Felicitaties Nijland aan Jans

In een nieuwsbrief van fcgroningen.nl geeft algemeen directeur Hans Nijland z’n mening over de overgang van Ron Jans naar Heerenveen:

“Het voetbalnieuws van gisteren (maandag – red.) werd natuurlijk beheerst door de bekendmaking van sc Heerenveen dat Ron Jans de nieuwe trainer bij die club wordt. Wij begrijpen dat de overgang van onze trainer naar onze Friese buren spraakmakend is en dat er supporters zullen zijn die moeite hebben met deze stap.”

“Het is echter tekenend voor de persoon Ron Jans en veelzeggend over onze onderlinge verhoudingen, dat Jans ons vanaf het begin dat dit speelde, heeft geïnformeerd over zijn mogelijke overgang naar Heerenveen. Ron Jans is trainer van beroep en uiteraard is hij geheel vrij daarin zijn eigen keuzes te maken. Wij feliciteren hem daarom met zijn nieuwe club en hebben geen enkele twijfel over zijn inzet voor FC Groningen en toewijding aan de club voor de rest van dit seizoen.”


Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.