Kneuzing aan de meniscus voor Petter Andersson

Er is nieuws over de blessure van Petter Andersson.

Uit een MRI-scan is gebleken dat de Zweedse middenvelder van FC Groningen een kneuzing aan de meniscus heeft. Dat er geen kruisband gescheurd was was al duidelijk. Gisteren nog werd er gedacht aan een geknapte slijmbeurs. Maar ook dat is dus geen juiste diagnose.

Een gekneusde meniscus… Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe serieus dat is. Maar, het valt mee, zo is ook op de site van FC Groningen te lezen. Dus dan zal het een blessure zijn waar Andersson redelijk snel weer van kan herstellen. Ook de verhalen over ‘einde seizoen’ kunnen de kast weer in.

Dat het slecht is voor het vertrouwen staat buiten kijf. Hoe voorzichtig is Andersson na deze nieuwe tegenvaller? Zelf had hij, zo lees ik, gisteren meteen al gezegd dat, als het weer de kruisband zou zijn, hij dan gestopt zou zijn met voetballen! Deze nieuwe tegenslag is nog steeds k. met p., maar gelukkig blijft hem en ons dat soort scenario’s bespaard.

Vanaf deze kant, en ik spreek namens iedereen hier, wens ik Petter een snel herstel toe!

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

3 reacties op “Kneuzing aan de meniscus voor Petter Andersson

 1. GJ

  dit doet me een beetje aan jordi hoogstrate denken, ook een super goeie voetballer maar heel ongelukkig en heel onzeker (en dat is helemaal niet gek) ik betwijfel of hij ooit terug komt op zn oude niveau ik hoop het zo. ps ongelovelijk hoe populair hij is! krijg elke keer weer kippevel (is het nou ”kippevel” of ”kippenvel”? ;P ) als hij word toegezongen, prachtig!

    /   Beantwoorden  / 
 2. theoreticus

  Ik vind dit toch wel zorgelijk; een speler met een verleden qua knieblessures kneust zijn meniscus doordat hij niet goed terecht komt op het veld, cq verstapt zich. Dat is toch wel erg ongelukkig maar ik vrees dat Petter niet de sterkste kniegewrichten heeft en dat is slecht nieuws voor de toekomst van zo’n geweldenaar.
  Ik wens hem in elk geval heel veel sterkte toe.

    /   Beantwoorden  / 
 3. FCG fan

  ik kon wel weer door de grondzakken toen ik zag dat hij er lach! gelukkig is het niet weer z’n kruisband!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.