Eindelijk logo op Euroborg

 

Euroborg

Stadion Euroborg is een plaatje van een stadion; als je binnen bent tenminste. De buitenzijde is toch vooral een plompe hoop cement. Daar wordt langzaam maar zeker iets aan gedaan – momenteel wordt er gewerkt aan het aanbrengen van de naam en het logo van FC Groningen om het geheel wat op te fleuren. Prima! Nu nog een likje groene verf over de rest van de troosteloze grijze massa en we zijn klaar…

Foto: Euroborgstadion.nl

12 reacties op “Eindelijk logo op Euroborg

  1. FC Grunn

    Het gaat – en niet alleen bij stadions – om de binnenkant!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. LoLBroek

    Hahaha bij een vrouw zeker ook ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. kooskansloos

    zat een tijd geleden te praten met een kameraad over de buitenkant van de euroborg..

    wij vonden het wel een vet idee om belangrijke spelers uit het verleden en heden (die veel voor de club hebben betekent)
    op de buitenkant van het stadion te laten “schilderen” o.i.d.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Pieter Jodokus

    Dat zou een heel dom idee zijn, neem bijv. Bruno Silva, was toch een held bij de FC en stel dat hij er op geschilderd was? Nou dan had je nu ook echt wel de spreekwoordelijke poppen aan het dansen denk je niet? Hetzelfde geld voor salaris..

      /   Beantwoorden  / 
  5. afab

    ja Koos, dat is inderdaad een kansloos idee.

      /   Beantwoorden  / 
  6. kooskansloos

    haha heb t ook niet over spelers al silva eerder een krstev, koeman of robben, hoeft niet direct helemaal vol, kan een meerjarig kunstwerk worden..

      /   Beantwoorden  / 
  7. henri

    djurovski, meyer, storm, houtman etc…

    (komt er niet op hoor maar leek me dan meer iets zeggen van de historie van de fc… dat soort types bleven langere tijd en/of maakten meer naam dan al die spelers daarna)

    Nou nog goedkeuring voor dit, bij voorbaat, kansloze idee ;)

      /   Beantwoorden  / 
  8. green withe boy

    Ik vind het wel een goed idee, de heleden uit het verleden

      /   Beantwoorden  / 
  9. Tammo80

    Volgens mij mag dat helaas niet zo maar – hoe goed (of slecht) het idee ook is. Omdat het stadion is ontworpen door een architect heeft die de rechten. Je mag als club dus niet zo maar iets veranderen aan het geheel (heeft met auteursrecht of iets dergelijks te maken). Je mag dus alleen iets aan het stadion veranderen als de architect het er mee eens is. En aangezien architecten altijd idioten zijn en geen enkele binding hebben met de club, is dit nog niet zo 1-2-3 gefixt. Ik heb gehoord dat onze vrolijke architect de stoeltjes allemaal oranje wilde hebben omdat dan het ruimtelijke effect het beste tot zijn recht kwam. Gelukkig hebben Nijland en co. aan zijn verstand weten te brengen dat het zo niet werkt.

    Je kan genoeg voorbeelden noemen waar architecten dat wel deden. Kijk maar eens naar de stoeltjes in de (sowieso spuuglelijke) Amsterdam ArenA.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Farmer

    Ik had er van de week over met m’n vriendin. Maak behalve FC Groningen reclame, ook reclame met graffiti voor de Jumbo(‘n Groen-witte olifant met gele belijning), ‘t Casino, het wokrestaurant, etc. met daartussen in graffiti zoals op het Oosterpark aan de Zaagmuldersweg… Dat zou misschien nog wel kunnen…

      /   Beantwoorden  / 
  11. Tammo80

    Ik zou het toejuichen, maar zoals eerder gezegd, ik denk niet dat de architect er mee instemt.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Rob Roy

    t’Is al een godswonder dat van de week het logo van de FCG en de naam FC.Groningen op de gevel mocht worden aangebracht. Volgens mij had de architect hier in beginsel ook al een stokje voor gestoken. Ja, het zijn soms rare snoeshanen die architecten. Trouwens de architect van de Euroborg is, zo nu blijkt, de raarste niet. Chapeau!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.