Jonge Oostenrijker op proef

FC Groningen heeft een jonge Oostenrijkse middenvelder op proef. Patrick Haas speelt bij de beloften van Rapid Wien en traint deze week mee om een plaatsje af te dwingen bij FC Groningen. Hij zou dan waarschijnlijk opgenomen worden in de B-kern.

De linkspoot is jeugdinternational van Oostenrijk en morgen meedoen in de oefenwedstrijd tegen Flevo Boys.

6 reacties op “Jonge Oostenrijker op proef

 1. Duncan

  Weet jij of het klopt wat Johan Derksen zegt over het verkopen van Matavz. Dat ze een vervanger voor hem hebben vastgelegd. Texeira? Is dat als rond?

    /   Beantwoorden  / 
 2. René

  het wordt nu ook gemeld op voetbalprimeur, daarin wordt gezegd dat Nijland heeft aangegeven dat Texeira binnen is. Groningen staat niet onwelwillend tegenover verkoop matazv, wordt hier gesteld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. robfc

   Nijland heeft voor 4 weken al gezegd, dat als er iets met Matavz gebeurd, hij direct naar Uruguay zal vliegen om zijn opvolger te halen, dus ik denk dat hier een voorcontract ligt, en dat Groningen ervan uitgaat, dat Matavz nog gaat vertrekken, en dat Texiera tot die tijd zijn wedstrijden in Uruguay mag blijven voetballen. En anders wordt het in de winter.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Denk dat Nijland een beetje reclame maakt voor Matavz…naar al die topploegen die nog steeds zitten te puzaelen om een nieuwe spits aan te trekken (PSV, Ajax): Maar ik zie een eventuele komst van Texeira i pl v Matavz nog niet direct in een basisplaats resulteren. Na een periode van gewenning aan ons systeem, na december bijv, kan ie mee spelen met Jones, eerder niet. Ik denk dus dat hij pas in de winter komt. Bij Carrillo waren die berichten ook steevast dat alles rond was: overal zat wel een zaakwaarnemer of journalist die alle details wist…maar de man wilde uiteindelijk naar Sporting Lissabonb/ trouwens heel de vrfaag of hij aan spelen in het eerste toekomt. Bij Texeira geldt hetzelfde: hoe zal hij zich aanpassen in het nuchtere Groningen. Een maatje heeft ie al(Jones…en Luciano zwijgt(=lees:incasseert)nog maar steeds. En hij kan Bommen Berend meevieren al ie wil. Heeft perslot met de Spaanse tijd te maken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Bommen Berend (Bernard van Galen)was dus duidelijk een Duitser, Kees, waar we toen meer last van hadden dan die Spanjolen, maar daar weet jij, als historicus, wel het fijn van :D

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.