Johansson morgen gepresenteerd

Pas als FC Groningen zelf een bericht de ether inslingert willen we het echt geloven. En we worden op onze wenken bediend. Op de officiële clubsite maakt FC Groningen bekend dat er morgen een persconferentie om 15.30 uur op het programma staat waarin Emil Johansson wordt gepresenteerd aan pers en publiek.

Details over contractsduur, transfersom en dergelijke zijn niet bekend gemaakt, maar zullen waarschijnlijk morgen volgen. Nog één nachtje slapen dus…

Maar misschien is de zin “tijdens deze persbijeenkomst zullen nog meer mededelingen worden gedaan over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2011/2012″ nog wel interessanter. Het speculeren kan gewoon doorgaan!

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

4 reacties op “Johansson morgen gepresenteerd

  1. kees

    Goal.com, op 5 april 2009 (!): FC Groningen chasing Swedish defender Johansson. Toen al(!) als back up van Stenman, stond deze veelbelovende (vanwege aanvallende speelstijl)Zweed in de belangstelling van FCG. Maar Mike Zonneveld werd toen gehuurd.
    Tis wel makkelijk :) zo’n zoekmachine…

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

      je had het jezelf nog gemakkelijker kunnen maken, door een eerder artikel op dit forum te lezen daar stond het nl. ook hahahaha

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees

        mis jij nooit iets? hahahaha..? Maar bedankt voor je info

          /   Beantwoorden  / 
        1. René

          ach, ik heb mijn momenten ;-)

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.