Tim Matavz langer bij de FC

MatavzHet goede spel van FC Groningen in de tweede seizoenshelft is voor een belangrijk deel te wijten aan het feit dat Tim Matavz gemakkelijk het doel weet te vinden. Met spitsen weet je nooit of ze dat zomaar blijven doen, maar de contractverlenging met twee jaar heeft de Sloveen met z’n acht doelpunten in ieder geval verdiend.

Goed nieuws dus voor de FC en Matavz. Deze week kwam de contractverlenging rond. En dat terwijl er toch nog niet zo lang geleden behoorlijke twijfels waren. Het talent was er, maar de  jongeling had moeite om zich te bewijzen. Misschien was het wennen aan een leven in een behoorlijk andere omgeving in eerste instantie te moeilijk? Of wellicht waren er problemen waar elke jongere op die leeftijd mee te maken heeft? Hoe dan ook, de tijd lijkt een aantal wonden geheeld te hebben. Na de periode Emmen stond Matavz er ineens, waarmee het spitsenprobleem van de FC in de eerste seizoenshelft opgelost werd.

Tot 2012 blijft de 21-jarige Matavz dus in het groen-wit spelen. Al weet je dat in het voetbal natuurlijk nooit helemaal zeker. Zeker niet als hij het doel blijft vinden.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.