Jong Oranje en Jong Engeland eindigen zoals ze begonnen

Vanavond speelde Jong Oranje in het Groningese Euroborg stadion doelpuntloos gelijk, 0-0. Bondscoach Cor Pot had LEonard Nienhuis opgeroepen maar hij kwam niet binnen de lijnen. In de wedstrijd was het tempo laag en viel er negentig minutenlang weinig te genieten.

3 reacties op “Jong Oranje en Jong Engeland eindigen zoals ze begonnen

1. bERT

Dat niet genieten viel best mee! Pas in de 40e minuut de eerste kans van de wedstrijd. In de 2e helft kregen ze veel meer kansen en waren ze zeker sterker dan de Engelsen. Ze hadden moeten winnen

/   Beantwoorden  /
  2. Hans

Lekker stukje op teletekst: “in de slotminuten kwam er wat sfeer in een zeer matig gevuld Euroborg”, maw…volgende keer maar elders spelen?

3. Michiel

Op zich viel er best wat te genieten. Jong Oranje oogde goed ingespeeld en vooral het één keer raken lukte goed. Alleen waren er, vooral de eerste helft weinig kansen voor beide doelen. De tweede helft was dit, vooral van Nederlandse kant beter.