Poll: reacties op palen zijn overtrokken

Eerder heb ik al bericht over de gewraakte palen voor de Noordzijde, maar tijdens de Open Dag heb ik een kijkje genomen, ben op verschillende plaatsen gaan zitten in de vakken achter de palen, en kom tot de conclusie dat de gebezigde krachttermen niet op hun plaats zijn. Van belemmering van het zicht is niet of nauwelijks sprake en ik ben van mening dat de supporters zich enkel en alleen kwaad maken over de camera's die 90 minuten lang op ze gericht worden. Maar wie niets uitspookt, heeft ook niets te vrezen. Daarom de simpele poll: "De reacties op de palen zijn overtrokken." Ja of nee?

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

5 reacties op “Poll: reacties op palen zijn overtrokken

  1. ritselaar

    Ik zit zelf bij de Z-Side (onderin) en ben bij de open dag geweest, ik heb niets (meer) over de palen te zeiken. Het valt echt heel erg mee , ik vind het stadion super mooi geworden, mooi dicht op het veld.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark

    Ben het met jullie eens! ik vond het ook erg meevallen! en idd het stadion ziet er nu wel mooier uit, alleen zou ik niet achter de dukouds willen zitten want dan zie je nix:P

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tammo80

    Inderdaad, Ritselaar. Je zit nu zó dicht op het veld dat palen van drie meter breed van gewapend beton zelfs te slikken zouden zijn geweest :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Nou gelukkig maar. Zo zie je maar weer dat je niet mag oordelen voordat je het echt gezien hebt. Ik ben niet op de Open Dag geweest, en heb het dus nog niet gezien, maar gezien de reacties maak ik me nu zeker geen zorgen meer (deed ik al niet).
    En iedereen die roept dat hij niet 90 minuten lang op de camera wil staan, die raad ik aan om voortaan hun eigen huis niet meer te verlaten, aangezien er overal camera’s staan tegenwoordig. Kom dus ook niet op het station, in de supermarkt en al helemaal niet in het centrum. Kortom, leef als een kluizenaar.

      /   Beantwoorden  / 
  5. FCGRUNN

    Ik ben en blijf van mening dat ze best in het dak hadden weg gewerkt kunnen worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.