PSV wil Matavz nog steeds

Volgens Hans Nijland was het take it, or leave it toen PSV een bod op tafel had gelegd voor Tim Matavz. Groningen vond het bod niet interessant genoeg en gingen voor leave it. Maar nu hebben de Eindhovenaren toch opnieuw contact gezocht om de Sloveense goalgetter naar de Lampenstad te halen.

Volgens VI zijn de club echter niets opgeschoten met een nieuw onderhoud omdat PSV haar bod niet heeft verhoogd. Eigenlijk is het dus geen nieuws wat er is voorgevallen. Maar de transfermarkt is nog altijd in ruste zo lijkt het en daarom zal er zoveel mogelijk geschreven worden over een “op handen zijnde transfer…”

Tegenover RTV Noord bendrukt Nijland dat er geen nieuwe bod is gedaan: “Beide partijen hebben de standpunten nog even verduidelijkt, dus we zijn geen millimeter nader tot elkaar gekomen.”

 

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

50 reacties op “PSV wil Matavz nog steeds

 1. Mark

  Ik hoop dat Hans nu zegt: “take it or leave it, het is 8,5 miljoen en dan krijg je hem per 1 januari”.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rene

  Vermoedelijk kom je eerder bij een handeltje van 8 miljoen, een doorverkoop percentage van 15 procent en een bonus van een paar ton bij het behalen van de knvb bekern en/of de landstitel/champions league.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ben ik niet

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gert

    ik ook niet

      /   Beantwoorden  / 
 3. almere

  zal Hans niet nog wat oud zeer hebben zitten richting PSV? Het is met zijn zoon daar niet echt een succes geworden, die heeft nauwelijks een kans gekregen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Denk niet dat dat er iets mee te maken heeft. Sentimenten tellen niet in de sport. Bovendien heeft Stef Nijland kansen te over gehad bij de lampjes.Hij is gewogen en te licht bevonden daar in Eindhoven en daarom balt hij nu biij NEC.Achterom kijken heeft in dit geval geen zin en dat telt ook voor Hans Nijland. We moeten vooruit met de club en ik vind dat Hans het tot nu toe fantastisch doet wat betreft het aan en verkopen van spelers. Gewoon de poot stijf houden en niet buigen voor het Gemeentekapitaal uit Eindhoven.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Noordeling

  En wat gebeurt als Matavz op het allerlaatste moment wordt verkocht………komt er dan nog een vervanger? En dan heb je normaal gesproken ook nog tijd nodig om als speler te acclimatiseren. Dit is je reinste competitievervalsing….eigenlijk zou het niet meer moeten kunnen dat je spelers verkoopt als het seizoen al begonnen is.
  Psv wacht even af tot Pieters wordt verkocht en komt dan met een bod van 6,5 miljoen…………beneden de 8 miljoen gewoon niet verkopen.
  Want dan besodemieter je al die seizoenkaarthouders.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Wat dacht je hoeveel onze Tim op moest brengen als ik lees dat die Assaidi van Akkrum-zuid, 10 miljoen moet kosten. Komen we dan niet te kort met 8 miljoen?

     /   Beantwoorden  / 
 5. Edwin

  Als Pieters 7 miljoen moet opleveren, Musa 10 miljoen en ook Assaidi 10 miljoen dan is Matavz 12 miljoen waard. Durf maar meer te vragen! Suarez was ook maar een koopje vergeleken met sulemjani. En wie speelt er nog steeds in 050?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Edwin

  Ik bedoel natuurlijk 020

    /   Beantwoorden  / 
 7. erik

  Dus… geen nieuws
  Goh je zegt het al zelf….

  Sorry hoor, goed bedoeld maar bovenstaande is voor mij riool=====
  Draagt niks bij… lol uiteraard wel een ractie ! :-)

    /   Beantwoorden  / 
 8. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

  De eindhovenaren hebben opnieuw contact gezocht, en nijland zegt de standpunten zijn van beide nog eens opnieuw verduidelijkt.
  Hoe moet ik dat zien. Dat psv zegt: wij hebben 5 miljoen geboden, kom op met die matavz, hier moeten jullie het mee doen.
  Waar slaat dit op, dat psv niet eens een nieuw bod doet. Hij zou wel eens een succes kunnen worden in eindhoven, en dan willen ze het onderste uit de kan. Net als in die tijd met ajax. Die zeiden ook, 3 miljoen voor suarez, daar moest groningen blij mee zijn.
  Wat denken ze wel niet.

    /   Beantwoorden  / 
 9. torro

  Tim Matavz is vekocht aan PSV voor 7 miljoen + deel bij
  doorverkoop na groningen-AZ wordt het nieuws bekent

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   je brengt een gerucht wat niet betrouwbaar is, als feit. Soccernews zelf geeft zelfs aan dat het niet betrouwbaar is….irri is dit.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   @Torro,
   Op deze blog geloven de mensen niet zo gauw in een broodje aap verhaal.
   Zo lang er niets bekend wordt gemaakt door de club, zijn al die verhalen over het verkopen van Tim Matavs je reinste flauwekul, en wat Soccernews schrijft,is, en dat is al vaker gebleken, allemaal ‘bull shit’. Stemmingmakerij hoort schijnbaar bij het bestaan van dit ‘soccernews’gebeuren.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Jerfey

  Hoe komt u aan dat nieuws?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Boerema

   soccernews misschien niet betrouwbaar, maar toch………staat op internet

     /   Beantwoorden  / 
 11. Robfc

  Het is een aannemelijk verhaal, en ik zou mij niet verbazen als het zo zou zijn. Nijland heeft verder nog enkele details opgevoerd, waardoor het bedrag hoger uit zal vallen. Ik mag hopen, dat het om een flinke bonus gaat bij behalen Champions league, want er kan best 1 miljoen af, van de opstartpremie. Ik geloof wel, dat Nijland beter zaken kan doen met PSV als met een Italiaanse club, m.b.t. de garantie’s, en dan is het misschien een verstandige beslissing om deze transfer aan te gaan. Als is het jammer, maar volgend jaar op in de winter was hij ook gegaan.

    /   Beantwoorden  / 
 12. hertop

  Shit als dat zo is. Natuurlijk mooi voor Tim Matavz,maar weer wordt de fc er de duppe van 4 dagen voor sluitings tijd. En ja Nijland en Co hebben wel iets in petto natuurlijk maar toch,denk dat grunn hier weer een tikje van krijgt. (3 grote spelers weg in een seizoen. Pfffff.)
  Hoop dat er in de hele transveer gedoe ook eens wordt aangepakt
  Nederlandse clubs onder elkaar voor start comp. speler van elkaar kopen na starten niet meer in binnen land kopen,buitenlandse clubs tot 31/8 laten kopen
  Zal zoiets als nu gebeurt weer met een top 3 club ( kijk maar naar psv,fc twente )om de goede spelers bij de middenmotor op het laatste moment weg te halen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Hoort allemaal bij de onderhandelingstactiek. Als je 2 spelers als Strootman en Mertens voor 14 miljoen binnen haalt, en je weet dat een spits duurder is, dan lijkt me het bedrag dat Nijland gevraag heeft(8 miljoen) niet echt buitensporig. Ik hoop alleen niet dat Van Ginkel straks Matavz gaat aansporen om niet meer te voetballen voor de Fc en te eisen naar Psv te gaan. In dat geval zouden de regels zo moeten zijn dat een club geen salaris behoeft te betalen en dat de speler een speelverbod voor lange tijd wordt opgelegd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    wie zegt dat Van Ginkel dat ooit heeft gezegd of gaat zeggen. Ik geloof er ook niet in dat Matavz dat ooit zou doen. Maar als hij het wel zou doen, dan is het werkweigering en geen salaris lijkt me. Irritant als nieuws hier door bezoekers wordt gebracht alsof het zo zou zijn en dan ook geen bronvermelding.

      /   Beantwoorden  / 
 13. appie happie

  als die van ginkel dat weer gaat doen ,dan vereren wij hem met een bezoekje.

  die vieze ondermaatse rat..

    /   Beantwoorden  / 
 14. Maikel

  Ik ga mee !!

    /   Beantwoorden  / 
 15. appie happie

  maken we er een combi van :_))))

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maikel

   maar al te graag!! heb hem dat stukje van FCG Online gestuurd haha!

     /   Beantwoorden  / 
 16. torro

  natuurlijk is soccernews niet betrouwbaar daar komt mijn nieuws ook niet vandaan , zoals gezegt voor 7 miljoen naar PSV + een deel bij d
  oorverkoop , jullie zullen het maandag lezen en alle kranten !!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   7 miljoen is veel te weinig zo kort voordat de transfer periode sluit
   dan moeten ze met veel meer komen

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   klinkt allemaal heel spannend, wat je zegt en wederom zonder brondvermelding. Het zou zomaar kunnen wat je zegt, maar er is ook een hoog broodje aap gehalte….

     /   Beantwoorden  / 
 17. peetje

  Goeie regel Noordeling. Geen salaris en een speelverbod. Dit zou dan in heel Europa moeten gelden. Kan ook zijn dat er al een akkoord is tussen Groningen en PSV maar dat Groningen eerst Taxeira (of een ander) gaat contracteren vóór de verkoop van Matavz bekend wordt gemaakt…

    /   Beantwoorden  / 
 18. appie happie

  als matavz morgen zomaar niet speelt dan is er iets als hij gewoon meedoet dan is er niks aan de hand vooralsnog,nijland laat hem niet op maandag nog gaan..anders heeft hij een probleem met ons de supporters..

    /   Beantwoorden  / 
 19. debultjes

  Wat vinden jullie van een koppel Tadic-Kezman?, ik neem aan dat hij Grun boven Nac zal prefereren.

    /   Beantwoorden  / 
 20. appie happie

  kezman is een ego…met zn duimen naar zn rugnummer..nee bah die komt er hier niet in..overal mislukt na psv.

    /   Beantwoorden  / 
 21. daan

  het klopt dat matavz is verkocht hans nijland heeft het zef te kennen gegeven en wordt dit weekend bekend gemaakt in de krant

    /   Beantwoorden  / 
 22. appie happie

  daan en hoe weet jij dan dan,en wij niet dus van wie weet je het?of lul je uit je nek…hoezo nijland heeft het toegegeven…dacht het niet,ik volg alles op de voet maar hij heeft zich niet versproken ofzo..

    /   Beantwoorden  / 
 23. daan

  nijland was vandaag op een toernooi aanwezig en heeft dit te kennen gegeven aan een kennis van mij en geloof maar het wordt maandag bekend gemaakt

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   denk je nou echt dat hans dat zo ff zegt op een toernooitje
   echt niet
   vaak als mensen dit zeggen dan is het aan een kennis gezegd
   nooit aan hun zelf
   die kennis of jij willen gewoon onrust stoken

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   had hij het niet over een MATRAS bij beter bed ofzo…. ik hoorde ook van een kennis van een broer zijn zus, haar dochter en dan weer haar vriendje dat het rond is tussen Groningen en Ronaldo.. Echt dat zie ik Nijland ook doen, bij een toernooi tegen iemand zeggen dat het helemaal rond is en in de media verkondigen dat ze geen millimeter tot elkaar gekomen zijn.. BROODJE AAP dit verhaal, er zijn altijd mensen die ergens over willen schrijven.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Ja, en die kennis van Daan moet ook nog oom zeggen tegen de Martinitoren. Als m’n tante ballen had gehad dan was het m’n oom geweest. Allemaal gelul dus!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     volgens mij zag Nijland gewoon een geschikt Matras

       /   Beantwoorden  / 
  3. appie happie

   welk toernooi en waar,er zijn helemaal geen toernooien..nu.

     /   Beantwoorden  / 
 24. peetje

  Als Kezman 20x per seizoen met zijn duimen naar zijn rugnummer/naam wijst in Groningen, mag ie van mij komen. Beetje arrogante en egocentrische spits maar wel een goeie voor de Nederlandse competitie. En mocht Matavz zijn verkocht voor 7 miloen + deel van eventuele doorverkoop o.i.d. is dit een mooi bedrag voor een spits van Groningen in deze tijd.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Kris73

  Wat een hoop onzin hier allemaal. De afgelopen jaren hebben Nijland en zijn team steeds de juiste keuzes gemaakt, de club is financieël gezond. Er zijn veel clubs in de Eredivisie die dat niet kunnen zeggen! Als ze Matavz verkopen dan is dat jammer sportief gezien, maar als je 7 miljoen krijgt voor hem + bonussen en percentage bij doorverkoop dan is dat een goede deal. wie zegt dat je er over een half jaar net zoveel voor krijgt over een jaar zeker niet met nog maar een contract voor een jaar. Beter 7 miljoen in de hand dan 10 in de lucht. En er komt altijd weer een ander, ik denk dat de heren dat wel bewezen hebben de afgelopen jaren. Ik zeg strik erom en dieTexeira een enkeltje Grunn…..gaan we daar weer en jaartje of wat van genieten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Om met de woorden van prins Bernhard te spreken:”Het is beter één pruim in de hand als de lucht van tien”
   Waarvan akte!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 26. appie happie

  maar wat moeten wij met 7 miljoen,en geen goede spits,dus,laten staan die matavz….en evt. in de winterstop overgaan naar psv of wie dan ook,hebben wij de tijd voor een andere spits..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robfc

   Zo is het al jaren gegaan, en er komt toch iedere keer wat nieuws en vaak een leuke speler voor terug. Financieel gezond blijven is ook een goed streven, kijk naar NAC, Roda JC, Feyenoord, allemaal armlastige clubs, kunnen niets en kopen niets, van dat scenario wordt ik droevig, en met Matavz het is niet anders.
   Om het verlies niet groot te maken, is de suggestie Kezman niet zo gek, natuurlijk afhankelijk van zijn fysieke staat, maar deze goaltjesdief, zie ik graag komen.

     /   Beantwoorden  / 
 27. Jedokus Kwak.

  Ik hoor geruchten dat een Italiaanse club in onderhandeling is met de Fc en een bod hebben gedaan van 7,2 miljoen. Ik weet niet of het juist is maar ik hoor de naam Genua.

    /   Beantwoorden  / 
 28. stef&hans

  Papa Hans kan het maar niet verkroppen dat zijn Stef niet geslaagd is in zuid-nl

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   boeien

     /   Beantwoorden  / 
 29. robert

  en hij is weg…. 6 miljoen! wtf. hij werd naamate de deadline naderde alleen maar duurder… ja vast!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.