Matavz niet naar PSV

Tim Matavz vervolgt zijn loopbaan niet bij PSV, aldus Hans Nijland. Hij had de directie van de Eindhovenaren tot 20.00 uur vanavond gegeven om het bod te verhogen, maar een nieuw bod kwam er niet.

PSV vroeg om de deadline van 20.00 met 24 uur te verlengen, maar daar wilden Nijland niet op ingaan, zo meldt RTV Noord. “We hebben fatsoenlijk de tijd nodig om een vervanger te halen. David Texeira was inderdaad de beoogde kandidaat. Dat was ook zo goed als geregeld, maar we kunnen hem simpelweg niet op het vliegveld laten staan wachten.”

Het is de vraag of Groningen echt zo star blijft, we zullen nog tot woensdagnacht moeten wachten voor we echte zekerheid hebben.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

13 reacties op “Matavz niet naar PSV

 1. Noordeling

  Ik vind Nijland helemaal gelijk heeft. Niet Psv maar Fc Groningen bepaald wat er gebeurt. Toch zou me het niets verbazen als het alsnog tot een akkoord komt…….en dan loopt Nijland een flinke deuk op bij de achterban.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Als Tim alsnog weggaat loopt Nijland helemaal geen deuk op bij de achterban. Hans weet heus wel hoe het spelletje gespeeld wordt en hij probeert altijd het beste voor de FCG. In de voetballerij bestaan geen sentimenten op het gebied van transfers. Harde knaken moeten er worden geboden en de FCG is in de gelukkige omstandiheid dat het niet hoeft te verkopen en hoe langer het duurt met een fatsoenlijk bod van PSV, hoe meer er betaald moet worden. In dit geval is Hans de baas en niet dhr.Brands met zijn ‘take it or leave it’. Wat verbeeld die kerel zich wel niet. Misschien omdat het PSV is? Kom nou, wij zijn nuchtere Noordelingen en bepalen zelf wel hoe we verder gaan, daar hebben we PSV niet voor nodig. En zo denkt Hans Nijland ook, is mijn mening.

     /   Beantwoorden  / 
 2. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

  Het behoort allemaal tot het spel. Nijland wil gewoon de prijs opdrijven. Een echt geinteresseerde ploeg komt alsnog terug.
  Zal me niets verbazen, als uiteindelijk matavz toch naar psv gaat, en dat de vervanger texeira toch nog op tijd komt, omdat achter de schermen er een hoop werk is verzet.
  Ik ben bovendien van mening, dat ze ook het best matavz maar kunnen verkopen. Nu brengt hij nog geld op, hoe is dat over een jaar.
  En hoe goed is hij nou eigenlijk echt. Soms heel goed, maar vaak zie je hem helemaal niet.
  Hij is te vervangen naar mijn mening, en voor veel geld moet je dat altijd doen, mede mee in ogenschouw genomen dat er al weer een goede vervanger voor hem klaar staat.

    /   Beantwoorden  / 
 3. René

  en zo zie je maar weer dat er verschillende mensen met broodje aap verhalen voor verwarring proberen te zorgen. Matavz en Tadic blijven gewoon in Groningen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   René,
   Dat is wel zo, zoals jij het zegt, maar het vervelendste is het voor Texeira. Die jongen rekent erop dat hij gaat voetballen in Nederland, wat dus nu hoogstwaarschijnlijk niet door gaat. Misschien is er nog één of andere externe geldschieter die het mogelijk maakt om Tex alsnog hierheen te krijgen. Misschien Essent met een extra kapitaalinjectie?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    volgens mij woont die man inmiddels op het vliegveld… je hebt helemaal gelijk en ik denk ook dat je iets uit te leggen hebt naar hem en de club. En laat essent er maar wat energie in invsteren…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     En wat dacht je van de imagoschade die FC Groningen in dat land oploopt.
     Zorvuldig opgebouwd met toentertijd de transfer van Suarez naar FC Groningen en de latere doorverkoop, waardoor het nu een wereldspeler is geworden. Allemaal gekomen door de eerste aanzet van FC Groningen.
     Dit wordt nu teniet gedaan door die domkoppen daar in Brabant, die alleen nog maar hun bestaan te danken hebben aan de inwoners van die kelerestad Eindhoven. En dat noemt zich een topclub. Een stelletje onbenullen zijn het en anders niet.

       /   Beantwoorden  / 
     1. diego

      nijland heeft texeira en zijn huidige club uitgelegd dat een transfer naar groningen afhankelijk is van dat matavz word verkocht aan psv
      dus ze waren voorbereid dat het niet zeker was omdat psv op zich liet wachten
      je bent ook al zowieso een dag kwijt dat texeira in de vliegtuig hierheen komt
      daarom was de deadline gister avond om 20.00 uur
      en daar heeft psv zich niet aangehouden
      dus dat zegt meer over psv dan over fc groningen

        /  
     2. diego

      psv is al sinds december op zoek naar een scorend spits
      nu 2 dagen voor het einde van transferperiode is er nog steeds geen spits
      en de aanhang en rutten zijn daar behoorlijk boos over
      gelukkig hebben wij nijland en geen brands
      in plaats hij eerst een scorende spits gaat halen en dan verder kijkt nee hij doet het andersom
      hij hoopte natuurlijk met de tijds druk zijn voordeel te halen
      maar toen kwam hij nijland tegen
      en had hij pech :)

        /  
     3. Nolio

      Ja, die sukkel van een Brands denkt dat Groningen zich vereerd voelt door PSV’s belangstelling in Matavz, en dat PSV om één of andere kromme reden een goede uitgangspositie heeft om Groningen onder druk te zetten met onderhandelingen. Maar die dombo vergeet dat Groningen Matavz helemaal niet kwijt wil. En zeker niet voor die fooi die PSV biedt.

        /  
 4. René

  toch mooi al dat geklaag over PSV, ik zie nog steeds niet in wat ze hier verkeerd doen. Het zal wel stoom afblazen zijn ivm het verlies tegen AZ. Matavz heeft aangegeven graag naar PSV te willen en Groningen heeft aangegeven wat ze voor hem willen hebben. Groningen stelt een deadline en PSV voldoet daar niet aan. Prima. En al die prachtige aannames… Wat ik lullig vindt is de situatie met Texeira en het imagoverlies van Groningen in Zuid Amerika. En ja PSV is gewoon dom dat ze alles laten aankomen tot op het einde van de transferperiode. Maar wat doen ze verkeerd? Ze informeren naar een spits van onze FC en dat is hun goed recht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   rene imago verlies van groningen vrees ik niet voor
   dat heeft nijland wel goed geregeld
   dat teixera nu niet komt dat ligt meer aan psv dan aan groningen
   teixera en zijn huidige club wisten dat het nog steeds niet zeker was
   en dat het afhangt van psv als ze matavz kopen of niet
   maar klagen over psv doe ik niet
   ik vind het alleen lachen dat ze gesteund zijn door de gemeente
   en dan nu nog steeds geen spits hebben omdat ze eerst achter anderen zijn aangegaan
   en als donderdag psv nog geen spits heeft is alleen maar goed voor ons
   daar maken we dan kans om boven psv te eindigen aan het eind van dit seizoen
   maar dan moet groningen wel zo blijven voetballen en werken aan de fouten waar het mis gaat

     /   Beantwoorden  / 
 5. meertn

  de snor vertelt net dat Texeira in nederland is. Wordt Matavz dan toch verkocht?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.