Matavz toch niet fit genoeg voor Feyenoord

Tim Matavz zal er morgen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet bij zijn tegen Feyenoord. De lies van de topscorer van FC Groningen speelt toch weer te veel op.

Dat is een dikke tegenvaller, zeker omdat eergisteren nog de mededeling kwam dat Timmie er gewoon bij zou zijn morgen. Maar een dag later lees ik op VI.nl dat trainer Pieter Huistra niet verwacht dat hij er bij zal zijn. “We moeten nog even kijken hoe het zich gaat ontwikkelen”, voegt die er aan toe, daarmee nog een slag om de arm houdend.

Of zou het toch een gevalletje zijn van zand in de ogen van tegenstanders gooien? We gaan het zien. Verdere afwezige is natuurlijk Petter Andersson. Maar er zijn gelukkig al weer goede berichten over de Zweed en de Knie. Andersson stond zelfs al weer op het trainingsveld, en ik lees bij de comments op deze weblog dat het mee schijnt te vallen, maar dat rust eerst het devies is.

Femi viel afgelopen weekend in voor Andersson, maar de Nigeriaan viel ook weer uit met een spierverrekking in de kuit. Pech natuurlijk, maar steeds meer komt het gevoel dat het geen gelukkig huwelijk is dat club en speler aan elkaar verbindt. Hopelijk krijgt de relatie in de toekomst toch nog een goed vervolg.

Bij de tegenstander zit de ziekenboeg behoorlijk vol, maar dat zijn vooral chronische gevallen die daardoor zelfs al aardig in de vergetelheid zijn geraakt. Kent u ze noch? Cissé, Auassar, Fernandez, Tomasson en Schaken? Feyenoord moet daarom een groot beroep doen op de jeugd. Dat zijn fitte knapen, zodat trainer Mario Been morgen een in vergelijking met recente wedstrijden ongewijzigd team kan opstellen.

6 reacties op “Matavz toch niet fit genoeg voor Feyenoord

 1. angela

  laten we hopen op goed resultaat in de kuip voor groningne.
  maaar ik lees net dat dit interview van begin deze week was..
  en aangezien hij de laatste dagen er beter voor staat.

    /   Beantwoorden  / 
 2. appie happie

  ik hoop er op dat mtavz wel meedoet..zonder hem zijn we veel minder gevaarlijk..tis lullig maar ik zie niemand anders zomaar in de spits..of misschien toch maar die spits van het 2de proberen..

    /   Beantwoorden  / 
 3. danny

  dit is een spelletje om feyenoord voor de gek te houdenmag ik hopen want zonder matavz wordt wel moeilijk maar ben er bij dus aan mij zal het niet liggen

    /   Beantwoorden  / 
 4. Niels

  dit stond ook al in de vi zelf van woensdag

    /   Beantwoorden  / 
 5. kor

  Matavz was wel op de laatste training vanmiddag en deed volop mee.
  Misschien toch zand in de ogen strooien? We zullen zien of Mario zich in de ogen wrijft

    /   Beantwoorden  / 
 6. Beejee

  Zand in de ogen strooien zeker.
  Zag hem vanmiddag trainen en dat leek niet op problemen.
  Duss we zullen zien

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.