Sportiviteit en het gebrek daaraan

Zo langzamerhand mogen we al niets meer zeggen van schwalbes omdat het zogenaamd bij het spelletje hoort.  De actie van Gerry Koning met Marcus Berg bij de cornervlag was er echter weer eentje om in te lijsten. Hij heeft de onsportiviteit van Tim de Cler nog niet te pakken maar het was een goed begin.

Nu moeten we niet te hard huilen want Danny Holla deed het bijvoorbeeld dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Iedereen krijgt er mee te maken, iedereen doet het en iedereen is blij als ze het mee kregen en boos als ze het tegen krijgen…

Maar ik vraag me af… Waarom kan je achteraf nog geschorst worden als je iemand een elleboog hebt gegeven maar niet alsnog een fikse schorsing krijgen als je iemand zo asociaal wilt naaien? De KNVB zou daar juist iets aan moeten doen en zich niet zo druk maken of een trainer wel of niet kauwgom kauwt in een dug-out. Als er een cummulatieve schorsing komt na een schwalbe dan is het toch snel afgelopen? Oké we zullen Luis Suárez nooit meer in actie zien, maar… of wacht… dat is een leuke bonus toch?

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

2 reacties op “Sportiviteit en het gebrek daaraan

  1. Grieze

    Viel me op dat hij daar ook geen kaart voor gekregen heeft, terwijl dit wel heel erg overduidelijk was. Deed me overigens denken aan Rivaldo.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jahoor

    Nog even over Suarez. Ik vond het destijds ook erg jammer dat hij via een arbritragezaak weg wilde en uiteindelijk ook weg is gegaan (nadat hij de zaak had verloren overigens) Maar ik vind hem wel een van de betere spelers van de eredivisie, al zie je dat op het moment niet zo vaak maar dat ligt meer aan Ajax. Ik ben er trots op dat wij hem naar Nederland hebben gehaald. Dat wij hem hebben ontdekt en dat hij een veel besproken speler is. Dat hij nog steeds trots is dat hij bij Groningen heeft gespeeld vind ik prachtig. Laten hem niet veroordelen maar van hem gaan genieten als hij ooit in de primera division speelt! Dat we dan allemaal met een glimlach terug denken aan de tijd dat onze scouting hem heeft “ontdekt” en hem middels een transfer naar Grunn hem deze kans hebben gegeven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.