Hans Nijland dient klacht in tegen arbiter Wiedemeijer

Algemeen directeur Hans Nijland is niet content met het optreden van Reinold Wiedemeijer tijdens de wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Groningen en heeft een officiële klacht naar de knvb gestuurd, zo liet Johan Derksen zo juist weten in het tv-programma Voetbal International. Deze klacht zal nergens invloed op hebben natuurlijk, het lijkt meer een trucje te zijn van Nijland om de neuzen in alle gelederen dezelfde kant op te krijgen, en dan met name die van de fanatieke aanhang die het bloed van Wiedemeijer begrijpelijker wijs wel kunnen drinken. We zullen zien wat de reactie van Kessler en co zal worden.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

12 reacties op “Hans Nijland dient klacht in tegen arbiter Wiedemeijer

  1. kees

    ik heb wat nagedacht over mijn EIGEN emoties na die verloren wedstrijd bij Heracles. En dat wat er bij mij boven komt aan verwijten en verwensingen ( om niet te spreken van regelrechte haatdragerij ) dat is NIET BEST – understatement ! – Want als ik nu HI-Ha-enzovoort, hier op dit blog uitbral, dan kan je dat gedrag in het stadion straks ook krijgen, en daarvan zeggen we _ MOET niet!. Het voetbalgeweld wordt gevoed door zoveel factoren, dat je er gemakkelijk een socioloog full-time op kan zetten: Terug naar de wedstrijd: Behalve die verwijtbare beslissingen van die scheids…heeft hij niet toevallig een heel bijzondere wedstrijd moeten fluiten, waar twee ploegen niet voor elkaar wileden onder doen?: 7 toegekende doelpunten, penalty, 2 rode kaarten, en drie aan HEM en de GRENSrechter toegschreven fouten…Een honds-zware wedstrijd om goed te fluiten, ( en dat deed hij VERDERS toch heel aardig? dat wil ik ook wel hebben gezegd… Maar het komt vooral door het spel van FC Groningen dat Heracles volledig in de eerste helft overklastte, en dat je dan doordat er twee spelers eraf moeten, wel MOET verliezen ( de uitputting en beprekt tactisch inzicht bij Groningen speelde de laatste minuten ook duidelijk mee! ). Misschien moesten we maar zeggen: ACH, het was geen kampioensfinale, dus volgende week gaan we weer…Gronunn, kop dr veur!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo 80

      Maar verder floot hij aardig… Als je een handvol cruciale fouten maakt, kan je nooit aardig hebben gefloten.

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees

        ik hoop dat je mijn genoemkde argumenten over die wedstrijd en wat de rol van scheids betreft begrijpt (?): maar de man heeft natuurlijk wel de uitslag “gekleurd”, da’s jammer, en eigenlijk moet je zo’n pot dan “overspelen”, dat zou het eerlijkste zijn. Maar de grensrechter speelde zo mogelijk nog een grotere rol. En verder , omdat de competitie niet over een wedstrijd wordt beslist, zien we graag volgende wedstrijd weer zo’n strijdbaar Groningen! , want er was VERDERS niks mis dan een donders mooie partij voetbal, met twee sportieve ploegen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. kees

          ik bedoel: alle argumenten over die scheids zijn nu wel op dit blog gegeven… Blijft overend: ‘t is een ver-ádeming om FC Groningen na een jaar sukkelen weer zo aanvallend te zien spelen, …. toch?

            /   Beantwoorden  / 
  2. Ari

    Check even http://www.fcutrecht.net en zoek naar het stukje over Kesler.
    de zaak stinkt tot op de bodem met Heracles en FC Twente als liefjes van de KNVB

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob!

      Heb het betreffende artikel van 01-02-2010 net gelezen: JE BEK VALT OPEN!!!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tammo 80

        Leuk voor wie in complottheorieën gelooft.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Rob Roy

          Als dit allemaal waar is, wat Prof.Z.O.Gekasendeur(???), schrijft, dan moet zo’n corrupte Henk Kesler toch direct worden afgeschoten, en de beide tukkerclubs teruggezet worden naar de laatste pleaatsen in de Jupiler Leaque!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Geert

            Sjonge jonge…

            Jullie gaan me (als Heracles-supperter) toch niet vertellen dat je echt geloofd in een complottheorie voor FCT en Heracles. Ook wij worden wel eens door een scheidsrechter genaaid of halfgenaaid. Dat gebeurt echt niet alleen tegen jullie.

            Voorbeelden hoor ik jullie dan vragen:
            PSV-Heracles: Blom geeft Pieckenhagen een rode kaart nadat hij zijn been een heel klein beetje richting Toivonen beweegd. Maar alos de KNVB echt graag wou dat FCT kampioen wordt, dan kreeg Pieckehagen hiervoor geen rood.
            ADO Den Haag-Heracles (vorig seizoen): Schulmeister scoort een goal in de laatste minuut, maar de keeper weet hem 30 cm achter de lijn nog weg te werken. Scheidsrechter geeft geen doelpunt, Heracles verliest 2 punten en komt in directe gevarenzone. De KNVB doet niks en onze voorzitter belt echt niet naar de KNVB, dat is voetbal!
            Feyenoord-FC Twente: Luinge zwaait voor de wedstrijd even de supporters toe en vervolgens fluit hij de wedstrijd naar een goed einde voor Feyenoord. Kan me niet voorstellen dat de KNVB dan FCT een voordeel wil doen.

            Prachtige complottheorie op de site in Utrecht. Maar als je de zaken bekijkt, heeft iedereen de scheidsrechter wel eens tegen. Ook wij!

            Ik kan me voorstellen dat je je genaaid voelt. Maar dit gaat wel ver. Ik had het ook niet verwacht zaterdag en voelde ook wel dat het onterecht was, maar ga je niet wat te ver nu?!

              /  
  3. Rob Roy

    Let wel, Geert, dat deze theorie geschreven is door iemand die de club FC Utrecht aanhangt. Overigens zou het mij niet verbazen dat er een kern van waarheid in schuilt. Waar rook is, is vuur weet je wel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Geert

      Tsja Rob Roy, ik denk dat er inderdaad bij iedere supporter van één bepaalde club altijd wel een gevoel van benadeling is. Maar ik denk niet dat scheidsrechters in ons land wordt ingefluisterd dat ze bepaalde clubs voorrang moeten geven. De laatste jaren is er inderdaad een opmars van FCT en dit jaar ook van Heracles gekomen. Dit komt in mijn ogen door goed financieel werk te leveren en door de goede trainer voor de goede groep te zetten. Ik geloof hier in ieder geval niet in. De voorvallen die ik noemde in mijn reactie zijn net zo benadelend als de voorvallen die afgelopen zaterdag plaatsvonden.
      Wanneer die FC Utrecht-supporter het bij het juiste eind had, dan neem ik al mijn woorden terug. Maar ik geloof wel in eerlijkheid van de KNVB en zulke complottheorieën zijn wat mij betreft goed voor het haardvuur.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Rob Roy

        @Geert,
        Ben het met jouw reactie wel eens. Iedere club wordt bij tijd en wijle wel eens benadeeld door een scheids. Maar je moet het met mij eens zijn dat het tijdens de wedstrijd Heracles -FC Groningen, afgelopen week-end toch wel erg schrijnend over kwam hoe die scheisd stond te fluiten. En jij gelooft dan in de eerlijkheid van de KNVB, wat je goed recht is, maar als ik het optreden van deze man bekijk, dan begin ik aan de oprechtheid van deze man te twijfelen en óók aan die van de KNVB want daar zitten de mensen die deze “uitwassen” moeten bestrijden, iets wat ze tot nu toe altijd hebben nagelaten. Want het is natuurlijk niet iets van de laatste tijd, deze “ongeregeldheden”.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.