ja wat een zaalvoetbalscheids, beetje overdreven Bacuna een kaart voor zoiets te geven en vervolgens Holla een geven terwijl vlak daarvoor zo’n nakker met 2 benen inkomt. Nou nog 3 kwartier knallen!

4. Jeffrey

En dat is 2,yessssss

5. René

wat een klojo van een scheids, ben benieuwd of we nu de 2e helft kunnen doortrekken… tot nu toe goed

1. Jeffrey

De abitrage gaat wel een erg grote rol spelen in dit duel, kom op zeg kuipers.
      Hoop dat onze jongers er vleugels door krijgen.

6. Colin

Dit is te verwachten 2-2….. Altijd is groningen zo lief het weg te geven

1. Jeffrey

Geven het niet weg man, ze doen hun best.

7. theoreticus

Kut, beetje dom eruit gekomen van Petter. Kom op Fc!

8. hertop

gvd weg voorsprong,ach we hebben nog tijd.
    Hoe is het toch mogelijk 1 ste helft spellen als een kampioen .
    En de 2e helft weer eens zoiets?

9. Colin

Nou mijn voorspelling nac wint met 4-2 let maar op groningen laat koppies hangen.. Vaak zijn mijn voorspellingen goed :(

1. angela

koppies hangen.. doet me dnken aan vorigjaar die periode

10. angela

pff, als groningen dit er nou uitkrijgt zijn we geweldig

11. hertop

Waar is de beleving van de eerste helft ???????????????
    Kom op boys nog ff 1 keer een goal….

1. Jeffrey

Ja maak die 2-3 en help je zelf over dit punt heen.

12. jvantilt

Sukkels! Hetzelfde als vorige week. Gebrek aan killersmentaliteit en slap gezever.

13. Colin

grrrrr.. ik baal er zo van dat groningen het zo vaak weggeeft, We moeten het maar van de thuiswedstrijden hebben, Maar een compliment kan ik de FC wel geven en dat is dat ze geen 1 wedstrijd tot nu toe kansloos hebben afgesloten denk aan roda den haag en nu dus ook deze

14. hertop

daar gaat tie

15. Jeffrey

Jammer, groningen heeft goed gespeeld vandaag.
    Nac krijgt veel te veel door de hulp van een waardeloze scheids.
    Kappelhof was echt goed vandaag.

16. jvantilt

amateurs!

17. Colin

sjonge sjonge sjonge typisch een van die vele FC Groningen kwaaltjes, Wegeven ongeloofelijk

18. René

normaal gesproken doet Groningen het niet goed in uitwedstrijden, balen dat ze het nu weggeven. Dat is meteen het positieve punt, het gaat nu ook goed in uitwedstrijden. Negatieve punt we hadden nu 9 uit 3 moeten hebben…

1. Jeffrey

Het kan alleen maar beter gaan, als ze de 2e helft gaan spelen zoals de eerste komen er nog mooie tijden.

Bacuna is de tweede helft een stuk minder scherp dat de eerste, dit is wel raar.
      Ik zou hem wel eens willen zien als die pas de tweede helft erin komt.
      En waarom speeld jones niet?

19. steentil

Niks amateurs. Ik heb genoten van dit elftal. Groningen domineerde de wedstrijd. Ze raakten van slag na het eerste tegendoelpunt.
    Wel begrijpelijk, maar als ze hier mee leren omgaan , gaat Groningen het heel ver schoppen dit jaar.

1. debultjes

Helemaal mee eens! Lucky pass van Lurling die voor Amoah bedoeld was en als Pedersen scoort voor tijd is er niks aan de hand. Volgende week beter!

1. robfc

Maar wat moet je met Pedersen, iemand die zo slecht invalt in een wedstrijd met zoveel ruimte, dan moet je toch met volle concentratie, deze wedstrijd ingaan. Inderdaad de laatste kopbal, had een doelpunt moeten zijn, maar Pedersen zijn inzet is altijd slap, 100% zeker dat Matavz deze bal met een volley in de lange hoek schiet. Maar het alle schreinends vond ik toch wel zijn hopeloze schot van 40 meter afstand.

20. peetje

Dit is de derde keer op rij dat, jammer genoeg, de tweede helft totaal anders is dan de eerste helft. En de sterkere tegenstanders moeten nog komen…

21. Arjan

Ik ben het met iedereen een beetje eens maar sorry hoor het Centrum blijft zwak ondanks dat kwakman goed speelde vandaag .

Zeer teleurgesteld nu!!

22. fcg fan

Als Groningen elke wedstrijd het spel voortzet als wat ze in de 1e helft van deze 3 wedstrijden hebben laten zien en dat doortrekken naar de 2e helft zijn we gewoon kampioenskandidaat(vind ik)

23. robfc

Groningen speelde goed, tot aan de 2e helft, na de pauze starten ze veel te rustig, en is er teveel balverlies, waardoor het onrustig wordt, en er onoverzichtelijke situatie’s onstaan en vaak ieder uit positie is, waardoor goal 1 kan vallen. De tweede is toch ook een geval van dom balverlies van Andersson, weer iedereen uit positie, en de mogelijkheid voor de 2e goal. Niet alleen Kuipers had een aandeel in de chaotische 2e helft, maar ook Huistra moet eerder met zijn nieuwe spelers komen, na rust had Bacuna en Andersson eerder naar kant kunnen halen, deze spelers misten de precisie, om de bal vast te houden, en om nog de spitsten in stelling te brengen. Nac die achterin niet supersterk speelden hadden opnieuw onder druk gezet moeten worden.