Groningen kan wedstrijd schriftelijk afdoen na arbiterwissel

Dacht ik een half uurtje geleden nog dat Groningen de punten mee zou nemen uit Friesland, komt mij net ten gehore dat de wedstrijd schriftelijk afgedaan kan worden. Arbiter Pieter Vink heeft aangegeven vanwege een irritatie aan zijn pees in de knieholte niet te kunnen fluiten. Een fan van Vink ben ik niet, maar als we vervolgens zien wie de beste man zal vervangen…

Reinold Wiedemeijer zal de plaats innemen. Vroeger dachten we dat Ruudje Bossen de slechtste arbiter op de Nederlandse velden was, maar de opgeschoren poedel is Bossen ondertussen al kilometers ver voorbij gestreefd. We moeten het er morgen maar weer mee doen. Proficiat met de drie punten, Heerenveen.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

16 reacties op “Groningen kan wedstrijd schriftelijk afdoen na arbiterwissel

 1. Nolio

  NEEEJ!! NIET DIE GAST!! VERDOMME!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. appie happie

  misschien heeft wiedemeijer iets goed te maken….wellicht,gaat hij nu alles door de vingers zien,mogen we gewoon winnen van hem deze keer…maar laat bacuna maar oppassen..

  ik denk dat het wel mee zal vallen,alle ogen zijn immers op hem gericht….hij kan zich nu niks meer veroorloven…deze poedel…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Daniel

   Niks meer veroorloven bij de supporters, de KNVB zit met een blinddoek voor de tv en laat alle kritiek van de commentatoren op de scheidsrechters wegcensureren; ze denken daar in Zeist nog dat ze goed bezig zijn… :(

     /   Beantwoorden  / 
 3. meertn

  trauma’s! wordt weer een middagje vloeken en tieren op de bank!

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Maandag ben ik weer een stukje grijzer…

     /   Beantwoorden  / 
 4. appie happie

  kruiswijk doet niet mee,heernveen heeft een duidelijk probleem in de verdediging..daar moeten we toch van kunnen profiteren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Jammer want met Arnold was hun defensie nog zwakker. Ik gok op een gelijkspel, daar hebben we niks aan maar ik ben een beetje bang dat de buren scherper dan ons zijn. Ik vind Pieter een geweldige trainer met een realistische moderne visie maar hij kan zich m.i nog verbeteren in het op scherp zetten van een ploeg.

     /   Beantwoorden  / 
  2. maikel

   Ja zou je zeggen he maar dan moet je geen pedersen in de spits zetten

     /   Beantwoorden  / 
 5. appie happie

  ik denk dat we wel 3 punten gaan helen morgen,ik heb er wel vertrouwen in..heerenveen mag dan voorin sterk zijn maar achter is het soms een gatenkaas..met of zonder kruiswijk…zij worden hier ook onzekerder door..

    /   Beantwoorden  / 
 6. kees

  Tammo80, zo ken ik je weer! Maar een wedstrijd moet nog wel 2 x 45 minuten en een beetje gespeeld worden…maar ik geef toe: we staan al aan het begin met 1-0 achter… jammer maar helaas!

    /   Beantwoorden  / 
 7. erik

  Lekker blind blijven in Zeist. Trap die %^%$%& poedel gewoon in een kennel. Die klootzak is altijd al anti Groningen. Laat hem goed zijn waar hij thuis hoort… Shit niemand wil hem. Kan me niet voorstellen dat hij een partner heeft M/V. Laat hem voortaan een andere club lastig vallen !! Maar zelfs de G voetballers gun je die …beurk… niet !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Nog buiten het feit dat hij ons een aantal keer heeft benadeeld is hij gewoon een heel slechte scheidsrechter. Ik zie hem week in week uit blunderen bij wedstrijden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Daniel

    En er word niks aan gedaan! Soms even in de Jupiler League fluiten, maar dat is ook een straf van niks.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nolio

     Inderdaad, dat is alleen een straf voor de betreffende Jupiler ploegen. Misschien heeft Wiedemeijer beterschap beloofd…

       /   Beantwoorden  / 
 8. dkl

  ole ole daar wordt ik dus niet vrolijk van ik dacht nou kunnen morgen wel drie punten pakken maar nu ben ik er toch bang voor omdat we nu zoon bagger gast hebben die fluit shit dat wordt dus morgen met kop pijn kieken naar de wedstrijd en nu zuip ik me maar eve te pletter want dan zie ik die wiedeteef ok niet zoo goed meer

    /   Beantwoorden  / 
 9. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

  Het zal weer kaarten regenen. En dat aan groningen zijde. Publiek beinvloed die poedel, en we gaan weer onterecht verliezen met strafschoppen tegen, doelpunten die niet toegekend worden etc.
  Ik hou mijn hart vast met die gast. Die kan een wedstrijd waar niets aan de hand is al beinvloeden, laat staan een derby met alle emoties erbij.
  De knvb zal wel hebben gedacht, in gronngen zijn ze de poedel nu wel vergeten. Nou: mooi niet. Ik zit me nu al op te vreten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.