Gelijkspel Jong FC Groningen tegen hekkensluiter

Jong FC Groningen heeft gisteren met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jong Helmond Sport.

Het was een duel van de nummer twee tegen de nummer laatst op de ranglijst. Makkie, denk je dan. Maar de beloften kwamen dus niet verder dan een gelijkspel. Norair Mamedov was het weer eens die voor de Groningse treffer tekende. Hij zette de ploeg van trainer Dick Lukkien op voorsprong, maar Jong Helmond Sport maakte na een uur gelijk. Ondanks goede kansen voor de FC kwam de winnende er niet meer.

De opstelling bekijkend zien we een elftal dat zonder de ‘sterren’ speelde. Blijkbaar was dat te merken, al heb ik -vanzelfsprekend- deze uitwedstrijd niet gezien. Maar het missen van spelers als Femi, Metaj, Pedersen en Andersson, spelers dus die de laatste weken regelmatig meededen, is ongetwijfeld een aardige aderlating. Femi bijvoorbeeld maakte afgelopen maandag nog de winnende tegen Jong De Graafschap.

Zo zie je maar weer eens dat een wedstrijd tegen de hekkensluiter niet meteen een ‘makkie’ hoeft te betekenen…

De tweede plaats is echter nog steeds in Groningse handen. De eerstvolgende wedstrijd is aankomende maandag. Dan spelen de Beloften thuis tegen Jong FC Den Bosch in de kwartfinale van de strijd om de KNVB-beker voor Beloften.

2 reacties op “Gelijkspel Jong FC Groningen tegen hekkensluiter

1. Airconditioning Tilburg

Jammer voor Groningen maar de boys uit Helmond staan dan ook niet geheel terecht onderaan! Ze kunnen best we een goeie pot voetballen!

1. Paco

:) (zit er nog een talentje tussen voor ons? Spits, centrale verdediger, linkspoot?)