Brian blijft

brianvanlooBrian van Loo blijft bij FC Groningen. Dat maakte FC Groningen vandaag bekend.

Hij heeft er even over nagedacht, maar uiteindelijk heeft van Loo er dus voor gekozen om een handtekening te zetten onder een nieuw 2-jarig contract. Ik denk dat niemand echt opkijkt van deze beslissing. Het lijkt me ook dat iedereen er heel tevreden over kan zijn.

Brian is een betrouwbare stand-in gebleken voor Luciano. In het seizoen dat hij eerste keeper was heeft hij weinig grote fouten gemaakt. Ik denk niet dat het een echte puntenpakker is voor de FC, maar daarom staat Luciano dan ook boven hem in de pikorde. Hij schijnt goed in de groep te liggen en z’n rol goed in te vullen. Ook dat is belangrijk.

Keepers kunnen lang mee, maar het heeft er dus alle schijn van dat Van Loo bij de FC z’n carrière gaat afsluiten. Over twee jaar is hij 36. We wensen hem natuurlijk twee fijne nieuwe jaren toe bij de Trots van het Noorden.

2 reacties op “Brian blijft

  1. meertn81

    ben blij dat hij bijgetekend, van Loo is een goede keeper!

      /   Beantwoorden  / 
  2. René

    ik heb liever Luciano, echter als stand in vind ik hem heel betrouwbaar overkomen, tegen Roda heeft hij bijvoorbeeld uitstekend gekeept. Goed dat hij blijft. Positieve gast…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.