Voorbeschouwing Feyenoord – FC Groningen

Morgen om half drie staat een van de mooiste voetbalaffiches op het programma: Feyenoord – FC Groningen, in De Kuip.

Hoe dan ook, en of de rollen (lees: de posities op de ranglijst) nou zijn omgekeerd of niet, Feyenoord – FC Groningen blijft ‘zo’n pot’. De geschiedenis laat vele spektakelstukken zien daar in die Kuip. Omdat de recente historie voor ons wel heel prettig terugkijken is, kijk ik naar morgen met een goed gevoel vooruit.

De selectie van de FC heeft alle redenen om weer naar Rotterdam te reizen met het gevoel dat er wat te halen is. Het verschil op de ranglijst is immens. Dat is mentaal gunstig en geeft vertrouwen; dit Feyenoord heeft blijkbaar te weinig in huis om al te grote potten te breken in de competitie. Daar waar FC Groningen wel de punten binnensleept. Als je Feyenoord hebt zien spelen dan zag je vaak een ploeg die met zichzelf worstelde. De wil was er, maar het veredelde beloftenelftal kwam vooral kracht en ervaring te kort.

Maar maar maar, er zijn inmiddels dingen veranderd in Rotterdam. De ploeg is een stuk stabieler geworden. Op het middenveld is Meeuwsen bijvoorbeeld een ervaren en goede speler die de jongelingen om hem heen coacht. Achterin is De Vrij naar het centrum gegaan en maakt daar een goede ontwikkeling door. Met de ervaring van Vlaar, De Cler en Swerts kan Been daarom weer steunen op meer defensieve zekerheid.

En die jonkies zijn na een dik half jaar inmiddels ook weer wat meer gepokt en gemazeld. Wijnaldum, Biseswar en Castaignos zijn nog altijd niet constant in hun prestaties, maar ze hebben steeds vaker pieken. Met name de jonge spits Castaignos lijkt zich inmiddels aardig aangepast te hebben aan het hoogste niveau. Hij prikt ze er in ieder geval regelmatig in.

Het kersje op de taart is sinds kort de al net zo jonge Japanner Ryo. Een snel en handig spelertje die zijn directe tegenstanders al veel problemen gaf. Daar zal ook Maikel Kieftenbeld de handen aan vol gaan hebben. De kinderhand is in Rotterdam misschien al snel gevuld tegenwoordig, en we moeten nog maar afwachten of deze zwaluw voor Feyenoord een mooie zomer maakt, maar deze Ryo voegt voorlopig wel degelijk iets toe. Al met al maakt het dat Feyenoord de laatste weken misschien nog altijd moeizaam puntjes sprokkelt, maar het ziet er een stuk beter uit.

Morgen zal FC Groningen merken of Feyenoord inderdaad de weg weer wat naar boven heeft gevonden. De ploeg van Pieter Huistra doet dat in de wetenschap dat het zelf wat kwakkelend bezig is. In resultaat en in spel. Het kreeg een flinke domper te verwerken tegen Roda JC, maar daar waren toch wel verzachtende omstandigheden die me dat doen relativeren. De FC speelde in die wedstrijd zelfs lange fases gewoon prima voetbal. Pech was een factor, eentje die al meespeelde toen duidelijk werd dat Tim Matavz niet mee kon spelen.

Ook morgen lijkt de spits er dus niet bij te zijn. Voor een uitwedstrijd vind ik dat een nog grotere aderlating. Met de ruimte die ongetwijfeld ontstaat wil je een Matavz zien die met drie lange passen en een droog schot de keeper van de tegenstander kansloos laat. Met Nicklas Pedersen staat daar nu een heel ander type, waarbij dus ook een ander spelletje van de ploeg gevraagd wordt. Snel bijsluitende middenvelders zijn dan essentieel.

Belangrijk zal de rol zijn van Thomas Enevoldsen. Voor de goal komend, maar ook Kieftenbeld assisterend bij Operatie Ryo. En Dusan Tadic zal wat minder dan normaal aan de zijlijn vastgeplakt moeten staan. Centraal zal Tim Sparv weer vele meters moeten maken, terwijl ik me afvraag of Tom Hiariej niet een betere optie is dan de toch trage Danny Holla. Misschien zou het zelfs een typische wedstrijd voor Femi geweest zijn, maar ook de Nigeriaan is er niet bij. Het zal waarschijnlijk Gonzalo Garcia zijn die nu achter Pedersen gaat spelen.

De vermoedelijke opstelling:

Luciano. Kieftenbeld, Ivens, Granqvist, Stenman. Holla, Sparv, Enevoldsen, Garcia, Tadic. Pedersen.

Ook dat mot kunn’n’. Zelf speel ik nog met de naar mijn idee aantrekkelijke gedachte om Tadic eens achter de spits te zetten, maar ik denk dat Huistra niet aan de linkerkant wil komen. Het wordt hoe dan ook een in vele opzichten boeiend duel.

De aftrap is morgen dus om half drie, scheidsrechter is Nijhuis.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

53 reacties op “Voorbeschouwing Feyenoord – FC Groningen

 1. Johan

  Kom groningen sloop die kankerkuip

    /   Beantwoorden  / 
  1. Djee

   Waarom nou weer k******kuip?
   Word een beetje moe van dit soort figuren!
   Eerlijk spelen, maar ik denk toch, dat wij met de winst gaan strijken: 4-2.
   En hou op met dat gek**** aub!

     /   Beantwoorden  / 
   1. rob roy

    @Djee,
    Dat is de “jeugdtaal” van tegenwoordig. Het is niks anders dan de drie K’s (kanker,kut en klote). Fatsoenlijke woorden zijn er in de ogen van deze snotneuzen niet meer. Daarom, Djee, erger je er niet aan want ze weten niet beter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Djee

     Okee Rob, weet en begrijp ik ook wel, maar het blijft me gewoon mateloos irriteren!
     En als dat de bedoeling van dit soort lui is, tja………
     Ik zie ze morgen wel, voor,tijdens,
     maar ik denk vooral NA de wedstrijd!
     Morgen 1x Luc, 1x Vlaar, 1x Biseswar en 1x Ryo’tje!
     Succes!

       /   Beantwoorden  / 
     1. rob roy

      We zien wel, hoe het afloopt. Misschien een beetje te optimistiesch?

        /  
 2. Djee

  En vergeet Ryo Mijaichi niet Daniel!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Djee

   Okee Daniel, we zullen het morgen meemaken.
   Hoop op een faire wedstrijd, en moge de beste winnen!
   Wens jou/jullie succes !( beter dan zo’n reactie van zgn. Johan!)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Saskia

  Ik zeg: Gonzalo Garcia in de spits & Tom Hiariej erachter! Tom heeft maandag bij Jong Fc Groningen namelijk alweer goed gespeeld en zelfs gescoord op die positie. En dan mag Nicklas de volgende keer weer achter Tim Matavs staan, wat hij wel goed kan!
  Al hoop ik nogsteeds dat Tim Matavs toch kan spelen en dat hij er een stuk of 3 inschiet, zodat hij die Vleminck en Bulykin voorbij gaat en topscorer wordt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan

   Garcia in spits zou ik niet doen, dan kun je hem naar een half uur, of 40 minuten al wisselen.
   En hiariej er achter lijkt me ook niet heel erg handig.
   Vorig seizoen speelde hij nauwelijks, was wissel back.
   Dit seizoen vind ik dat hij het goed heeft gedaan als controleur op het middenveld, beter als Danny Holla..
   Maar aanvallende middenvelder is echt niet zijn positie, dat geeft hetzelfde effect als dat je Femi op 10 zet.

   Ik kies dan gewoon voor Garcia op 10, en Pedersen in de spits.
   En ik wil die mamedov wel eens zien spelen in het 1e, kijken wat hij kan, maar voor tegen feyenoord zou ik voor deze 11 kiezen:

   Luciano
   Kieftenbeld-Ivens-Granqvist-Stenman
   Hiariej-Sparv
   Enevoldsen-Garcia-Tadic
   Pedersen

   En dan naar 60 minuten haal je Garcia er uit voor Bacuna.

     /   Beantwoorden  / 
 4. GJ

  @ daniel als ik jou verhaal lees dan heb ik het gevoel alsof groningen 15 staat in plaats van feyenoord. je doet netalsof dit team er niks van kan en dat terwijl elke speler van ons beter is dan die van feyenoord. waarom altijd zo negatief?? bovendien als pedersen vanacht een x niet op stap is gegaan kan hij er makkelijk een paar inschieten tegen hun. en wat is dat over luciano? laat me raden die kan er opeens ook niks meer van?

  0-2

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Wat voor figuur ben jij? een beetje scout spelen van de tegenstanders:laat ik je een les geven: sporters presteren op hun pluspunten en niet op hun zogenaamde tekorten. Daar moeten ze aan werken, constantg, om hun talenten uit te laten komen. VWB Lucian o heb je toch een roze bril op: een keeper is, omdat hij de laatste man is, altijd belangrijk bij het voorkomen van fouten. Kijk je naar de eredivisie en je kijkt naar het aantal tegendoelpunten over een seizoen, dan kan je onmogelijk de keeper hiervan de schuld geven: hij laat er dan gemiddeld zo’n 45 door, en dat zou dan -voor élke keer- 45x zijn schuld zijn? Verder kan ik je op een briefje geven dat 2e man bij FC Groningen Brian van Loo, wel eens een goede wedstrijd keept, maar toch ook vaak geklopt wordt op slecht uitlopen en te langzaam reageren en slecht uittrappen. Ook niet zo erg, want hij keept niet bij Barcelona of Inter. Voor het beoordelen van de keeper is het samenspel met de verdediging nodig, dat loopt bij FC Groningen redelijk. soms goed, soms iets minder. Maar je zou eenvolgende keer als je weer eens kritisch schrijft, eens jezelf moeten afvragen wat voor figuur je zelf bent als je staat te stuntelen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. rob roy

   Overigens een mooi relaas, maar helaas niet reeél. Zien we in Daniel de toekomstige super-keeper?

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    @ R-R: [off-record] Net beëinigd: Willem II-SCHeerenveen: eindstand 4-3 ! (bij rust nog 0-2)… enne…Doet Jans nog mee aan carnaval met een snor op en een vuvuzela, of duikt hij onder de pompeblêden? :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. GJ

   @daniel

   ik heb nog nooit zoveel onzin gelezen.

   ik stel voor dat jij een keer een wedstrijd gaat keepen en dan zullen wij wel even een oordeel over jou vellen.
   misschien is heerenveen supporter worden wat voor jou daat kunne ze namelijk ook heel goed zeiken

     /   Beantwoorden  / 
  4. theoreticus

   Het is wel heel erg gemakkelijk om zo’n lijstje te maken. Ik weet gelukkig zeker dat de lijst van ‘doelpunten door Luciano voorkomen’ veel langer is.
   Zoals er ook een biografie over jou te schrijven is die leest als een heldenroman of als men al jouw slechte daden op een rijtje zet, leest als een aanklacht.

     /   Beantwoorden  / 
 5. rene1

  Van Loo op doel en die Mamedof in de spits (Ik heb hem laatst zien spelen die is wel goed)

    /   Beantwoorden  / 
 6. jahoor

  Lees op fcgonline dat Matavz waarschijnlijk wel inzetbaar is morgen. Scheelt een slok op een borrel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jahoor

   heb begrepen dat Huistra het ook op radio noord heeft gezegd. We zullen inderdaad morgen moeten afwachten.

     /   Beantwoorden  / 
 7. rene1

  Wordt moeilijk morgen en volgende week thuis tegen Heracles wordt ook moelijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   dat is zo, maar het is niet onmogelijk dat we met een gelijkspel of kleine overwining terugkomen…wel erg belangrijk (wéér) voor de ranglijst, want Ajax heeft morgen ook “minstens een moeilijke” partij tegen PSV, ADO staat even stil: dus maar duimen voor een victory morgen (en Heracles is idd ook in bloedvorm, maar kan op het weiland van Euroborg zich net zo goed een keertje verslikken!

     /   Beantwoorden  / 
 8. appie happie

  het wordt 1-3 voor de fc 2 x tim matavz.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Djee

   Dream on!

     /   Beantwoorden  / 
 9. David

  jullie zeuren allemaal wel “als Tim er niet bij is dan verliezen we’
  ja hij scoort er tot nu toe 15, maar dan houden we nog 36(!) goals over.
  dus er lopen bij de FC nog zoveel spelers rond die een goal kunnen maken.
  Ik zeg 1-3
  castaignos,tadicx2,enevoldsen.!

    /   Beantwoorden  / 
 10. GJ

  Tim doet mee!

  bron: EL pieter Huistra

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   via sopcast, kanaal 17. Daar moet je sopcast voor downloaden, even googelen

     /   Beantwoorden  / 
 11. theoreticus

  Dit wordt een lastige middag

    /   Beantwoorden  / 
 12. Knoalster

  Doelpunt Groningen wordt afgekeurd, buitenspel? Lijkt me op het randje………en wat doet vlaar 2 armen om de middel van Matavz…..maar ja Nijhuis durft natuurlijk in de kuip geen strafschop geven aan Groningen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. theoreticus

  ja logisch, als net als vorige week elke 2e bal voor de tegenstander is en het middenveld te dicht tegen de verdediging aan staat.
  Beetje meer lef!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Knoalster

  2-0 Feijenoord Nijhuis kan een Feijenoord shirt aan duidelijk hands van de Japanner……..wat een waardeloze instelling van de spelers van Groningen……..geen enkele bezieling!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Knoalster

  Nijhuis redt opnieuw Feijenoord dit keer geeft hij de keeper een vrije trap…….terwijl hij zelf de bal laat vallen en op geen enkele manier wordt gehinderd.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Noordeling

  Kieftebeld is weer eens te laat……….wordt nooit een rechtsback. gevolg strafschop.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Noordeling

  Groningen krijgt weer een strafschop, terwijl de overtreding er volgens mij buiten is, Nijhuis is net zo slecht als Groningen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Djee

   Beste……….ik ben nu als Feyenoorder zoooooo blij!
   Niet tegen jullie Groningers, maar wel voor ons/mijn Feyenoord!
   Btw: Jullie hadden het steeds over M…..vz???????
   Sorry, heb IK niet gezien!
   Niet lullig bedoeld, maar als ik kijk naar het hele verloop van de wedstrijd, verdiende er maar 1 te winnen, toch?
   Wees eens echt sportief, en geef eens iets toe!
   @Daniel: weet je nu, wie Mijajchi is?
   Da’s nou die ene huurling bij ons!
   Dank jullie wel!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Djee

    Ik had het over sportief Daniel!
    Die 10-0 bij PSV zal IK in ieder geval nooit vergeten!
    Maar het gaat nu om de “underdog” Feyenoord!
    Dank voor je felicitatie, maar ik had het minstens ‘gemeend’ willen zien!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

     @Djee,
     Ik feliciteer jou en jouw club, Feyenoord, met deze eclatante overwinning, en weet je, het is ook nog verdiend ook. Behoudens het feit dat er weer een scheidsrechter was die z’n stempel nadrukkelijk op deze wedstrijd moest drukken, maar dat zijn we zo langzamerhand wel gewend. Ik gun jullie deze overwinning van harte. Zie dit liever dan dat die flutclub uit Mokum met onze punten aan de haal gaat. Trouwens die zijn ook niet verder gekomen dan een gelijkspelletje tegen de aanstaande landskampioen. Nogmaals het beste met Feyenoord, en zo hebben we aan ons onderlinge treffen elk toch 3 punten overgehouden, iedereen tevree!!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
 18. Djee

  Is Tyton niets voor jullie?

    /   Beantwoorden  / 
 19. Milko Djurovski

  Wat een optimisme alhier ;-)

  Nee, ik vind het natuurlijk ook een collectieve wanprestatie.. eerlijk gezegd zag ik de bui na vorige week al een beetje hangen. Heeft niets met de zgn druk te maken van het voor de 3e of 4e plaats spelen.. Groningen hanteert 1 systeem en wanneer daar wijzigingen in optreden valt de hele taart in duigen. Bovendien, Feyenoord, precies zoals hier boven ook al tig keer is aangegeven, is een upcoming team, dat moet winnen, thuis, in de eigen Kuip.. als je thuis met 1-4 van Roda JC kunt verliezen en de Graafschap je op 1 punt houd, is het makkelijk anticiperen, de val naar beneden is ingezet… Erg jammer dat FCGroningen áltijd weer een sterke en een zwakke seizoenshelft heeft. Ik dacht dit jaar, mwoah..t kon wel eens zo zijn dat er nu een volledigt sterk seizoen wordt neergelegd. Ik betrapte me 4 weken geleden zelfs op de populistische gedachte ‘misschien kunnen we wel kampioen worden zelfs’. Is niet erg verder, maar het wordt nu gewoon consolideren, dwz niet de koppies laten hangen, regelmatig naar het einde van het seizoen ballen met als inzet: rechtstreekse UEFA CUP Plaatsing (4e). Zoals het er de laatste weken uit ziet is dat al bijna onhaalbaar maar laat ik niet mee gaan in de azijnpisserij. Het blijft een waanzinnig knappe seizoensopening van Huistra en Groen wit, het is alleen godgloeiende jammer dat ergens bij die gasten iets op blank slaat wanneer er écht..of zouden ze gewoon niet goed genoeg zijn? Ik zie het volgende week allemaal wel weer. Kuiltje graven en er in gaan liggen nu maar.
  Groet, Milko

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   Je hoeft niet te kijken hoor. Er zit bij jou waarschijnlijk ook een UIT knop op de TV. Verder wordt ik eigenlijk een beetje flauw van jouw afbrekende geschrijf. Je hebt nu ongeveer 25 x gepost en er is niet één post bij die iets positiefs over FC Groningen zegt. Ik vraag mij af of je wel een echte FC Groningen fan bent of ben je stiekem fan van Akkrum-zuid, en schrijf je je frustratie op dit blog van je af omdat ze bij Akkrum-zuid geen blog hebben?
   FC-Groningen zit op dit moment in een mindere fase, iets dat je moet accepteren, hoe vreemd het ook is. Iedereen weet (die een beetje verstand van voetbal heeft,tenminste), dat we geen wonderploeg hebben en dat de FC per seizoen altijd een mindere fase heeft, nu dat is op dit moment het geval, jammer dan, maar om nu direct van alles te roepen hoe slecht het allemaal wel niet is, gaat mij een beetje te ver. Dus Daniel, positief reageren en anders maar niet, want van dat gezeik van jou daar wordt niemand vrolijk van en niet alleen ik!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene1

    He Rob (opa)

    Aan 1 kant heb jij natuurlijk groot gelijk, maar heb ook de 2e helft PSV – Ajax gekeken. Want het was niet om aan te gluren.
    Aan de andere kant het is een spel, er zijn lijkt mij belangrijker dingen in het leven, maar voor sommige mensen schijnt dat niet zo te zijn. Ik bekijk het liever rieel, en dan vind ik plaats 4 te hoog gegrepen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

     @rene1 (snotneus).
     Wat anders clubs doen interesseert mij weinig tot niets. Het gaat mij vooral om FC Groningen. Dat deze club op dit moment minder presteert, gaat mij ook aan het hart. Maar om nu maar te zeggen(Daniel)dat niemand, inclusief de keeper, er niets meer van kan, gaat mij dus even iets te ver. Inderdaad,er zal de komende week wel even ernstig met de jongens gepraat moeten worden maar om nou gelijk te roepen van boetes en dergelijke, getuigd van weinig realiteitszin. Misschien is het wel zo dat de vierde plaats het hoogst haalbare is en dat de club voor de winterstop meer geluk heeft gehad dan op dit moment. Ik heb in elk geval nooit het idee gehad, dit in tegenstelling tot anderen, dat de FC kampioen zou kunnen worden, maar dat het nu plotseling niets meer is, nee, daat geloof ik niet in.

       /   Beantwoorden  / 
   2. rene1

    Ik denk toch Daniel dat jij de boel een beetje overschat, wat vooral vanmiddag de doorslag gaf is de individuele klasse op het middenveld en met name Holla , en wie moet je daar anders neerzetten Hiaraijee??? Groningen heeft vanmiddag een wanprestatie geleverd, lag het aan het veld kutweer???? Vorige week tegen Roda dat was een heel andere wedstrijd , Roda is een counterploeg die vooral in uitwedstrijden punten pakt en een goede keeper op doel heeft. Jij moet wel rieel blijven een 4e plek is te hoog gegrepen met deze selectie.

      /   Beantwoorden  / 
   3. rob roy

    @daniel,
    Waarom dacht je dat FC Twenthe vandaag verliest van AZ. Alleen omdat het deze dag niet meezat met FC Twenthe. Verder liep die ‘drol’van Bossen daar te fluiten. FC Twenthe is toch ook drie klasses beter dan dit AZ? De ene keer gaat het beter dan de andere, en vandaag had de FC Groningen z’n dag niet en was Feyenoord veel alerter, noe en? En wat betreft jou stelling over het minder presteren na de winterstop, natuurlijk had ik dat verwacht, maar welke club heeft nou nooit zo’n periode, zelfs onze toekomstige landskampioen, PSV, verliest thuis van ADO, terwijl ze drie klassen beter zijn. Het enigste verwijt dat je de spelers van de FC kunt maken is de wedstrijinstelling. Als je in plaats van fel van leer te gaan er als een lamzak bijloopt dan is er falikant iets mis, maar daar was vandaag geen sprake van. Feyenoord was gewoon beter en heeft terecht gewonnen, nou en , volgende keer winnen wij.

      /   Beantwoorden  / 
 20. robfc

  Weer een collectief falen, inclusief de scheidsrechter, maar hoe is het mogelijk dat ze na vorige week, weer zo slecht spelen. En dan de invallers, dramatisch hoe die invallen. Het veld mag geen excuus zijn, maar de instelling van de spelers, is toch dramatisch. Natuurlijk loopt het anders, als afgekeurde goal, bij Groningen geen buitenspel wordt geconstateerd, maar een penalty, of als hij voor hands fluit bij die japanner bij die eerste goal, of dat Mulder niet afgefloten wordt bij zijn fout, enz,
  Maar de instelling die ik vandaag gezien heeft, doet hij niet juichen voor volgende week.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Sammy

  Ik dacht dat de bedoeling van de coach was om verdedigend de rijen te sluiten en niet ze open te zettten. Kieftenbeld heeft het vanaf dag één moeilijk, die jongen is geen rechtsback en we hebben geen fatsoenlijke rechtsback in de selectie. En over rechts komen heel heel veel tegendoelpunten dit seizoen. Alle teams weten deze zwakte inmiddels en maken daar handig gebruik van. De zwakste speler van Groningen op de sterkste van Feijenoord zetten, tja dan wordt het 5-1. Was niet best vandaag, gelukkig maakt het nog niks uit, maar volgende week MOET er gewonnen worden, anders zet deze negatieve reeks zich alleen maar door…

    /   Beantwoorden  / 
 22. Peter Selie

  Kan FCG volgend jaar niet een elftal voor de dames-Eredivisie inschrijven? Dan hebben Pedersen en Enevoldsen alvast een plek waar ze thuishoren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Enevoldsen is gewoon een matige voetballer; vooral zijn balaanname. Pedersen deed in de eerste helft ook werk dat Holla eigenlijk moest doen… geen wonder dat hij wegzakte in de 2e helft. Als Huistra zo doorgaat kan hij beter een ander elftal gaan trainen. Ik vond hem in hnet begin wel sterk wisselen en tactische aanpassingen doen, maar vandaag had hij al na een half uur in moeten grijpen… hij deed niets. Ja, net zo laat wisselen als we van Ron gewend waren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Milko Djurovski

    Begint mij toch echt een beetje té negatief te worden allemaal hier hoor.. jesus, verlies je eens een keer, moet iedereen en álles het begeven, inclusief de trainer, een goede rechtsbuiten, en ga zo maar door. Sorry hoor, maar ik schaar me achter Rob Roy hier: het is echt over-done, al die negativiteit.

      /   Beantwoorden  / 
 23. Heerenveen

  Nou, wat een lachen he, dit weekend?

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   Ik hoorde net dat Ron Jans nog in dienst is bij de FC Groningen en is uitgeleend aan Akkrum-zuid om deze club naar de kloten te helpen, wat hem overigens aardig lukt.(hahahahahaha).

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.