Twee Griekse talenten voor FC

FC Groningen heeft zich versterkt met twee talenten uit Griekenland, het betreft Christos Tripsas en Aineias Kalogeris. Ze komen op amateursbasis uit en zijn vooralsnog aan het beloftenelftal toegevoegd. Beide spelers komen van AEK Athene.

Tripsas is 19 jaar oud en is als linkermiddenvelder en verdediger inzetbaar; Kalogeris is 18 en is een aanvallende middenvelder.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

12 reacties op “Twee Griekse talenten voor FC

  1. Pjotr

    overigens lees je daar ook dat Grunn OP DIT MOMENT onderhandelt over een middervelder

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      Christos en Aeneas komen bij de beloften, Sparv komt (nu) niet en zondag moeten we tegen Ajax…het lijkt wel een Griekse tragedie, zo zo

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tammo 80

        Hoezo? Wie is er gestorven?

          /   Beantwoorden  / 
        1. kees

          een blijspel kan je die persboodschap van Nijland niet noemen, toch…het optimisme over een sportieve uitdaging en eindklassering dat is opzich treurig genoeg (helaas)

            /   Beantwoorden  / 
        2. Rob Roy

          @kees,
          De moed niet opgeven hoor!!!!
          Nog niet zo lang geleden klonk je toch een stuk positiever. Ik ben het met je eens, als FC Groningen supporter moeten we dit jaar een héééle
          lange adem hebben en met nóg meer geduld maar de moed moet ons niet in de schoene zakken hoor, daar zijn we nuchtere Groningers voor. Dus “kop d’r veur” en nait opgeevm!!!!

            /   Beantwoorden  / 
        3. kees

          @Rob Roy, nee, het was een tijdelijke inzinking…na die zomer met transfergeruchten…ik droom er nog van! en die opmerking op de officiële site van die “drie maal versterking voor de FC ( baby’s), Toen dacht ik, als het zo moet, redden jullie het nooit! Maar dank voor je positieve woorden, evenals die van Jans ( hoewel ie er op de foto wel een beetje weird uitzag, naast Nijland ):een beetje gekleed als bij de fanfare, maar wát-ie-zegt: klasse! Hij mag het allemaal (!~) gaan waarmaken.

            /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

    Zo ken ik je weer!!!!
    Wij, nuchtere Groningers gaan niet bij de pakken neerzitten als het een keertje niet zo gaat als dat we graag willen. Je zult zien dat dit ook wel weer een goed draaiend elftal wordt. D’r komt nog bij dat wij wel een keertje mogen verliezen in tegenstelling tot de “grote” clubs, maar ja daar zit de trainer dan ook meteen weer op de schopstoel, en wij hebben Ron nog steeds en dat moet maar zo blijven, dacht ik zo, en dan komt met ons wel goed.
    Een goeie nacht en welterusten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tammo 80

    We moeten ook niet vergeten dat we in pakweg 2005 zielsgelukkig waren dat we snel veilig waren en knepen we de handen dichten met een 12e plaats… We doen de laatste jaren steeds stappen voorwaarts maar in een groeifase moet je ook wel eens een pas op de plaats maken. Gewoon weer play-offs halen en dan doen we ‘t goed.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Daniel

    helemaal mee eens Tammo sommige mensen schijnen gewoon te zijn vergeten waar we helemaal vandaan gekomen zijn en ik heb liever een grijs seizoen in de middenmoot dan dat we straks door grote financiële tekorten e.d echt in de problemen komen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      als er maar wel strijd geleverd wordt (dus niet grijs) dan kan dit ingespeelde team nog best mee hoor met de bovenste 8

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.