Supporters zitten voor paal

Voor de Noordtribune zijn drie palen geplaatst waarop camera's bevestigd worden om de supporters in de gaten te houden die eventueel onrust zouden stoken in het stadion. Supporters zijn hier sowieso niet blij met en vrezen ook dat de palen het zicht op het veld belemmeren. De palen zijn maar liefst drie meter hoog. Algemeen directeur Hans Nijland zal later de plaatsing van de palen toelichten.

20 reacties op “Supporters zitten voor paal

  1. boern

    Dit kan natuurlijk absoluut niet gepikt worden.
    Het lijkt wel een nazi strafkamp met die SS palen.

    Bestuur tegen de muur!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Arjan

    Een beetje treurig vind ik het allemaal worden. Zelf bij ik er vanaf midden 80 altijd geweest, en toendertijd werd het stadion nog wel eens gemeden.Nu anno 2008 is de Euroborg constant uitverkocht en gaan we weer met zijn allen incl. de kids heen.Wel moet ik ernstig benadrukken dat dit soort onnodige ingrepen het tegenovergestelde effect heeft. Namelijk echte grote jongens vind je niet in het stadion met de camera. En ze staan echt niet daar op een kluitje.Het krijgt langzamerhand steeds meer het imago van een “leefgemeenschap” waar iedereen blij is en waar de vlindertjes vliegen………..Kom op jongens! word eens wakker! Dit is voetbal.En wat gebeurt er nu?………….De groepen zijn alleen maar aan het groeien en zijn al lang niet meer te traceren.Wel word er met enig kinderachtig machtsvertoon zo nu en dan een jongere opgepakt.(lekker makkelijk)
    Het is allemaal een lachtertje met het tegonovergestelde effect.Dat je het voor de KNVB doet voor eventuele toekomstige problemen oke, maar het voor de rest heeft het geen effect.
    Laat het toch zo! en geef er niet zoveel aandacht aan, het is goed zo.Zet camera’s op het uitvak of zo want eventuele toekomstige problemen zullen opgestart worden vanuit het uitvak.Onze eigen supporters repecteren de FC en de regels binnen het stadion.Nu de FC zelf nog, heb er een beetje vertrouwen in.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    @ Arjan:
    Hoe kom je er nou bij om te zeggen dat onze eigen supporters de regels wel respecteren? Ik zit elke wedstrijd in vak E, en in dat vak en de vakken eromheen zitten nog altijd bezoekers (ik noem ze liever bezoeker, want supporter is te veel eer) die elke wedstrijd weer aanstekers en muntjes naar de keeper van de tegenpartij gooien. Dit is iets wat ik totaal niet kan begrijpen aangezien er al veel ophef over is geweest zoals je weet. Hans Nijland heeft al gedreigd om grote vangnetten voor de tribune te hangen.
    Zie deze camera’s als een eerste stap richting de vangnetten. Persoonlijk denk ik dat Hans Nijland de rest van de supporters heeft gematst door niet meteen die netten op te hangen, want daar is inmiddels genoeg aanleiding voor. Ik zie elke wedstrijd weer minstens 20 voorwerpen het veld op gesmeten worden.
    Ik hoop dat ze die strontzakken die dat flikken er met de camera’s uit kunnen halen en een stadionverbod voor het leven kunnen geven.

      /   Beantwoorden  / 
  4. fcgfan

    ik zat ook op familietribune erg gezellig. alleen 1 nadeel. ik schreeuw veel en dan kijkt hele vak je aan. ik zit nu ook aan overkant. maar ik vind wel goed. zoals bij die brand ook handig toch als er camera’s zijn

      /   Beantwoorden  / 
  5. Tammo80

    Ik vind alleen de kwestie zicht relevant. Als je gewoon normaal doet, mogen ze wat mij betreft een miljoen filmpjes van me maken…

      /   Beantwoorden  / 
  6. JaHoor!

    Met die camera’s zal ook minder sweer komen, je bent altijd op je hoede nu dat als je wat doet dat het op tape staat, ik vind het een sneue kutactie!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bennie

    Ik denk dat dit allemaal is voortgekomen uit het onderzoek Vliegenthart en dat de KNVB de FC heeft gedwongen om de Noord tribune met de meest fanatieke aanhang extra sherp in de gaten te houden. Het is rot voor de goede supporters onder ons en is dit te danken aan een handje vol onbenullen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. grunn

    dat er camera,s zijn oke maar niet 3 meter lange palen voor je neus en dan zegge ter vervanging van de stewards weg met die palen

      /   Beantwoorden  / 
  9. konaldo

    Bennie heeft helemaal gelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Erik

    @JaHoor
    Jij bent vast zo’n slimmerik waar ik al eerder op doelde. Als je niks te verbergen hebt, maakt het toch niks uit? Jij hebt dan blijkbaar veel te verbergen.

      /   Beantwoorden  / 
  11. thijs

    camera’s vind ik opzich geen probleem.. heb tog nix te verbergen…maar moeten ze g.v.d precies voor een vak staan???? het verpest t uitzicht op het veld!! hang ze dan aan het dak ofzow..

      /   Beantwoorden  / 
  12. Patrick

    Snap ik wel..Maar het is achterbaks om dit niet te verkondigen.Je betaald je godver scheel aan een seizoenskaart.Dat de sfeer verpest werd heeft de voetballerij nogal altijd aan zichzelf te danken..met die kuttransfers in de winterstop.Men vergeet nog altijd dat de voetballerij bestaat dankzij het volk!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  13. bossie

    Wat een slap gelul over een paar palen. Een steward is breder dan een paal. Wat heb je liever? Een paal kun je langs kijken, een steward niet! Elke keer als er wat veranderd word zit iedereen boven op de kast. Stelletje vewende nesten!!

      /   Beantwoorden  / 
  14. grunn

    wat lul jij don bossie je zit zelf niet op noord zeker

      /   Beantwoorden  / 
  15. Tammo80

    Heb je de palen al gezien vanuit het stadion, Grunn? Nee? Hoe kan JIJ dan oordelen?

      /   Beantwoorden  / 
  16. Mark

    Gelukkig zit ik nie daar.. nee vind het wel rottig voor jullie, en zoals thijs al zei hang ze dan aan het dak, ruimte zat daar en het belemmer niks, en met de techniek van vandaag moet dat wel lukken

      /   Beantwoorden  / 
  17. Bennie

    Ik heb bij de open dag even recht achter het doel gezeten en moet zeggen dat het mij mee is gevallen. Allen de supporters die recht achter zo’n paal zitten zijn er wel lekker mee. Maar laten we blij zijn dat er (nog)niet een heel groot net is geplaatst. Want dan is iedereen achter het doel er lekker mee.

      /   Beantwoorden  / 
  18. lexje

    OCH OCH… wat zijn we weer aan het klagen.De camera’s zullen er niet voor niks zijn. Waar ben je bang voor als je toch niks uitvreet?? Groten netten heb je inderdaad veel meer last van.
    Ik begrijp dat het wel een beetje anders opgelost had kunnen worden maar misschien zit er wel een reden achter zulke grote palen….. wederom een waarschuwing richting de supporters in het vak.
    Wat veel triester is dat de supporters zich terug trekken van de open dag omdat de palen zijn geplaatst!! dat is pas triest….

      /   Beantwoorden  / 
  19. fcg for ever

    lexje je zit zelf niet op noord zeker het gaat mij er niet om dat camera,s erzijn en heb zeker niets te verbergen maar die irritante palen belemmeren het zicht en je kan niet iedereen over 1 kam scheren de palen had ook wat minder groot gemogen en de fc had ook zeker kunnen commeniseren richting de supporters is niet gebeurt

      /   Beantwoorden  / 
  20. lexje

    fcg for ever: ik citeer: “Ik begrijp dat het wel een beetje anders opgelost had kunnen worden” dat heb ik ook gezegd. en ik ben het met jullie eens dat het ook wel iets minder grote palen hadden kunnen zijn en niet zulke grote krengen. Maar ik ben me ook zeker bewust van het feit dat de goede supporters die komen voor een leuke voetbalwedstrijd het moeten ontgelden voor die eikels die het verpesten door spullen op het veld te gooien. maar zo is het overal, het word vaak verpest door een kleine groep. Je moet ook de Fc begrijpen. die proberen ook alles eraan te doen om de goede sfeer te behouden en niet steeds een boete te krijgen van de KNVB. Nogmaals ik begrijp de discussie van de te grote palen, maar ik begrijp de discussie van de camera’s niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.