Jong Oranje vol met FC Spelers

Cor Pot lijkt eindelijk eens iets verstandigs te doen. De benoeming van het vriendje van Dick Advocaat bij Jong Oranje is onbegrijpelijk te noemen, zijn keuzes bij het vertegenwoordigende elftal van Nederland waren vaak echter nog moeilijker te begrijpen.

Daar lijkt nu een einde aan gekomen te zijn. FC Groningen is een ware hofleverancier aan het elftal dat een kwalificatieduel moet spelen tegen Schotland. Virgil van Dijk, Leandro Bacuna, Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet hebben allemaal een uitnodiging ontvangen. Johan Kappelhof staat voorlopig op de stand-by lijst.

Op 14 november staat de wedstrijd tegen de Schotten gepland in het stadion van NEC.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

18 reacties op “Jong Oranje vol met FC Spelers

 1. Grunn050

  :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rob Roy

  Eindelijk zijn de oogjes van dhr.Pot dan toch opengegaan. Beter laat dan nooit. Zullen we het daar maar op houden?

    /   Beantwoorden  / 
 3. René

  Hofleverancier Jong Oranje

    /   Beantwoorden  / 
 4. René

  om de 1 of andere rare reden, mis ik toch wel de voorbeschouwing op RKC Groningen… Moeilijke pot, dit keer 3 punten

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   zie fcgonline-voorbeschouwing: als we toch winnen, kan gelijk de nabeschouwing op het blog: 0-2 overwinning , beetje kaartenaannaaierij daar…

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tammo80

   om de 1 of andere reden, word ik toch langzaamaan een beetje moe van je…

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    dan heb je een goed moment uitgekozen om te stoppen, vermoeidheid slaat de inspiratie vaak dood… writersblock enzo… kan ik met iets bij voorstellen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Je zeurt de laatste tijd over alles. Ik had gezegd dat er een voorbeschouwing zou komen, maar dan staat hij er weer niet snel genoeg op volgens meneer. Ook jij maakt het er hier helaas niet leuker op voor mij de laatste tijd.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      We discuzeuren toch ook met zijn allen, of ik dat weer verkeerd begrepen? Ik merk de prikkelende ondertoon of zoals Sheldon van The Big Bang Theory zou zeggen: Is this Sarcasm? Newsflash: het is de laatste tijd minder leuk

        /  
     2. kees

      mee eens Tammo, maar we zijn hier “gekielhaald” door die damschreeuwer, en zoals je zelf aangeeft zakte het animo om serieus en met respect voor andermans mening over voetbal van gedachten te wisselen. Ook van vaste bloggers als René, Rob Roy, Noordeling, Theoreticus, Diego en mijzelf. Je hebt zelf aangegeven “bóven die shit” te staan, en dat is verstandig. Maar on(der)bewust kan ik hele Freudiaanse theorieën over de beperkte tolerantie( resulterend in neurosen) en de gekleurde bril van de FC G fan.
      We hebben ons op dit blog wat laten gaan met wel humor overigens, aan die stamtoavel, en daar moet je begrip voor hebben. Twee jaar terug werden er nog pagina’s volgeschreven met knor. Daar kan de Grunniger niet warm of koud van worden, hoogstens denken we aan Miss Piggy :D maar ik denk dan liever wat jouw blog wél aan goeds heeft opgeleverd: we volgden het voetbal en de selectie veel preciezer en konden heerlijk voor- en nabeschouwen over alle triviale gebeurtenissen. Ik denk aan 8 jaar Jans…: was ie nou wel of niet goed? / ik denk aan $uarez met zijn buitelingen in het strafschopgebied, aan die mooie kopbaldoelpunten van Granqvist en die 5-1 overwinning-maar uitgeschakeld voor Europees, thuis op ADO van vorige jaar. En dan stopte jij veel werk in die eindeloze transfergeruchten, uit het Zweeds, Noors Spaans of Italiaans vertaald! We zullen je ondertoon zeker gaan missen: licht cynisch en gevoelig…

      Ik denk dat o.a. door dit blog,het aantal fans van FC Groningen, fors is toegenomen en de sympathie heeft hekregen ook in den lande-het Westen, maar Ajax heeft natuurlijk onze club als geldbejag steeds gevolgd, door sateeds te shoppen. Tammo: de bal is rond – behoud het goede!!-Het beste ! ;)

        /  
     3. René

      wat zo jammer is, dat ik enkel aangeef dat ik de voorbeschouwing mis, niet meer niet minder. Dat dat een beerputje van frustraties opentrekt bij Tammo daar kan ik ook weinig aan doen. In mijn opinie spreek ik geen oordeel uit, enkel dat ik het mis. Tsja, als dat ook al niet meer kan. En ik denk dat ik voor Tammo een gewillig slachtoffer ben.. ik zeur…. Tammo, die mening mag je rustig hebben. ik deel het niet. Ik ben kritisch ja en heb je een aantal keer iets teruggegeven. Daar schijn je moeite mee te hebben, dat is prima. Je bent een grote tijd een prima blogbeheerder geweest, alleen dat was je de laatste niet meer. Schijnbaar vervelend om te lezen, maar zo heb ik het ervaren en meegemaakt. Tammo, kijk ook eens naar jezelf, ipv steeds met een vingertje naar anderen te wijzen.

        /  
     4. Tammo80

      Ik zei dat er weer een voorbeschouwing zou komen; als die wat jou betreft niet op tijd komt, dan vind ik je inderdaad een zeur René. Ik heb helemaal geen problemen als je een andere mening hebt en daar heb ik ook nog nooit wat van gezegd of iets dergelijks. Maar nu ben je gewoon bezig om op alle slakken zout te leggen.

        /  
     5. René

      ik heb een andere bedoeling gehad met mijn opmerking, ik kan me voorstellen dat jij het zo interpreteert. Ik heb geen belangstelling om zout te leggen op slakken, zo sneu..

        /  
 5. steentil

  Ik ben al een aantal weken n het stadium bereikt waarbij ik eerst onderaan de comment op zoek ga naar wie t heeft geschreven en mocht daar ene Rene staan , niet eens de moeite meer neem om het te lezen om ergernissen te voorkomen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   yes, dank je voor dit geweldige compliment. Jij leest mijn comments niet meer, ik heb iets bereikt in dit leven! Shit, waarschijnlijk lees je dit wel

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   @Steentil,
   Je mag dan afgeven op René, jouw mening in deze deel ik niet met jou.
   In de afgelopen paar jaar zijn er op dit blog maar een paar mensen geweest, onder wie René, die van dit blog gemaakt hebben van wat het voor een paar maanden nog was. Een gezellig ‘keuvelblog’ over onze club.De laatste paar weken hebben een aantal zgn: damschreeuwers en meer van dat geteisem dit blog volledig vernield met als resultaat dat de blog beheerder er nu de brui aan geeft. Dat is natuurlijk zijn goed recht. Hoe dat gegean is verdiend niet de schoonheidsprijs maar het zij zo.Hier had eerder ingegrepen moeten worden in de vorm van verwijderen van ‘comments’ of het opleggen van een IP ban. Dit is echter nagelaten met als gevokg de ‘rotzooi’die nu overblijft. Je kunt als blogbeheerder wel zeggen ” Ik ben geen politieagent en en wil aan het verwijderen van ‘comments’geen dagtaak hebben”, dat is juist het risico dat je loopt als je je aanmeld als blogbeheerder, en uiteindelijk verdien je met elke reactie je geld als blogbeheerder. Ik zou jou (Steentil) willen adviseren om een ander slachtoffer te kiezen (voor mijn part Hahahaha of een andere flapdrol) in plaats van René of een andere goewillende blogger.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tammo80

    Ik verdien geen geld met elke reactie die er hier wordt gepost, hoor. Was het maar waar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     ‘k Heb altijd gedacht dat je per reactie betaald werd.Dit is dan een misvattig mijnerzijds. Sorry for that. ‘k Heb ook niet de indruk dat je dit allemaal voor de ‘kat z’n viool’ gedaan hebt en daarom vind ik het juist zo spijtig dat het zo moet eindigen. Maar alá, jij hebt je besluit genomen en daar is geen weg meer terug, neem ik aan. Ondanks de kritische noot, die ik in jouw richting heb geslingerd, wil ik je toch bedanken voor de tijd dat je hier moderator bent geweest en wens jouw en jouw eventuele geliefden een goede toekomst toe.
     groet,
     Rob Roy.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.