Petter Andersson scoort!

Het goede nieuws van de dag komt op de valreep nog uit Doetinchem. Daar scoorde Petter Andersson de openingsgoal voor Jong FC Groningen. Uitroepteken.

Dat maakte als team het feest compleet, want er werd tegen de beloften van De Graafschap met 3-1 gewonnen. Andersson liet al na een minuut of drie het net bollen. Jorrit Kunst was de man van de assist.

Dat moet toch weer een nieuwe opsteker zijn voor de Zweed. Nou moet ik er meteen bij zeggen dat ik geen idee heb hoe hij het verder deed. Voor hetzelfde geld speelde hij tot aan de rust als de spreekwoordelijke krant. Maar de sensatie van een goal heeft hij na lange tijd weer eens gevoeld.

Zo lift Jong FC Groningen gewoon mee met de hoofdmacht en de A1 als het gaat om goed presteren. In de vorige wedstrijden waren er problemen om de kansen te benutten. Drie van de vijf kansen waren vanavond raak, zo lees ik op de site van FC Groningen. Ook Mamedov wist het net weer te vinden, hij maakte vlak voor rust de 2-0. In de tweede helft kwam Andersson niet terug, maar de marge bleef hetzelfde, ook al kwam Jong De Graafschap wel eerst terug tot 2-1. Maar Danny Menting scoorde met “een prachtige lob”. Ook mooi dat hij weer wist te scoren.

Met acht uit vier staat Jong FC Groningen nu vierde. Net als de grote broer, eveneens nog ongeslagen. Een puntje achter op koploper AZ. Dat is dan wel weer een verschil.

19 reacties op “Petter Andersson scoort!

  1. Rob Roy

    En zo langzamerhand tankt Petter zelfvertrouwen, totdat hij de stap naar het eerste kan maken.Prima ontwikkeling, voor Petter én voor de FCG.

      /   Beantwoorden  / 
  2. doornbosch

    De punten die we al hebben vergaart, zijn mooi binnen. Daar nog bij 3 komende zaterdag tegen excelsior[of is dit de goden verzoeken],en we staan er goed voor. Dan mag er evt 2 keer worden verloren.
    En over een paar weken zijn we nog sterker, doordat andersson er weer volledig bijkomt. En nog weer iets later holla. Het kan niet op dit jaar.
    Dit kon wel eens een heel mooi seizoen worden. Goede ruime bank, concurentie strijd die de boel scherp houd.
    Een steeds beter ingespeeld team. Hoe sterk waren we niet geweest met blind erbij. Misschien nog in de winterstop, als hij dan nog geen speel minuten heeft gemaakt?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Monsterrr

      Je zegt: Dan mag er evt 2 keer worden verloren.

      Dat moet juist niet gebeuren. Nu we er zo goed voorstaan en na de waarschijnlijke winst tegen Excelsior in de top 4, juist dan moeten we punten kunnen pakken bij PSV en daarna Twente.

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees

        juist: denk maar niet – met dat volle CL programma – dat die twee clubs heel zeker zijn van een overwinning. Maar FC Groningen moet wel scherp zijn op het doelpunten maken uit kansen.

          /   Beantwoorden  / 
      2. doornbosch

        Ik ben realist. Tegen PSV en TWENTE uit is de kans op verlies erg groot.
        En daarom zijn de al gescoorde punten mooi meegenomen.

          /   Beantwoorden  / 
    2. theoreticus

      het kan zeker een mooi seizoen worden maar dan moet Granqvist wel heel blijven. Weet iemand trouwens hoe Sankoh het doet bij Augsburg?

        /   Beantwoorden  / 
  3. BOB

    zozo Hans Nijland heeft het in de nieuwsbrief over een heus primeur in het aankomende FC Groningen journaal. Wat kan dat nou wezen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      hij wordt opnieuw vader…

        /   Beantwoorden  / 
  4. BOB

    juist…

      /   Beantwoorden  / 
  5. bonk

    FC Groningen Journaal
    “Onder meer over de Beloften en de A-jeugd is meer te lezen in de eerste uitgave van het FC Groningen Journaal van dit seizoen, waaraan deze week de laatste hand wordt gelegd. De krant zal rond het duel met Excelsior voor het eerst verschijnen en gaat vanaf volgende week in maar liefst zes verschillende edities – Groningen, Westerkwartier, Stadskanaal, Hoogezand, Assen en Winsum/Bedum – in de verspreiding en wordt onder meer huis-aan-huis bezorgd in dertig gemeenten in Noord-Nederland. De cover van het FC Groningen Journaal bevat een heuse primeur, waarover we op dit moment nog niet meer kunnen zeggen…”

      /   Beantwoorden  / 
  6. hallo

    fcgonline meld dit
    ——————–
    Uiteraard is de site Tutto Napoli ook wat in de selectie van FC Groningen gedoken en komt met vier namen op de proppen die naar de mening van de Italiaanse site in aanmerking komen: Dusan Tadic, Gonzalo García, Nicklas Pedersen en Tim Matavz.
    ————————————–
    en dit is die iteliaanse site
    ————————————
    http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=48711
    ———————
    ik kan geen italiaans maar er staan wel van deze 4 spelers een filmpje op die site

      /   Beantwoorden  / 
    1. jeroen

      Volgens mij had napoli intresse in een spits van groningen (misschien ook wel tadic voordat hij naar grunn ging). Dus toen hebben ze alle aanvallers maar in het stukje gezet. Stuk van niks dus….

      FCG – Exc 3-0!
      2x Matavz 1 x tadic.
      Makkie!

        /   Beantwoorden  / 
      1. René

        Ja inderdaad makkie, je vergeet voor het gemak dat Excelsior het tot op dit moment uitstekend doet en voor niemand een walkover is. Daarnaast vind ik dat Groningen scorend vermogen mist. Je zag dat ook weer goed tegen Utrecht. Een veldoverwicht is er en het begint langzamerhand beter te lopen, echter veel kansen worden er niet gecreëerd. Utrecht had 2 tot 3 goede scoringskansen. Groningen 2 (inclusief penal). Dus ik zeer ik ook hoop op die 3-0, zie het nog niet gebeuren.

          /   Beantwoorden  / 
      2. kees

        Ik ben onder de indruk van de wijze waarop Groningen moeilijk te bespelen is door andere ploegen: ze doen het in hun broek ( met Ajax voorop, en ook Fc Utrecht ), maar Excelsior is niet zo bangig aangelegd; maar is idd wel te verslaan. Verder heeft Huistra beslist (nu al)winst geboekt in de te kiezen speelwijze , snelheid en balbezit. Ook de aanval is minder voorspelbaar: dus: er gloort voor de FC een leven ná Jans. Trouwens over Napoli’s interesse in FC Groningen spelers: lees ook FCG Online, met de update: het zou gaan om Matavz; maar denk maar niet dat Nijland dat op de cover van dat nieuwe magazine zet voordat zijn handtekening onder een transfer staat.Denk aan die eindeloze onderhandelingen over Berg. Meestal zijn de nieuwtjes van Nijland dus “oud nieuws”.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Daniel e

      SIMPELE VERTALING DOOR GOOGLE

      Vertaling van het Italiaans in het Nederlands
      Longhi: “De Napels geïnteresseerd zijn in een spits die speelt in Nederland”
      Volgens de journalist van Mediaset, de speler speelt in Groningen Volgens de journalist Mediaset speler speelt in Groningen
      13/09/2010 18:35 Matthias Sparagna artikel gelezen 7724 keer 09/13/2010 18:35 Matthias Sparagna artikel gelezen 7724 keer

      Terwijl iedereen aan het praten is over de afgelopen nacht wedstrijd tegen Bari, problemen van het Italiaanse team en alle veranderingen die zal Mazzarri beter aan de toekomstige verplichtingen gisteren, in de uitzending van Mediaset, heeft het ook gehad over omgekeerde transfers. Terwijl iedereen aan het praten is de avond wedstrijd gisteren tegen Bari, heeft problemen van het Italiaanse team en alle veranderingen die zal Mazzarri beter aan de toekomstige verplichtingen gisteren in de uitzending van Mediaset, ook gesproken Controcampo transfers. Om dit te doen was Bruno Longhi heeft niet alleen gesproken over de technische kant, maar ook alle foto’s al klaar voor januari. EEN was het Bruno Longhi Reizigers heeft gesproken tot de technische, maar ook alle foto’s al klaar voor januari. Alles hier is wat lijkt te Napels: “De managers en technisch personeel Mazzarri lijken te hebben gemerkt dat in Napels er iets ontbreekt in de aanval, met name bij een echte eerste stap. Het lijkt erop dat spelers hebben het recht gevonden Holland is een spits die speelt in Groningen n “. Alles is hier wat blijkt uit Napels: “IK managers en technisch personeel Mazzarri lijken te hebben gemerkt dat bij de Napels Gedaan Er mist iets in de aanval, met name EEN niveau van een echte punt voor. Het lijkt erop dat zij het recht hebben gespeeld gevonden Holland is een spits die speelde in Groningen n “.

      Uit het duidelijk dat dit slechts een misstap van een journalist en als zodanig moeten worden genomen met de tang. Vanaf het duidelijk dat dit slechts een indiscretie van een journaliste en Verhaal Komen worden gehouden met de tang. Aangezien Longhi niet veel zeggen en heeft niet eens gehad over de naam van de speler in kwestie, hier zijn de namen van de aanvallers, Groningen (met video en andere informatie): Aangezien er geen andere Longhi zei en deed niet aan zelfs de naam van de speler in kwestie, hier zijn de namen van de aanvallers van Groningen (met video en andere informatie):

      Dusan Tadic – Doorsturen buiten of linkshandig tweede spits. Dusan Tadic – Doorsturen buiten of tweede aanvaller Mancini. Hoog boven 180 cm is een speler met een goede techniek en zeer fantasierijk, is geen doelpuntenmaker. Hoog boven 180 cm is een speler met een uitstekende techniek en veel fantasie, maar niet een scorer. Het is een ’88-klasse en is van de Servische nationaliteit. Het is een klasse en ’88 is van de Servische nationaliteit. FC Groningen heeft gekocht van Vojvodina eigen deze zomer. FC Groningen heeft gekocht van Vojvodina eigen deze zomer. In de vroege dagen van het seizoen nog te scoren, terwijl in 107 spelen met zijn oude club scoorde 29 doelpunten. In de eerste dag van het kampioenschap is nog niet te gaan EEN ondertekenen, terwijl in 107 spelen met zijn oude club scoorde 29 doelpunten. Hij maakte zijn debuut met de nationale U-21 in zijn land, verreweg het meest. Hij maakte zijn debuut met de nationale U-21 zijn land, met de meerderheid.

      Gonzalo Garcia – Uruguayaanse door geboorte, was actief in de jeugd van de Spaanse nationale ploeg. Gonzalo Garcia – Uruguayaanse door geboorte, speelde hij in de Spaanse nationale jeugd. Het is een klasse van ’83 en groeide op in het Real Madrid Cantera. een klasse E 83”and opgegroeid in Cantera Real Madrid. Juist voor deze leek te verwachten van een toekomstige eerste verdieping, maar is niet aangekomen, omdat hij speelde alleen ploegen uit de Segunda Division of de Nederlandse top vlucht. Juist om deze reden leek het de toekomst verwachten van een first-come dat niet is gezien dat hij speelde alleen ploegen uit de Segunda División of Nederlandse eerste divisie. Net zoals Tadic, en niet een scorer, maar een tweede hoogtepunt met technisch. Net Tadic Komen, is een niet gescoord, maar een tweede hoogtepunt met technisch.

      Nicklas Pedersen – First Class ’87 Deense tip. Nicklas Pedersen – Punta Prima Deense klasse ’87. Voor twee seizoenen met Groningen in Nederland, met wie hij 6 goals in 30 wedstrijden gescoord. Vanaf gevolg seizoenen in Nederland met Groningen, die zes doelpunten in 30 delige scoorde. En ‘het prototype van het middelpunt van het gewicht van ongeveer zes meter hoog. Het is het prototype van het middelpunt van het gewicht, van ongeveer vijf meter en negentig. Hij speelde in de Deense nationale jeugd, zowel in de nationale ploeg (die debuteerde dit jaar). Hij speelde in de Deense nationale jeugd, zowel in de nationale Major (die debuteerde dit jaar).

      Tim Matavž – Jonge Sloveense aanvaller, geboren in ’89, die een paar seizoenen geleden door Gorica huis. Tim Matavž – Jonge Sloveense aanvaller, geboren in ’89, die een paar seizoenen geleden door Gorica de Patria. Hij speelde op huurbasis nell’Emmen (nog steeds in Nederland), waar hij 15 caps verzameld en zes doelpunten, terwijl in Groningen in bijna drie seizoenen heeft gemiddeld bijna een doelpunt per 3 games (niet de beste). Hij speelde op huurbasis nell’Emmen (altijd in Nederland) heeft verzameld presentielijst Duif 15:06 Gol, terwijl in Groningen EEN in bijna drie seizoenen heeft gemiddeld bijna een doelpunt om de drie delige (niet maximaal). Zoals u aanpak Pedersen eigenschappen, terwijl het met een grotere mobiliteit en technologie. Kom EEN Pedersen Functies benaderingen, hoewel zij een hogere mobiliteit en technologie.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Rob Roy

        Prachtige vertaling,Daniél. Alleen ik begrijp er geen ruk van.Als in Italië zulke artikelen in de krant verschijnen begrijp ik nu dat dit land in moeilijkheden verkeert. Want zo een halve idioot als verslaggever en die dan zo’n stuk schrijft dan moet je hoogstens een IQ hebben van, zeg eens 0,01 of je moet als debiel bekend staan. Ik kan er tenminste geen chocola van maken!!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. kees

          stel je voor dat ze uit bezuinigingsoverwegingen, de EU/Nl handleiding en technische specificatie van bijvoorbeeld stofzuigers, auto’s en printers niet meer door een technisch vertaalbureau’tje laten maken, maar nu direct laten drukken door de Google vertaalmachine: heb je heel wat werk als je naar het electriciteitssnoer zoekt, of de ontgrendeling van de motorkap.

            /   Beantwoorden  / 
  7. hallo

    fcjeugd hyves staan wel filmpjes
    maar weet niet zeker als beloften daar ook bij staat

      /   Beantwoorden  / 
  8. hallo

    Tadic twijfelgeval voor zaterdag
    Dusan Tadic heeft een ontstoken teen. Zijn inzetbaarheid in de wedstrijd tegen Excelsior op zaterdagavond in Euroborg is nog een vraagteken. Petter Andersson staat op de achterwacht om zijn plek bij de selectie in te nemen.
    ———————————
    had ze liever allebij morgenavond aan het werk gezien
    dus hopen dat tadic toch kan spelen morgen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.