Punt voor Jong FC Groningen; Lachman tijdje absent

Aangezien we nogal ruim in de spelers zitten, dacht Darryl Lachman, kan ik wel een paar weekjes vrij nemen… In de 87e minuut zond de scheidsrechter hem wegens natrappen van het veld. Eerder dit seizoen moest hij ook al eens met een rode kaart vroegtijdig het veld verlaten. Dat kan nauwelijks als slim worden omschreven, helemaal als aanvoerder van het Beloftenteam zou hij zich niet op deze wijze mogen laten gaan.

De wedstrijd zelf begon zoals hij eindigde, 0-0., wat vooral te danken was aan oud AZ-speler Pepijn Kluin die aantal kansen vakkundig om zeep hielp. Overigens zat Christian Gandu op de bank. Door de puntendeling houdt Jong FC Groningen AZ een punt achter zich en staat het nu vijfde op de ranglijst.

Jong FC Groningen: Nienhuis; Kunst, Lachman, Werkman, Zinga; Van Hezel, Wagenaar, Tripsas (68′ Benmoussa), Menting; Koç (88′ Van Erkel), Kluin.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

4 reacties op “Punt voor Jong FC Groningen; Lachman tijdje absent

  1. dobbelsteen

    Waarom koopt de Fc niet de hongaar Gergely Rudolf te halen voor €350000. Een koopje voor een goede spits. Staat ook in de belangstelling van Ajax.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jeroen2

    ben ik helemaal met je eens halen die hap als het maar 3.5 ton kost ook al hebben we hem een half seizoen want als hij echt zo goed is dan is die zo weer met veel winst weg.

      /   Beantwoorden  / 
  3. kees

    lekker videotje, maar denk niet dat hij iets toevoegd, veel breed leggen/afspelen, komt hier vrij voor de goal meestal door slechte dekking…en uit zo’n filmpje kan je nooit zien hoe iemand over 90 minuten presteert. wacht eerst tot Tim Sparv in het team is ingespeeld, want dan verwacht ik meer voorwaardse druk vanuit het middenveld ( met Matavs, Lovre en Enevoldsen ), dan zal ook van der Laak niet meer nodig zijn. kijk hoe ze nu bij Feyenoord voetballen, met een hoog rendement( punten )

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.