Onprofessionaliteit kost Groningen drie punten

FC Groningen heeft op bijzonder knullige wijze twee punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen. Na één van de slechtste wedstrijden van de laatste jaren in het Euroborg stadion stonden de Noordelingen met nog een minuut op de klok op voorsprong. David Texeira leek met drie treffers de grote man te worden. Leandro Bacuna, die heel slecht speelde, had net kramp gehad en zijn vervanger stond klaar. Een professioneel team laat dan Bacuna nogmaals op de grond plaatsnemen, zodat de wissel kan plaats vinden en de laatste minuten van de wedstrijd verkwanselt worden. De vierde man stond al klaar met het bord toen op het allerlaatste moment toch besloten werd om niet te wisselen. Prompt viel de 3-3 nog door de volkomen vrijgelaten Melvin Platje.

Meer woorden wil ik niet aan dit puntverlies vuil maken.

65 reacties op “Onprofessionaliteit kost Groningen drie punten

 1. fcgfan

  wat is die Ivens toch ook een slappeling, bah. en Van Loo is toch zo onzeker… wel een goede redding op dat schot van Zeefuik volgens mij, alleen had die Platje beide keren NOOOOIT zo vrij mogen staan. Wat kan ik hier chaggerijnig om worden zeg

    /   Beantwoorden  / 
 2. Knoalster

  Nog even vergeten zeker hoever de backs van hun man afstonden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rudy

  Het kan vriezen en het kan dooien.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rudy

  Ben net de samenvatting aan het kijken. Het wordt 1-1 uit een vrije trap die het niet was!!??

    /   Beantwoorden  / 
 5. kees

  Tammo: hele goede samevatting: geen woord te weinig en geen woord teveel!

    /   Beantwoorden  / 
 6. abe

  huilen met de pet op hahaha wat een afgang zeg!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter Selie

   6 augustus 2011, SCH-NEC: 2-2

     /   Beantwoorden  / 
 7. pk

  het was niet best, maar huistra moet zelf even in de spiegel kijken om te zien of hij het tactisch allemaal wel aan kan. wissels waren niet sterk. en als backs zou je je toch denken je traint elke dag tegen 1 van de beste linksbuitens van ned. en dan laat je platje zo vrij. ???????????

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Ik vond de twee wissels op zich wel sterk. De slechtsten op het veld waren naar mijn mening Ivens, Bacuna, Holla en Andersson. Daarvan zijn er twee gewisseld.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Duncan

    Als jij Kappelhof sterk vond, moet je even naar de 3-3 kijken is ZIJN SCHULD

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

     ehm dat platje daar vrij stond kwam omdat hiariej weer naar binnen was getrokken
     er gingen al 2 verdedigers naar die bal toe wat moet hij daar nog zoeken
     hij moest op zijn plaats blijven zodat platje niet vrij stond
     en dat gebeurde bij beide goals van platje
     die scoort omdat hiariej niet op zijn plek stond
     lijkt wel f voetbal met zijn allen op de bal af

       /   Beantwoorden  / 
    2. Tammo80

     Maar dat weet je niet als je gaat wisselen. Ik zeg alleen dat de spelers die er af gingen niet goed speelden.

       /   Beantwoorden  / 
    3. René

     nee dat was niet Kappelhof maar Hierahonee zijn schuld… maar dat is ook niet verbazingwekkend voor een middenvelder die met alle geweld rechtsback moet staan. En Kappelhof op een voor hem vreemde plek neerzetten, dat noem ik eerder een discutabele beslissing van Huistra dan de schuld van Kappelhof. Wat doet Kappelhof op de plek van Holla?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      Hoe je in het veld staat moet niet altijd worden voorgekauwd door de trainer. Als in dit geval Kappelhof in het veld komt voor Holla dan moeten Hirieaj en Kappelhof ruilen van plek.Kappelhof is per slot van rekening rechtsback en Hierieaj is middenvelder. Nu stonden beide spelers verkeerd.Dit noemt men technisch inzicht en dat ontbreekt bij deze ploeg.

        /  
     2. René

      het is een blijft een jonge ploeg en hier heeft Huistra zeker een hand in gehad. Vond het op zijn minst geen handige zet van onze trainer en dan nog dan zit Hierahohee 2 keer wel heel goed mis…

        /  
 8. RDP

  Op een enkele speler na waren ze allemaal erg onzeker.
  Je zag het aankomen

    /   Beantwoorden  / 
 9. EG

  Kan iemand mij uitleggen waarom Bacuna niet werd gewisseld?
  Hij speelde een heel ongelukkige wedstrijd en was het meest tegen zichzelf aan het spelen. Zelf nadat hij kramp kreeg werd besloten om niet te wisselen. Jones zat op de bank en ik ben van mening dat hij een kans had moeten krijgen om zich te laten zien, al is hij beter op de linkerkant. Het kon er toch nooit minder van worden?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Er waren maar een paar spelers die een voldoende halen.
   Van Loo, Hiariej, v. Dijk, Tadic en Teixeira…………de rest van de spelers had hij allemaal kunnen wisselen……niet alleen Bacuna was slecht maar ook Ivens, Burnett, Anderson en Holla waren gewoon slecht.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    Hoe kun je van Loo en Hierahoheen een voldoende geven. Hierahohnee zat fout bij de 2 goals en bij van Loo maak je bij elke bal zorgen. Applaus wanneer hij de bal eens heeft, zegt toch genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
 10. erik

  Er is toch een lichtpuntje: Texeira begint te scoren. Hopelijk trekt hij die lijn door !!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Zullen de middenvelders nu eindelijk weten hoe deze jongen moet worden aangespeeld?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    volgens mij stond Tex nu eindelijk op de plek waar hij hoort in de 16.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     @rené,
     Daar heb je gelijk in maar als deze jongen dan niet aangespeeld wordt zoals het hoort, gaat hij zwerven en haalt de bal op.Datzelfde gebeurde met Matavs en dan had deze jongen ook geen rendement. Tex en Tim zijn wat dat betreft dezelfde spelers, die moeten op snelheid, door het midden aangespeeld worden en als dat gebeurd is het geheid 8 van de 10 keer een goal. Tex heeft overigens ook laten zien dat hij wel aardig kan koppen, dus van de zijkanten door Tadic van links of Jones vanaf rechts kan ook nog.

       /   Beantwoorden  / 
 11. MartinWinschoten

  Deze wedstrijden moeten we winnen als we rechtstreekts Europees willen halen. Tot de 1-1 speelden we ook op een manier zoals een ploeg met die ambities hoort te spelen. Daarna was het allemaal wat laf en zenuwachtig. Helaas niks meer aan te doen en nu de focus op Vitesse. Gaat ook weer moeilijk worden!

    /   Beantwoorden  / 
 12. jeroen

  idd waarom niet jones? je zou haast gaan denken dat Ph een hekel aan die jongen heeft voor de rest was het gewoon niet best, ook de beginfase niet, maar goed, zo zal het hele seizoen wel gaan worden, heb niet het idee dat het beter gaat worden, plaats 7 a 8 zal wel het hoogst haalbare zijn, ondanks het redelijke materiaal. ofwel een verloren jaar!!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Duncan

  Zooo zonde, was eigenlijk helemaal niet nodig.
  Ook bij de 2-2 je ziet het verdomme al 5 minuten lang aankomen omdat Groningen gewoon niet van de eigen helft aankomt. Wordt het godzijdank 3-2 en dan trekken ze de overwinning alsnog niet over de streep. Is echt om gek van te worden want nu verliezen we de aansluiting met de subtop..

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   nou ondanks verlies tegen psv en dat van gisteren
   staan we nog steeds op de 8 ste plaats
   je zou dus eerder zeggen dat je hierdoor niet uitloopt op de plaatsen 9 10 11
   wat wel nodig is om nacompetitie veilig te stellen

     /   Beantwoorden  / 
 14. marcello

  ja ik zeg het het al weken dat er rechts op het middenveld meer
  moet gebeuren bacuna is naar mijn mening geen vleugel speler
  te traag en te weinig actie vraag me af of ze bij groningen wel een
  goeie rechts buiten hebben met actie en snelheid je zit nu tadic van links naar rechts vliegen maar je ziet toch dat alles bij groningen over links gaat ik zie het toch liever aanvallen over links en rechts en je tegenstander uit de wedstrijd spelen met actie en snelheid
  je zag wel als groningen enige momenten met meer tempo kwam het ook meer dreigend werd en daar de 3-2 van texiara uit voort kwam
  maar dat je het dan toch weer weg geeft is spijtig
  en dan kan je wel zeggen tegen feynoord speelden ze goed of was feyenoord slap en was het de bal goed raken 6 goals uit 8 doel pogingen dan zit alles echt mee
  maar groningen moet ook scherpe zijn in de afwerking alleen texeira is daar blijkbaar tot in staat ik heb wat schoten hoog over en ver naast zien terecht komen je mag je mening geven als ik ongelijk heb ik ben toch maar suporter die mee kijkt
  ik zie geen strijd te weinig vechtlust te statisch
  als ze mee willen blijven doen moeten ze nu echt gaan veranderen van mentaliteit

    /   Beantwoorden  / 
 15. René

  Van Loo (3); Hiariej (3), Van Dijk (7), Ivens (4), Burnet (4); Holla (76’ Kappelhof) (4), Sparv (7); Bacuna (4), Andersson (84’ Pedersen)(5), Tadic (6); Texeira (8).
  Laat ik ook eens meedoen met cijfers. Het is niet goed te begrijpen waarom Kappelhof op het middenveld werd neergezet als vervanger van Holla en niet gewoon rechtsback ging spelen. Bij beide goals van NEC, moet je toch echt afvragen waar Hierahohnee was. Van Loo is een wekelijks onzekere factor en Burnet was vandaag veel te middenvelder aanvaller, waar was hij met zijn verdedigende taken. Tegens het einde van de wedstrijd zag ik even weer het Groningen wat we graag willen zien, maar dat was een hele korte opleving….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sammy

   Helemaal met je eens René, vond het ook maar raar dat Kappelhof op het middenveld ging spelen en niet rechtsback. Hiariej is gewoon geen back en Ivens is ook niet altijd even sterk. Ben blij dat we Van Dijk hebben tenminste. Maar goed, misschien dat deze zelfde mannen volgende week weer wel goed spelen, met Groningen weet je het maar nooit :)

     /   Beantwoorden  / 
 16. theoreticus

  Het vertrek van Granqvist is toch een aderlating gebleken. Er schijnt nu niemand op het veld te lopen die de ploeg aanstuurt. Waardeloos dat we nu voor het 2e jaar op rij een rechtsback-probleem hebben. Dat vind ik echt een misser van de technische staf. En dan kan men wel zeggen dat Kappelhof als rechtsback is gehaald; nou ik heb meer het idee dat die jongen zich op de centrale verdedigende positie richt. En dat is dan ook weer niet raar als je Ivens bezig ziet. Dat Platje vrij stond is ongehoord vooral als je al gewaarschuwd bent dmv een afgekeurde goal. Gelukkig hebben we nog de Texter, een jonge vent die zijn vaderland verruild om een bestaan in een vreemd werelddeel op te bouwen met 1 missie, nl slagen!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Mark

  Wordt het niet eens tijd dat Huistra gaat omschakelen naar het 4-4-2 systeem? Wat ze nu doen werkt duidelijk niet. De verdedigende middenvelders rennen maar wat naar voren bij balbezit en Ivens weet dan niet wat ie moet doen. In tegenstelling de club zelf zie ik absoluut geen vooruitgang.

  Opstelling 2e helft v/h seizoen:
  Ruiter; Kappelhof/Hiariej, Van Dijk, Veldmate/Kim, Burnet; Kieftenbeld, Kwakman, Tadic, Andersson; Bacuna, Texeira.

  Nu weet ik ook wel dat Veldmate nu bij Sparta apeelt, maar hij deed het niet slecht en nu blijkt maar weer hoe dom het was om hem (als talent zijnde) te laten gaan. Ruilen tegen Ivens.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Moet hij natuurlijk wel op tijd z’n schoenveters vastmaken!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Verder vind ik jouw opstelling niet zo denderend. Ik zou graag zien dat er een nieuwe doelman bij kwam (Zoet), dus:
    Zoet………doel.
    Burnet,Kwakman,van Dijk en Kappelhof……defensie.
    Enevoldsen,Andersson en Kieftenbeld…….midden.
    Tadic,Texeira en Jones…….voorin
    Als we zo de tweede seizoenhelft ingaan, halen we gegarandeerd de 5 plek.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     En ik kan het weten, want ik heb een glazen bol.Punt Uit.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      : D

        /  
     2. kees

      en hoe ziet Sinterklaasavond ereuit? nog surprises en mooie geschenken in een of andere hoek?? :D

        /  
    2. Mark

     Nieuwe doelman; wat zet ik dan in ‘t doel? Die is ook nieuw en ook goed. Zoet heeft al een contract bij PSV, die laten hem echt niet naar Groningen gaan.
     Op zich is 4-3-3 best ok. Maar met een flink doorschuivende Andersson komt mijn opstelling daar ook al ongeveer op neer.

       /   Beantwoorden  / 
    3. kees

     @R-R: Sparv, Ivens en Hiariej blijven in dit verhaal dus lekker binnen theedrinken…Het zou een voetballend middenveld opleveren, jouw opstelling. Wel wordt het fysiek ( qua stevigheid) op die manier wat minder…maar topvoetballers kunnen ook zo licht als een vlo zijn, die een ander te kijk zetten ( Mertens, Sneijder, en bij ons: Johansson, Jones ! Ikzelf heb Sparv nog niet afgeschreven, alleen al voor die positieve tweets die hij steeds achterlaat. Realiseer je je wel dat Tadic MOGELIJK ? nog maar twee officiele wedstrijden speelt bij FC G? Als dit gebeurt dan komt die winterdepressie van mij met sneltreinvaart aangedenderd ;)

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      @Kees,
      Sinterklaasavond ziet er voor een hele boel bloggers verrekte slecht uit. Vooral die bloggers die menen zich met de FCG te moeten bemoeien terwijl ze “supporter”zijn van 020 of van die flutclub ui Akkrum-zuid. Die denken nu al, na die eclatante overwinning op AZ, dat ze landskampioen worden. De Sint heeft voor deze “sufkoppen”met o.a Abe, een hele grote zak zout klaarstaan. Vervolgens worden al deze figuren meegenomen naar Spanje waar ze in een kerker worden opgesloten zodat ze geen kwaad meer kunnen doen tegen ons, de goedwillende supporters van de mooiste club van Nederland.

        /  
     2. Rob Roy

      @Kees,
      En wat betreft jou post van 13:21.
      Ik heb Sparv ook nig niet afgeschreven,net zo min als een Johansson, Holla,Ivens en nog een paar van die gasten, maar het probleem is altijd dat er maar elf mee mogen doen, dus op de bank een paar en de rest maar op de tribune tot het moment dat er iemand is met teveel gele kaarten (of rode) of als er iemand geblesseerd raakt, want dat schijnt ook schering en inslag te zijn bij de club.

        /  
     3. kees

      @Rob Roy: Lees mijn verlanglijstje, Nijland… ! straks moet van der Laak het weer op rechts doen, om FCG uit de misere (=rechterijtje) te moeten halen… maar dit team zou op papier idd. óók mijn voorkeur hebben:(vrnl)

      Zoet/
      Kappelhof-van Dijk-Kwakman-Burnet(Johansson)/
      Kieftenbeld (vd Laak)-Andersson(Sparv)-Enevoldsen/
      Jones-Texeira-Tadic(Kostic)

        /  
     4. Mark

      Andersson als controlerende middenvelder gaat niet werken, omdat hij te weinig goed mee kan verdedigen.

        /  
 18. siemon oost

  Oplossing voor het keepersprobleem;
  Heb het reeds meerdere malen geopperd.(misschien dat Pietertje meekijkt)
  Van Loo zijn kontrakt loopt af dit jaar,duidelijk niet verlengen.
  Tijdens de winterstop Jelle ten Rouwelaar halen.NAC zit in enorme financiele problemen(zijn bijna failliet).Die kun je nu voor een paar ton halen,daarvoor krijg je een betrouwbare keeper die geen rare dingen doet en met zijn routine goed leiding geeft aan de nac defensie.
  Mocht Luciano niet naar AA Gent vertrekken dan in de zomer Robin Ruiter van Volendam halen.Dan heb je straks een geroutineerde en een jong aanstormend talent als keeper en kan je in ieder geval de play-offs veilig stellen.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Robine

  Laat in de winterstop een oud-FC verdediger de jongens achterin wat bijleren. Verdediging staat niet goed, dat is al het hele seizoen zo. Uit bij Roda en NAC, was het begin, nu zien we het nog steeds tegen PSV en NEC misgaan. Los van het gebrek aan ervaring, staat het gewoon niet goed.
  Misschien moet Huistra in de winterstop de hulp in roepen van een oud FC verdediger die trainer is en het leuk vindt om een klusje te doen.

  Hoop dat we niet nog meer talenten krijgen, ons huidig elftal staat al vol met talenten, zie liever een ervaren speler van een jaar of 28 komen, die spelers op hun plek zet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Welke ‘oud FC-Groningen verdediger’stel jij voor Robine? Martin Koeman of John de Wolf,Andreij Zygmantovitsj. Zomaar een paar uit de losse pols……..zeg jij het maar.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    met Sjon de Wolf staat er iig wel een positivo in de verdediging :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Ik stel voor een figuur van het kaliber Majstorovitsj, de ex-slager van Tukkerland.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      Huuu? al vroeg aan de drank? maar who-the-F*-is: Majsto-rovitsj :)

        /  
     2. René

      Kees, je weet toch wie die enorme Zweedse tank van een verdediger is. Als je die tegen kwam dan liep je toch het liefst een blokje om…. 1 brok beton

        /  
     3. Rob Roy

      @Kees,
      Even het geheugen opfrissen. Majstorovitsj was één of ander onverlaat die destijds in de verdediging van FC Twnthe speelde en in een wedstrijd tegen onze FC, Martin Drenth 2 naar de grond sloeg met als gevolg dat Martin een bloedende kop er aan overhield. Zelfs toen zag de scheide er geen overtreding in, dus er is in de jaren daarna niet veel veranderd. Toen was het scheidsrechterskorps corrupt en nu ook nog.

        /  
   2. René

    adri van tiggelen voor de verdediging, jos roossien/theo keukens/Gary Brooke middenveld, bud brocken voor de voorzetten, peter houtman voor het koppen. herman dijkstra speciaal voor pedersen zodat hij het glas nog beter vasthoudt. Fandi voor de creativiteit en dan kunnen Van Loo en Hierahohnee nog behulpzaam zijn bij de catering….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Ja, een flessie frisdrank kunnen ze nog aandragen, voor de rest is het niet vertrouwd hun een opdracht mee te geven.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      Hierahohnee mag het dienblad vasthouden en Van Loo de flesjes aangeven. Ik denk dat Van Loo steeds misgrijpt als het dienblad vast wil pakken :-)

        /  
     2. kees

      @ Rob Roy: Martin Drenth!… laat ik die nou als ideale peptalk-verzorger voor onze FC zien…binnen en buiten de kleedkamer, in zijn Drenthmobiel heen en weer tussen Veendam en Stad…. Ach hadden we er nog zo maar een! want wees eerlijk: zie jij het voetbalplezier er afdruipen…bij van Huistra, van Loo, Ivens, Hiariej, Holla, Pedersen en who the F* nog meer! zooo dom! :D

        /  
 20. Rob Roy

  @Kees,
  In “earlier times” kwamen de spelers met bloeddoorlopen ogen naar de training om op het veld te gaan oefenen dat het vuur er af spatte. Tegenwoordig komen de jochies met de I-phone onder de arm en de I-pod op tien naar het trainingsveld waggelen om, omdat de trainer dat zegt, anderhalf uur verplicht te gaan trainen. Mannen als Jan van Dijk en Bjarne Jensen zijn er niet meer. We moeten het nu doen met ene Pedersen en van Loo en Holla, tjonge jonge, daar worden we wijzer van. En ja, je noemt hem, Martin Drenth was ook zo’n “duvel uit een doosje” die voorop ging in de strijd met het mes dwars in de bek. Nu gaan de jochies aanstaande week-end met “stront in de boksem” naar Fietstas. Ik hou m’n hart vast en ga er dan ook niet naar kijken hoe het spulleteje daar wordt ingemaakt.k’Heb er helemaal geen vertrouwen meer in ik maak dan ook maar dat ik wegkom richting Engeland. Misschien kan ik daar nog wel een mooie wedstrijd kijken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Rob Roy: het lijkt wel of je bang bent voor een invasie van die Dûtsers. Nou die zijn voorlopig nog zoet met bierdrinken en Bratwurst wegzetten, omdat het Weihnacht wordt, aanstonds, en ze nog bvoltallig zijn omdat er geen Zwarte Piet door de schoorsteen is gepiept. We zien elkaar weer bij het EK aan de anddre kant van Europa, en dat zal wel weer wat spugpartijen en scheidsrechtersblunders opleveren, straks!

   Maar mocht je overzees nog denken aan onze FC, dan toch vooral b lijdschap over die twee behaalde overwinningen tegen Vites en Utreg. En dan zal er toch die keeper moeten komen. , By by oftewel: MOI :D

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Als doorgewinterde supporter van de mooiste club van Nederland is die club natuurlijk nooit uit mijn gedachte. Ik heb er nu even “de ballen” van en wacht “op afstand” de ontwikkelingen af. Een invasie van de Duitsres zal er niet inzitten want die komen in hun wankele bootjes niet mijn kant op, bovendien durven ze niet die grote plas over. Ik hoop overigend dat ik in Albion een gat in de lucht kan springen als ik op teletekst zie dat “mijn club” toch nog kans heeft gezien om drie punten “aus Arheim mit zu nehmen”.

      /   Beantwoorden  / 
 21. dkl

  groningen denkt aan goran lovre hij is transfervrij ???? moeten wij dit geloven

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robine

   Hopelijk komt Denis Odoi en Cleo naar Groningen. Beide spelers stonden nadrukkelijk in de belangstelling van Groningen twee jaar terug. Denis Odoi was de rechtback die in Belgie sterk speelde en op het laatste moment door Anderlecht werd weggekaapt nu zit hij op de bank.
   Cleo was de klasse spits van Partizan Belgrado, die het bod van Groningen helaas afwees. Nu zit hij bij een Chinese club die hem misschien kwijt wil. Ben wel voor een 4-4-2 systeem met Tadic achter de spitsen, maar Lovre is altijd welkom bij Groningen.
   Mij is nog gevraagd naar de oud-fc verdediger die ze kan leren verdedigen. Zou Michael Reiziger meenemen naar Tenerife. Was bij Ajax en Barcelona een sterk opkomende back, zo wil Groningen ook spelen. Denk dat jongens als Kappelhof, Burnett en Johansson wel veel van hem kunnen leren.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Een speler terughalen die ooit voor onze FC heeft gespeeld moet je niet willen. Lovre heeft toentertijd zelf aangegeven niet op de aanbieding van de TS in te gaan en heeft toen besloten voor een andere club te gaan spelen. Nu hij transfervrij dreigt te worden, en geen club hem meer wil hebben (waarschijnlijk), komt hij weer met hangende pootjes terug bij ons? Nee, niet doen, dus!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Hello…Goodby…!! geldt niet alleen voor jou, R-R, maar ook voor Lovre… Want alles wijst erop dat Huistra die verjonging wil doorzetten: Heden bereikte ons het gerucht dat Luciano en Kappelhof als rechter CV gaan spelen zondagavond. Nu Jones nog op de plek van Bacuna, en alle sinterklaaswensen lijken vervuld. Missch dat Huistra dit blog ook leest. Blijft lastig: Vitesse-uit…lijkt mij geen pleziertje, maar zien hoe de Groningen-mannen het ervan afbrenegen- we keep in touch! So long, by by ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     Oh ja, mijn voorspelling: Vitesse-FC Groningen eindigt zondag as. in 1-1- voor Grunn scoort Andersson.

       /   Beantwoorden  / 
 22. buze

  grunnnnnnnnnnnnnnnnn

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.