FC Groningen bijna compleet tegen Vitesse

Weinig nieuws uit de ziekenboeg van FC Groningen voor de wedstrijd tegen Vitesse. En weinig nieuws is in dit geval ook goed nieuws.

Gonzalo Garcia is dus nog steeds geblesseerd, Nicklas Pedersen is nog steeds niet wedstrijdfit. Daarnaast zijn Shkodran Metaj en Jorrit Kunst niet beschikbaar voor coach Huistra. Petter Andersson maakt daarom morgen z’n rentree in de basis, op de positie van Garcia.

Leandro Bacuna is gepasseerd, zoals Tom Hiariej dat waarschijnlijk ook is ten faveure van Danny Holla. Vermoedelijk zal FC Groningen ook tegen Vitesse weer beginnen met Koen van de Laak in plaats van Thomas Enevoldsen.

Bij de tegenstander zijn er op het oog meer problemen met blessures, maar de lijst met namen overziend kom je tot de conclusie dat het vooral gaat om ‘de oude garde’. Namen als Sprockel, Van der Struijk, Drost en Molhoek vulde je een paar maanden geleden moeiteloos in bij Vitesse, maar in Arnhem waait intussen een andere wind, zoals we allemaal weten. Dat wordt nog even goed opletten op de spelling als ik zo dadelijk begin aan de voorbeschouwing…

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.