Ziet Jol het zitten in Daley Blind?

daleyblindNu ik toch bezig ben met de transferperikelen: Op een Ajax-site (ajax1.nl) zag ik een opmerkelijke reactie onder een blog over Daley Blind.

In het stuk staat, ondanks de wat schreeuwerige koptekst “Daley Blind op weg naar basiselftal Ajax”,  weinig echt nieuws over de mogelijke terugkeer van Blind naar Ajax. Maar ene RoyAFCA weet in de allereerste reactie dit te melden: “Ik hoop echt dat hij volgend jaar een basisplaats krijgt! maar volgens de snor en de mannen van studio voetbal zei Jol achter de schermen dat hij het niet zo ziet zitten in Daely… hij zei dat Daley geen goede voetballer was, niet Ajax 1 waardig.”

Er gebeuren rare dingen in het geruchtencircuit, maar als iemand hier toch meer van weet hoor en lees ik dat natuurlijk graag. Het is trouwens ook wel eens aardig om reacties uit het andere kamp te lezen. Dus als je geen probleem hebt om naar witte lettertjes op een rood achtergrondje te kijken, dan is hier de link.

Ook ajaxlife.nl heeft een recent stukje over Blind, die volgens de site nog steeds droomt van Ajax 1. Ook hier even de link.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

3 reacties op “Ziet Jol het zitten in Daley Blind?

  1. pieter huisinga

    daely moet blijven want kruiswijk komt terug beteer kan je niet krijgen goed koppel

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCG fan

      Wat ik er van kan opmerken, vind je dat Blind moet blijven, wat ik overigens ook vind, en dat Arnold terugkomt naar de FC?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Murdock

    @ Pieter H.,
    .
    Meen je dat écht? Kruiswijk-Blind een goed koppel?! Dat Blind hier moet blijven lijkt me dikke prima, maar Kruiswijk ernaast… Nee. Dat soort ‘terughaal-acties’ van oud-spelers werkt zga nooit. Vaak komen spelers minder sterk terug dan dat ze ooit waren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.