Open Dag FC Groningen 1

De Open Dag van FC Groningen is een groot succes geworden. Naar schatting 25 duizend fans kwamen vanmiddag naar Euroborg.

Dat is veel. Zeker als je weet dat er -zoals Hans Nijland bekend maakte op het forum- bij Feijenoord ‘maar’ 15 duizend waren, en bij Heerenveen ‘slechts’ 8 duizend. Door de late bouwvak viel het aantal waarschijnlijk zelfs nog lager uit dan had gekund.

Het zag er allemaal prima en goed georganiseerd uit daar in en om Euroborg. De zon scheen (laat het een voorbode zijn voor een goed seizoen!) en er viel een hoop te zien en te doen voor jong en oud. Zelf moest ik helaas de wedstrijd tussen Oud FC Groningen en het Supportersteam missen vanwege een forum, waarin genoeg nieuwtjes boven tafel kwamen om een hele week mee verder te bloggen. Maar ik heb begrepen dat de supporters geen schijn van kans hadden tegen de EX-FCers. De oudjes wonnen met 6-1.

Joop Gall, Klaus Boekweg, Hugo, Henkie de Haan, Wally Waalderbos, Ronald Steenge, en natuurlijk -hij was er echt- Fandi Ahmad. Ik zag hem nog eventjes in een al weer lege Euroborg handjes schudden, maar daar is volgens mij geen grammetje bij gekomen! Naar verluid liet hij op het veld z’n klasse nog eens zien.

Ik ga vanavond nog een paar blogjes schrijven, dus nu snel nog wat sfeerplaatjes!

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.