van waanzin voorbij was, pleegde Ajax, die zich diep vernederd voelde, zelfmoord: hij stortte zich op zijn eigen zwaard.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Mooi verhaaltje, René, maar is dat realiteit. Nee dus. Mijn realiteit is dat ik deze verhalen,(dezelfde als in de bijbel), zie als leuk vermaak, die zijn geschreven door mensen die de realiteit niet meer zagen en er maar op los fantaseerden en als ze er bij 020 ook zo naar kijken als die vroegere fantasten dan vrees ik het ergste voor die club. En om je dan een Godenzoon te noemen……ja wat moet je daar nou mee?

       /   Beantwoorden  / 
    2. René

     Nee hoor dit is geen realiteit maar louter sprookjes…ik denk dat menig Ajax supporter zijn kinderen ook het verhaal voorleest van de jaren 70. Er was eens….

       /   Beantwoorden  / 
   3. Nolio

    Hahaha, wat een suffe gast, die godenzoon.

      /   Beantwoorden  / 
   4. Nolio

    Wauw, wat een tentoonstelling van creativiteit, Cardozo. Petje af hoor…

      /   Beantwoorden  / 
 17. Rob Roy

  OFF TOPIC:

  Lees net een leuk stukje op de nieuwsbrief van de FC. Het gaat over de nieuwe tribunenamen die binnekort ‘vergeven’ worden. Het gaat over de Koemantribune en over de vraag of een supporter op deze tribune wel zo blij is met deze naam als b.v Feyenoord of FC Utrecht drie punten meenemen uit de Euroborg en daarbij de club de nek omdraaien.

    /   Beantwoorden  / 
 18. kees

  wéér een tribunebrand moeten we niet hebben, wel? En Ronald Koeman is nou niet bepaald heel erg verbonden met het huidige FC Groningen. Ik geloof dat de man feestelijk bedankt heeft (tot grote ergernis van de leiding bij FCG) voor het trainerschap, en liever een paar jaar rustig commentator was op TV. Erwin Koeman heeft nog obligaties in het spelersfonds, maar is toch een broodheer. Doet nu wat Meurs hem opdraagt. Jouw stelling van hierboven, daar zou je bijna op antwoorden: “dan pakken we ze toch gewoon in Euroborg”, die twee clubs?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   als je de lijn zo doortrekt dan blijft er eigenlijk maar 1 naam over Tonny van Leeuwen en ik snap eigenlijk niet waarom hij gewoon geen tribune naam heeft gekregen. Erwin wou destijds wou trainer van Groningen worden, maar respecteerde het bondscoachschap van Hongarije en dat valt te prijzen vind ik. Ze hebben hoe dan ook veel voor Groningen betekend. Dat van Ronald Koeman heb ik nooit meegekregen… maar dan nog Ronald Koeman past niet bij Groningen en Jan van Dijk heeft zich ook niet meer echt positief over Groningen uitgelaten, zei hij niet ik heb niets meer met Groningen sinds ze in de Euroborg spelen. Nevland ging voor hem niet al te plezierig weg, moest zelf nog een deel van de transfersom betalen en Robben voetbalt nog steeds… vind het nog wat vroeg om hem dan al te eren. Tsja en als Utrecht en Feijenoord hier punten pakt dan zit je toch niet erg graag op zo een tribune…. maar geen rollen wc papier mee nemen die kant op…

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Inderdaad, dat is de enige mogelijkheid, gewoon de drie punten in Groningen houden. Mijn voorkeur zou echter ook de Tonny van Leeuwen tribune zijn.

     /   Beantwoorden  / 
 19. fc grunn

  Denk eem wat leuks over jong nederland te lezen maar in plaats daarvan een hoop kleine kinders bij elkaar.. wat een domme praat hierzo en je zo laten provoceren door iemand die fan is van de meest gehate club van nederland is ook nie erg slim, hij is gewoon eenzaam laat em praten komt toch niks uit wat ook maar ergens op slaat.. beter gaan we het over voetbal hebben als volwassen mensen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   de storm is wel uitgeraasd zondag, hoor. en waarschijnlijk komt hij zijn bed niet uit voorlopig. Negeren…maar die tribunenamen dat is wel aan de orde nu.

     /   Beantwoorden  / 
 20. appie happie

  waarom moet de tribune zonodig een naam hebben..wat een flauwekul…ik zit lekker op de tonny van leeuwen tribune…ik hoor het me niet zeggen…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Ieder z’n mening, Appie, maar het is toch wel aardig om iemand die veel voor de club heeft betekend te eren met een tribunenaam. Overigens is het voor de beleidsmakers van de club best wel een moeilijke opgave want er zijn er zoveel die zich uit de naad hebben gewerkt voor de FCG. Daarom wens ik de leiding veel weisheid toe in de besluitvorming omtrent het toewijzen van een tribunenaam.

     /   Beantwoorden  / 
   1. appie happie

    je hebt gelijk wat die mening betreft…ik zelf heb tvl nog zien spelen.in het oosterpark.toen was ik heel klein nog denk 12 jr of zo…toen stonden er nog blauwe hekken rond het veld waar je zo onderdoor kon en na de wedstrijd gewoon zo op het veld kon en tussen de spelers kon lopen..dat was pas een tijd …als de wedstrijd afgelopen was stormde de jeugd toen allemaal het veld op..

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     gave tijd leek me dat, geen gezeur van supportersrellen, het draaide gewoon om voetbal… misschien dat je het beeld terugkrijgt als jij op de TVL Tribune zit, Groningen ziet scoren en jij denk wauw ik wil het veld op meevieren… ik ben zelf van de periode Theo Verlangen, toen we promoveerderen.. ik kan me nog een wedstrijd voor de geest halen Groningen Twente 6-0…. weet je wat zullen we dat weer doen :-)

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      Theo Verlang-guh – Tribune…heb je die man nog steeds in beeld: korte manneke met die vierkante kop? Had wel altijd van die mooie praatjes achteraf…beetje zoals Barry Hughes. Kon zomaar van de carnevalsvereniging zijn met die twee koplampen in ze hoofd. . Jammer dat ie niet oud is geworden. Zat bij FCG ten tijde van Fandi…”wel een goeie voorzet gee-ve, hé” hoor ik ‘m nog brullen. Als de doden weer eens konden spreken (..!..)

        /  
     2. René

      ja Kees, dat was een mooie tijd. Henk Veldmate als gymnastiek leraar, Peter Houtman in de spits en de drie K’s op het middenveld….de topclubs hadden het standaard moeilijk in het oosterpark destijds. En dan de europacup duels met Atletico en Inter en inderdaad daar was ie dan Fandi…. Theo heeft het met onze FC uitstekend gedaan, jammer dat hij dat niveau niet meer heeft kunnen vasthouden….

        /  
     3. Rob Roy

      @Kees,
      Je suggereerd met jouw post van 19:06 dat onze Theo naar het hiernamaals is verhuist. Bij mijn weten (of ik moet al flink mis zijn) is Theo nog steeds in het land der levenden en is hij nog bijna dagelijks aan het vliegvissen in het Peizerdiepje. Grote zalmen zal hij daar niet vangen (hoogstens een paar schele possen), daarvoor zal hij toch naar Schotland moeten, wat hij dan ook geregeld doet.

        /  
     4. kees

      Goed gezien- : herinner mij iets van een FC Gr fan die zei dat het “slecht was afgelopen met hem” :) waarom? weet ik niet…maar SORRY hoor, heer Verlangen: leef toch vooral lang en gelukkig (met een seizoenkaart op uw “eigen” tribune?)

        /  
 21. Rob Roy

  Hebben de vaste bezoekers van deze blog al een felicitatie naar onze Niklas (Pedersen)gestuurd? Deze man is vandaag aan z’n 24 levensjaar begonnen.Proficiat Niklas!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Eerst lukte het mij niet door een teenblessure en eenmaal hersteld met een feestelijke kaart staande voor de brievenbus schoof ik de kaart naast de gleuf.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    ceci n’est pas un Pedersen

      /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    nu begrijp ik het beter: je bedoelt dat die felicitatie-briefkaart voor Niklas wel 7.32 m (afstand doelpalen) groot was en dat je deze daarom niet kon afgeven omdat jouw intelligentie van postbesteller tekort schoot en onverrichter zaken bent afgedropen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   24 is ook al een aardig endje op weg naar het hiernamaals. Grote Goden, laat hem een Overwinning smaken, wees ons gunstig gezind!

     /   Beantwoorden  / 
  3. robfc

   Wie is dat Pedersen? Voetbalt deze bij onze FC.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    op z’n Freudiaans zou je hier van “verdringing” kunnen spreken, maar de kans dat je ‘m ziet op het veld is idd niet zo groot, want te vaak geblesseerd.

      /   Beantwoorden  / 
  4. meertn

   Gefeliciteerd Nicklas, denk dat je je kratje bier ondertussen wel op hebt, ouwe zuipschuit!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Leuke reacties op mijn post. Precies wat ik had gedacht. Bedankt lui, t’was goed zo.

      /   Beantwoorden  / 
 22. kees

  OFF TOPIC/NIEUWS: vanavond (maandag) werd uit verschillende bronnen bekendgemaakt dat FC Groningen een masterplan heeft waar het in 2015 voor DE TITEL gaat meedoen… Dankzij een enorme uitdaging om heel Groningen van Groene stroom te voorzien kan FC Groningen met zijn (energie) sponsoren een betere sportieve prestatie nastreven. RTVNoord meldde verder dat de samenwerkende Groninger Topsport clubs in 2013 (i pl v het TCN terrein) een nieuw hypermodern trainingscomplex gaan betrekken in Corpus den Hoorn dat ruim 12 miljoen gaat kosten… Meer details over de bronnen: FCGOnline.nl
  Dat krijg je met zo’n voetballoos weekend!

    /   Beantwoorden  / 
 23. grunninger

  Je kunt je afvragen of het maatschappelijk verantwoord is om in een tijd van bezuinigingen investeringen te doen van 13 miljoen voor trainingsfaciliteiten. Ik denk dat er in de Gemeente Groningen wel belangrijker dingen zijn. Verder lees ik dat de 3 genoemde bedrijven geen extra geld in Groningen willen steken, dus m.a.w. klopt dit verhaal?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   volgens mij klopt dit verhaal en er zijn vele uitgaven waarbij je je kan afvragen of ze passen in deze tijd van bezuinigingen. Vind dat ff iets te gemakkelijk. Dit is een investering in het topsportklimaat. Een goede zaak, doen dus. Een klein voorbeeldje in deze tijd van bezuinigingen gemeente Eindhoven pompt 50 miljoen in PSV… dat is 1 voorbeeldje, zo zijn er nog velen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Als ik gister wethouder Frank de Vries goed heb beluisterd op radio tv Noord, dan gaat het initiatief uit van de Gemeente Groningen. De Gemeente Groningen had al langer plannen voor een multifunctionele sporthal met andere faciliteiten en dan voor een breder gebruikerspotentieel. Hierbij is altijd gedacht aan Gasterra Flames, Lycurgus en nog een paar sportclubs waaronder óók FC Groningen. Als de Gemeente hier het voortouw in neemt kan er een mooi complex worden verwezenlijkt. Als er nu in samenwerking met Energy Valley geld beschikbaar komt dan doen automatisch de drie genoemde bedrijven mee omdat ze ook deel uitmaken van het geheel.

     /   Beantwoorden  / 
 24. jk

  Centrumverdediger Kwakman vreest ‘Robben-scenario’

  12/10/2011 10:43

  De kans is groot dat FC Groningen voorlopig geen beroep kan doen op Kees Kwakman. De 28-jarige centrumverdediger heeft al langere tijd last van pijn in de lies en ondergaat morgenochtend een onderzoek in het ziekenhuis.

  ‘De laatste wedstrijden heb ik met pijnstillers gespeeld’, zegt de Volendammer tegen Voetbal International. ‘Ik had gehoopt dat het vanzelf over zou gaan, maar het wordt juist steeds erger. Gisteren op de training was de pijn zo hevig dat ik niets meer kon. Hopelijk geeft de scan morgen duidelijkheid, de verwachting is een liesbreuk.’

  Mocht dit het geval zijn, dan kan FC Groningen zeker drie weken niet beschikken over de verdediger, die afgelopen zomer overkwam van FC Augsburg en zich heeft opgewerkt tot een belangrijke steunpilaar in de defensie van de Noorderlingen.

  De klachten van Kwakman doen denken aan voormalig Groningen-speler Arjen Robben, die nu bij Bayern München eveneens uit de roulatie is met een liesbreuk. Lang werd gedacht dat de Oranje-international kampte met een slepende schaambeenblessure, maar onderzoek door de medici van het Nederlands elftal bracht de liesbreuk aan het licht. (Freek Jansen)

    /   Beantwoorden  / 
 25. jasje

  Ooooeeee das pijnlijk, zowel een liesbreuk als dat we hem moeten missen want hij doet het toch echt goed daar achterin en de laatste wedstrijden met van dijk zelfs nog beter.
  Als van Dijk nu ook niet meespeelt zaterdag hebben we toch wel een probleem. Ivens kan daar natuurlijk gewoon spelen maar wie dan nog meer???

    /   Beantwoorden  / 
 26. René

  hahahah dit is vast grappig bedoeld… ik werk vlak bij het station, rails voor het uitkiezen….

    /   Beantwoorden  / 
 27. colin

  Tsjonge.. ik lees af en toe wel eens wat reacties, Maar wat is dit nou voor ‘n boel??

    /   Beantwoorden  / 
 28. appie happie

  ik bedoel..deze tammo80 zal wel weer een andere tammo zijn dan degene die dit blog beheerd??dacht ik zo…

  maar idd rare reacties de laatste tijd..

    /   Beantwoorden  / 
 29. diego

  ja sinds ajax verloren heeft van groningen
  zijn er gasten die denken dat ze grappig zijn om onder een ander zijn naam nonsense berichten te plaatsen

    /   Beantwoorden  / 
 30. onzin

  Meedoen aan de titel in 2015…??????

  Hahahahahahahaha…tuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   tsja dat dacht men ook altijd van AZ en Twente en zie… dus wat voorheen onmogelijk leek kan nu wel eens waarheid worden…. tijd van de traditionele top 3 is gelukkig voorbij

     /   Beantwoorden  / 
   1. colin

    Helemaal mee eens, Ben overigens erg benieuwd naar de vervanger van Tadiç, Iemand al wat gehoord/gelezen?

      /   Beantwoorden  / 
 31. René

  ik heb het gehad met dit soort reacties, laten we het hebben over onze fc….ambitieuze plannen met een nuchtere blik. Ik denk dat de mannen van onze FC dat ook nog wel eens voor elkaar gaan krijgen…

    /   Beantwoorden  / 
 32. onzin

  Tuurlijk..ik droom ook al jaren ervan dat onze club kampioen wordt maar laten we eerst de komende twee jaar bij de eerste 5 komen dan ben ik al zeer tevreden..!!!
  En om dat mogelijk te maken moet men toch iets doen aan het salarisplafond bij grunn.
  Als je die bijstelt met oa twente dan zie ik hier nog mooie dingen gebeuren.
  En dat extra geld moet maar van de uitbreiding vd groene hel komen.
  Als men niet het salaris omhoog gooit zie ik niet zomaar toppers onze kant uitkomen…..

    /   Beantwoorden  / 
 33. kees

  zielige alias-blogger: je post onder (weer) een andere naam omdat je kennelijk in het donker vertoeft, en ik denk dat wat je schrijft: van ja je “eigen” ophangen hier erg van toepassing is.

    /   Beantwoorden  / 
 34. René

  is het niet te stoppen dat mensen onder valse namen zich hier begeven… als je een andere mening hebt (prima) doe dat dan onder je gebruikelijke naam en doe dat sowieso niet op andermans naam… zonder vriendin, zonder baan is dit mijn levensinvulling.. dus zoals jullie begrijpen ben ik hier extra zuinig op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   negeren die mensen, René: kan me nauwelijks voorstellen wat die vervelende gasten beweegt. Zaterdag Heracles-uit. Met een bonus op een overwinning, want plek 5/6 is mogelijk. Hoe kan het veranderen: 3 wedstrijden terug was bijna iedereen somber over de mogelijkheden. Maar met wat peptalk van Nijland (vi.nl) en nuchter doorzetten, daar kom je een heel eind mee. Was het niet dat de Eemshaven 25 jaar lang nauwelijks heeft gerendeerd ondanks alle inspanningen? En nu ziet de toekomst er toch beter uit. Het stadion, daarvan zei Nijland dat er voorlopig geen uitbreiding in zit…maar deze man heeft wel vaker zijn kaarten vóór zich gehouden. Ik denk dat tussen nu en 2015 waar de (groei)modellen op zijn gebaseerd, er wel degelijk iets met het stadion gaat gebeuren. Voorlopig hoeven we ons niet te schamen voor het onderkomen van FCG. Ook niet voor de selectie trouwens, al ben ik heel benieuwd op Pedersen speel tegen Heracles…zie het zelf niet zo zitten voor hem, met die opspringende bal op kunstgras. Hoop verder dat Suk eens mag invallen-maar liever zie ik Texeira scoren. Morgen weten we meer. Groet!

     /   Beantwoorden  / 
 35. meertn81

  bron: wiki

  Een trol (mv.: trollen, uit het Engels: troll (mv. trolls)) in een internetomgeving is een persoon die op fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken.[1]

  Werkwijze

  waarschuwing tegen trollen
  De trol zaait onrust door mensen waar mogelijk tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is. Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar. Materiaal of meningen geven die als schokkend of confronterend ervaren kunnen worden, is ook een veelvoorkomende methode. Ook is een gevolgde methode het uitlokken van reacties of discussies over niet ter zake doende onderwerpen of schijnargumenten te geven, met als enkel doel om gebruikers binnen de gemeenschap opzettelijk en bewust te frustreren. Het komt ook voor dat iemand iets beweert alsof het om een feit gaat, terwijl het in werkelijkheid een mening betreft. Dit is niet per definitie negatief, maar hoe provocerend dit kan zijn blijkt uit een voorbeeld als “AIDS is Gods straf voor homoseksuelen”. Ingebracht als slogan zonder verdere nuancering, is het vrij voorspelbaar dat forumdeelnemers zich dan ergeren aan de uitgesponnen “threads” (conversatielijnen) die daarop volgen en de conversatie amper verrijken.
  Trollen worden nog wel eens verward met querulanten; vaak is een trol ook een querulant. Er is echter een belangrijk verschil. De trol gaat te werk met geen ander doel dan verstoren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden, maar voor de trol is dit slechts een bijzaak. De querulant daarentegen handelt altijd met een doel voor ogen terwijl trollen daarbij als middel worden gehanteerd.[2]
  Een trol maakt bij voorkeur gebruik van argumenten die door anderen zijn gebruikt, en effectief zijn gebleken in het zaaien van onrust en onduidelijkheid, en zal daarbij niet vermelden dat in feite een ander (min of meer) geciteerd wordt. Een trol keert zich nooit tegen een hele groep, behalve in een poging zichzelf als slachtoffer van een deel daarvan te presenteren. Door zich namelijk tegen een beperkt aantal personen te richten, tracht een trol die te isoleren en daarmee de aandacht af te leiden. Door tevens controleerbaar juiste uitspraken te doen of handelingen te verrichten, geeft een trol de indruk serieus bezig te zijn, terwijl het werkelijke doel van zijn acties gelegen is in het stoken van onrust en het opzetten van mensen tegen elkaar, kortom: in het zaaien van tweedracht, door middel van leugens en halve waarheden. Trollen houden van discussiëren, ook over trollen zelf, zonder inhoudelijk doel noch einde: daarom is het niet uitzonderlijk wanneer een trol (met de truc van “al wat je zegt, ben je zelf!”) anderen van trollen beschuldigt.

  oftewel: niet reageren.

    /   Beantwoorden  / 
 36. meertn81

  oke. als er nu ook onder mijn naam onzin geplaatst wordt, hou ik het voor gezien hier. dit blog is echt compleet verneukt door een paar kinderen. veel plezier hier nog, gegroet!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.