Live: FC Groningen v ADO Den Haag

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

15 reacties op “Live: FC Groningen v ADO Den Haag

  1. Daniel

    Matavz heeft z’n vizier weer op scherp zo te zien :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marco

    vergeet Tadic niet met 2 assisten!:D

      /   Beantwoorden  / 
  3. arnoud kruithof

    lekker hoor!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marco

    waarom gaan ze het nou weer weggeven?!

      /   Beantwoorden  / 
  5. jvantilt

    met zo’n instelling heb je geen tegenstander nodig. nodeloze doelpunten tegen door gebrek aan killersmenatliteit en angsthazerij

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

      je slaat weer eens op tilt, 4-0 voorstaan dan kunnen dit soort dingen er in sluipen. Goed, nee. Ik hou vast aan het zeer goede spel in de 1e en begin 2e helft en verder dan 2 goals zouden ze echt niet gekomen zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  6. fc grunn

    Echt Kut de 2e helft maar ben optimistisch over de eerste en ik vond groningen wel veel beter dan ado want ado ging juist fouten maken door het betere spel van grunn, maargoed klassiek dat het weer bijna op een zo’n knullige manier word weggegeven had graag een monsterscore gezien…. toch heel blij met de 3 punten…..

      /   Beantwoorden  / 
  7. René

    fantastische prestatie Groningen, nonchalance en laconiek omgaan met het veldoverwicht levert ado 2 goals. Als dat er nou eens uitgaat, dan heeft Groningen een fantastische elftal. Grote pluim voor Kieftenbelt, hij speelde een bere partij, een golden hatrick voor Matav en Tadic liet weer heerlijke dingen zien. Wat doet in godsnaam Hieraohnee in dit elftal, de linkerspits van Ado kon smullen van de ruimte, zie als voorbeeld goal 2 ado, waar is Hierahohnee…

      /   Beantwoorden  / 
    1. jahoor

      Eens over je oordeel over Kieftenbelt die speelde echt beregoed. Ook in de tweede helft waar de meesten het af lieten weten. Tweede doelpunt van ADO was toch buitenspel tenminste dat dachten wij in het stadion, heb het nog niet terug gezien. Verdediging is echt het zwakste punt van de fc. Eerste helft was genieten.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Duncan Hoeppertz

      waarom denk je dat Kappelhof daar gaat spelen! En inderdaad, Kieftenbeld speelde uitstekend!

        /   Beantwoorden  / 
  8. peetje

    Mooie wedstrijd gezien, met maar één echte fout, waar ook een goal uit viel. Groningen was gewoon véél beter. Begrijp daarom niets van de negatieve reacties van sommige mensen (ook in het stadion). Of verwachten ze dat Barcelona in de Euroborg speelt.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Duncan Hoeppertz

    Erg genoten van de eerste helft, verwachtte echt een 6/7-0 overwinning. Toch na de goede start in de 2de helft veels te nonchalant. 2de maal op rij, mogen ze wel wat aan veranderen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. colinthekiller

    Geweldige overwinning!! Aanvallend zijn we nu echt 100% over het middenveld valt niets op aan te merken maarja… de verdediging vondt ik weer echt matig-slecht maar dat is al jaren hetzelfde ook met granvis en stemwant ging er wel wa mis, Maar voor de rest een grote DUIM!! volgende week in breda weer Knallen!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

      waar het vandaan komt dat de verdediging zo slecht is, dat weet ik niet. Als je als middenveld niet meer gaat storen of weigert naar voren te spelen en dat leidt tot balverlies dan wordt het lastig verdedigen. Burnet vond ik trouwens sterk spelen vandaag. Kwakman daar had ik ook een goede indruk van. Maar die Hirahohnee…..

        /   Beantwoorden  / 
  11. Gert

    er werd gelukkig goed gecommuniseerd tussen keeper en verdediging, wat een lachertje die van Loo. er was totaal geen communicatie met zijn verdediging.
    verder een goede partij voetbal gezien met een uitstekende Bacuna en Burnett.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.