Live: RKC Waalwijk v FC Groningen

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

32 reacties op “Live: RKC Waalwijk v FC Groningen

 1. René

  van Loo pffffffffffffffffffft

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   hahaha wil je weer terug in je hok

     /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Van Loo en weer bedankt!!!!! 1-0 achter

    /   Beantwoorden  / 
 3. robfc

  Als je zo sterk opent, en rkc geheel in de tang hebt, dan is het toch hopeloos, hoe onze ballenvanger, rkc weer op gang helpt.
  Het blijft hopeloos.

    /   Beantwoorden  / 
 4. hertop

  hopen op een beter 2e helft …..Maar tis niet best

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   klopt helemaal, toch met meer inzet is winst nog steeds mogelijk. RKC is qua voetbal trouwens een schande, hoe kun je zo voetballen voor je eigen thuispubliek…. En Groningen ik denk dat er iemand hier is die het gaat hebben over mentaliteit :-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. jvantilt

    …en niet te vergeten, gebrek aan killersinstinct…

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     als je mijn reacties niet leest, hoe komt het dan dat je er op reageert???? Klik je blind een reactie aan en hoop je dat ik het niet ben??

       /   Beantwoorden  / 
 5. rene1

  Sparv kieftenbeld en van Loo de zwakste schakel zoals gewoonlijk

    /   Beantwoorden  / 
  1. Daniel

   “Kieftenbeld”….”de zwakste schakel zoals gewoonlijk”

   Serieus?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    volgens mij doelt hij op Van Loo en daar heeft hij gelijk in

      /   Beantwoorden  / 
 6. rene1

  En die zigeuner voorin heeft ook nog geen bal gehad, vorige week ook al niet.

    /   Beantwoorden  / 
 7. hertop

  tja wat moet je nou he……
  Er waren veel die met de gedachten elders waren!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Gert

  Schiet mij maar lek, ik heb denk ik geen kloten verstand van voetbal, komt die godvergeten drankkop van een Pedersen weer in het veld. Raakt werkelijk waar echt geen bal.
  En dan die wissel van die kleuter Bakker tegen zulke grote verdedigers, ik vind het trouwens een verkeerd signaal naar Jones toe.
  die bakker raakt ook geen pepernoot trouwens.
  En over van Loo nog maar te zwijgen, de beelden zeggen weer genoeg.
  met beide benen keihard op de grond.
  Huistra zal wel weer positieve puntjes gezien hebben en veel leermomenten dat zijn de twee erste woorden die ze leren op de trainerscursus volgens mij

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ik ben het helemaal met je eens

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   Pedersen leert het nooit. Ik vind dat Huistra, zoals je ook zegt, niet op tijd en radicaal genoeg wisselt. Met Holla in de basis en misschien Jones erbij hadden we wel gewonnen denk ik. En nu ligt alles op die aangevers van Tadic, terwijl de rechterkant gewoon weg niet aansluit. Die zigeuner, zoals je hem nioemt scoort idd niet, maar krijgt ook niet veel kansen daartoe. De oplossing is een sterker defensief middenveld waar meer creativiteit naar de voorste linie getoond wordt: het lijkt te mooi bij FC Groningen…die steekpasssjes, en dan ineekeer scoren. Tadic zou ook op rechts kunnen spelen ( zoals hij bhegon) als Enevoldsen op links terugkomt.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Robine

  1 punt. Mogen we nog blij mee zijn. Waarom loopt de hele verdediging weer achteruit als iemand op het doel wil schieten. Ging al mis tegen Heracles, Twente thuis, en nu lopen ze weer naar achteren. Die Duits kan nog nog geen pion uitspelen, dus als iemand uitstapt kun je hem zo de bal afpakken of afblokken.
  Verder weinig gecreeerd, veel te veel balverlies: Petersen, Hiariej, en Sparv zeer zwak in balbezit. Tex werd nooit gevonden. Waarom stond Tadic zoveel rechtsbuiten te voetballen. Zijn corners waren vandaag erg zwak getrapt, zat veel meer in.
  Dankzij een afstandschot nog een punt, daar moeten we nog blij mee zijn, want ondanks het vele balbezit is er niks afgedwongen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ik vind dat je in de Anderson tekort doet, hij heeft de kans gecreerd en afgemaakt. Klasse aktie. Verder ben ik het met je eens. En waar is Bacuna, in de grotere wedstrijden staat hij er ineens, maar tegen RKC laat hij het afweten. Tex, speelt al meerdere wedstrijden niet goed. Helaas, het komt er nog niet uit. Vertrouwen blijven houden. Hier hadden gewoon 3 punten gepakt moeten worden. Ik had al verwacht dat het een moeilijke pot zou worden. En tsjonge, jonge, jonge wat van Loo doen zodat Huistra hem een keer wisselt. Echt die aktie voor de goal van RKC, dat is echt slapstick op het hoogste niveau. Als het een keeper van de tegenstander was geweest, dan had ik dubbel gelegen en gezegd wat een dweil. Echt waardeloos dat hij op doel staat.

     /   Beantwoorden  / 
 10. jvantilt

  Weer uitermate teleurstellend deze wedstrijd; verdedigend een drama.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Arjan

  Echt erg teleustellend na de wervelende show van vorige week.
  Volgens mij zat Jones niet eens op de bank hoor en idd, Pedersen in de uitverkoop doen die raakt werkelijk geen bal normaal.
  Hoop maar weer op een wervelende show over 14 dagen.

  Ik zet op mijn verlangslijstje voor 5 dec een :? ????

  Een nieuwe keeper en niet omdat ik hem toevallig vandaag heb zien keepen hoor maar denk dat Jeroen Zoet voor in de toekomst een uitstekende keeper is voor FC Groningen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Noordeling

  1 zwaluw maakt nog geen lente.(na feyenoord)Groningen is te weinig constant en met dit elftal zullen ze geen Europees voetbal halen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Dennis

  Kut Keeper!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Rob Roy

  Ik begrijp de teleurstelling van een aantal bloggers.Maar wat heeft het nu voor zin om gelijk te gaan roepen van ‘drankkop’e en ‘zigeuner’
  Waar slaat dat, godverdomme, op. Stelletje asociale figuren. Als je niet op een normale manier je frustraties van je af kunt schrijven, rot dan van dit blog af, en ga klosjebreien, stelletje ouwe wijven.
  Bah.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   beledigen is de kunst van deze tijd geïntroduceerd door een bepaalde 3 letterige partij. Ik ben er van overtuigd dat degene het nog opgeschreven hebben het niet eens doorhebben. Het is echt te zot voor woorden om je zo te uiten. Maar ja, dat kan in deze tijd.. dat noemen ze vrijheid van meningsuiting? Het is puur op de man spelen. Zo jammer.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene1

    En naamgenoot waar bemoei jij je mee snotneus.

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     snotneus?

       /   Beantwoorden  / 
  2. rene1

   Wie kan er hier niet tegen zijn verlies, ben je weer al je frustraties hier aan het stofzuigen. De eerste zin daar kan ik mij in vinden, maar de rest dat getuigt maar weer wie jij werkelijk bent beetje jammer.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    denk om je bloeddruk…. lees zijn reactie nog eens keer en geef dan pas een reactie… wellicht dat je dan kan denken oh ja dat is niet handig om me zo uit te drukken… of je kunt uitleggen wat je ermee bedoelt wellicht… Je voelt je in ieder geval aangesproken dat is dan wel weer mooi.

      /   Beantwoorden  / 
 15. rene1

  Daar heb jij ook wel weer gelijk in, trouwens over gisteren terechte uitslag lijkt mij.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   het voelt alsof ze verloren hebben, wat een kutwedtrijd…. ben het niet vaak met jvantil eens maar hier lag het aan de mentaliteit…. en ja terechte uitslag

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tammo80

    Ik ben het op zich met je eens, omdat de instelling niet goed was verdien je eigenlijk nooit een overwinning. Anderzijds, als je de spelers van RKC hoort na afloop zijn ze dolblij met een punt omdat ze eigenlijk de hele tweede helft misschien twee keer over de middenlijn zijn geweest…

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     dat maakt het ook zo zuur, als Groningen gewoon meer inzet had laten zien en meer als team had gefunctioneerd dan hadden we nu 3 punten gehad. Als je ziet hoe RKC thuis speelt tegen Groningen dan kan ik alleen maar concluderen dat ze diep respect en angst hadden voor ons FC. Maar, maak het dan ook af….een gemiste kans.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.