Blessure Petter Andersson lijkt mee te vallen

We zijn weer een paar uur verder na SC Heerenveen – FC Groningen, de details van de nieuwe blessure van Petter Andersson moeten nog duidelijk worden. Maar het ziet er naar uit dat de schade meevalt.

Een rondje langs de verschillende sites, blogs en oude media leert dat het zeker niet om gescheurde kniebanden gaat. Daarmee is het ‘worst case scenario‘, eentje dat de onfortuinlijke Andersson al twee keer eerder meemaakte, van de baan. Maar wat is het wel?

Het vermoeden is dat het om een geknapte slijmbeurs gaat. Ik heb even wat gegoogeld, en op een forum kwam ik iemand tegen die hetzelfde probleem heeft gekend. De knie wordt stijf, opgezwollen en natuurlijk ook pijnlijk. Deze patiënt heeft 3 tot 4 weken rust moeten houden, gecombineerd met gebruik van medicijnen.

Ook Andersson voelde de knie na de verdraaiing langzaam pijnlijk worden. Dat past dus in het beeld van een zwelling als gevolg van een geknapte slijmbeurs. Ook nu heeft Andersson dus weer pech, maar als de eerste diagnose klopt lijkt het er op dat hij in 4 tot 6 weken weer fit kan zijn. Maar dit is mijn eigen inschatting.

Morgen komt de definitieve diagnose, we hopen allemaal dat Petter Andersson deze keer wat geluk bij een ongeluk heeft.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Eén reactie op “Blessure Petter Andersson lijkt mee te vallen

  1. GJ

    sneu voor hem hij heeft wel pech ik vind trwns dat hij nog lang niet terug was op zn oude niveau tegen vitesse was hij goed maar verder was hij vrij dramatisch

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.