“Kwakman voor 2 jaar naar Groningen”

De “geruchten” blijken op meer dan onzin gestaafd te zijn. Kees Kwakman zal vanmiddag een twee-jarig contract tekenen bij FC Groningen, zo meldt Voetbal International.

Ondanks dat de 28-jarige verdediger nog een doorlopend contract had bij FC Augsburg, mocht hij transfervrij vertrekken.

(later vanmiddag meer)

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

23 reacties op ““Kwakman voor 2 jaar naar Groningen”

  1. René

    En laat nu die Suk geen gerucht zijn, dan begint het al weer heel wat te lijken :-) Maar Kwakman is dat iets? Loop er nog niet echt warm voor… misschien zit ik er helemaal naast, maar vind hem echt wel minder dan Granqvist.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bert

      Hij heeft wel gevoel voor humor, zie youtube en kees kwakman als weersvoorspeller

        /   Beantwoorden  / 
  2. robert

    Als kwakman naar grunn komt zullen we dat om half 4 weten, dan wordt er nog een speler gepresenteerd (naast johansson)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Noordeling

    Zeer goede speler voor de Fc met opbouwende kwaliteiten.
    De Fc heeft al vaker belangstelling voor hem gehad toen koos hij voor Nac waar hij het uitstekend heeft gedaan. Gratis……….dus altijd doen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

      Ben vooral blij met een “oudere” speler. Groningen haalt wel heel vaak talentjes met het oog op doorverkopen, maar met Granqvist en Stenman zijn we twee oudere, ervaren en leidinggevende jongens kwijt. Ik denk dat dat vooral goed is. Daarnaast, transfervrij, Nederlander, op meer plaatsen inzetbaar. Hoe meer ik er over nadenk, hoe beter ik de deal vindt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. jk

        Zo denk ik er ook over. Vond het bij nac een goeie voetballer. En Granqvist wordt wel heel erg opgehemeld overal. Hij heeft wel aardig wat gescoord maar was verdedigend niet altijd even sterk dit seizoen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. appie happie

          precies wat ik ook vind…kwakman neemt ook ervaring mee en hem maak je zomaar niet gek..ik denk dat hij beter is dan granqvist..verdedigend.

            /   Beantwoorden  / 
          1. theoreticus

            Ik vind dat moeilijk in te schatten. Sankoh ging naar Augsburg en speelt straks Bundesliga en Kwakman mocht transfervrij weg.
            Ik weet niet zeker of dat iets zegt over de verdedigende kwaliteiten van Kees Kwakman maar het zet mij wel aan het denken.

              /  
          2. René

            Het schijnt dat Kwakman een conflict heeft gehad met Augsburg en dat dat de reden is dat hij weg kan. Maar de 1e divisie Duitsland is natuurlijk wel iets anders dan de eredivsie NL. Het is ieder geval een echte verdediger en laat ik hopen dat ik ook FC Groningen TV niet elke week een imitatie van Piet Paulusma zie…

              /  
          3. theoreticus

            Ja zoiets had ik ook gelezen; een of andere opmerking in de kleedkamer etc maar goed, als iemand onmisbaar is laat je hem niet voor niks gaan of het is een enorme eikel in de groep geweest. Ik heb er overigens alle vertrouwen in dat hij enorm zijn best gaat doen Nederland te laten zien dat hij goed kan voetballen.
            Maar ajb geen Piet P imitaties, de echte is al een parodie op zichzelf.

              /  
          4. theoreticus

            Hebbes:

            Verbannen Kwakman krijgt nieuwe kans bij Augsburg

            01/05/2011 16:03

            Als het aan trainer Jos Luhukay ligt, krijgt Kees Kwakman komend seizoen een nieuwe kans bij FC Augsburg. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de coach en de speler. Beiden willen hierover officieel niets zeggen.

            De 27-jarige middenvelder verruilde afgelopen zomer NAC Breda voor de ambitieuze Zuid-Duitse club, die een grote kans maakt op promotie naar de Bundesliga. Na de winterstop verloor hij zijn basisplaats en daarover uitte de Volendammer tegenover Luhukay in duidelijke taal zijn ongenoegen.

            Daarop maakte de clubleiding prompt bekend dat Kwakman, die in 22 competitiewedstrijden in actie kwam, na dit seizoen transfervrij mag vertrekken. Sinds vorige week maakt hij ook geen deel meer uit van de selectie. In de resterende drie duels zal Kwakman ook niet meer terugkeren in de ploeg.

            De directie kan de handreiking van Luhukay bovendien verwerpen en vasthouden aan de eerdere beslissing, dat Kwakman dient te vertrekken. Kwakman zit behoorlijk in zijn maag met de affaire. Daarom houdt hij zich gedeisd in de media. Hij kan slechts afwachten of Luhukay zijn woord kan houden. Het liefst blijft de voormalige speler van FC Volendam en RBC Roosendaal bij Augsburg.

              /  
          5. theoreticus

            Oja, het stuk heb ik uit de vi.

              /  
          6. Rob Roy

            Ja, zo gaat het meestal. Als een speler een conflict met de trainer heeft, trekt de speler meestal aan het kortste eind. In het recente verleden is hier voldoende bewijs voor.Dhr.Jans kon er wat dat betreft ook wel iets van bij FC Groningen en nu weer bij Akkrum-zuid (Dost).

              /  
    1. theoreticus

      Ik denk het niet, de gemeente Eindhoven sponsort alleen Psv. Wat ik competitievervalsing noemt..

        /   Beantwoorden  / 
    2. Tammo80

      Och zo raar is het niet. Molde FK meldt ook nog niet dat Johansson naar hier is gegaan…

        /   Beantwoorden  / 
    3. appie happie

      50.000 en niet meer …vijftigduizend euro

        /   Beantwoorden  / 
  4. kees

    Fie Nederlandse naam hadden wij niet verwacht! Maar hij kent de klappen van de zweep, en kan idd wat fysiek inbrengen. Toch verrassend dat men achterin opeens een hele linie weer compleet heeft… wordt vervolgd denk ik, op korte termijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. rossie

      kees niet zo kwakke man
      :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees

        dit getuigt van voetbalintellect, wat jij schrijft? Ga dan naar rossie.almere4you.nl

          /   Beantwoorden  / 
        1. rossie

          haha kees ik reageerde niet echt op wat je daar zei hoor :)
          kees kwakman ;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. kees

            voor de puristen onder ons: een (Volendammer)”kwak” is een soort vergrote botter (houten Zuiderzee-haringvisser)van wel 16 meter lang. Ik denk dat dit de oorsprong van die naam is- itt. het bargoens “kwakkie” wat staat voor mannelijk ejaculaat. Maar voor het voetbal van deze nieuwe aanwinst is dit van generlei waarde.

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.