Muziekmiddag Euroborg niet geslaagd

Kan iemand mij vertellen wat de achterliggende gedachte was van dat idiote gedoe met die accordeon? Ik hoorde dat er een halve zool met het “instrument” op de hoofdtribune zat? Heb hem/haar zelf niet zien zitten, maar wel gehoord. Het clublied was nog leuk daarna was het alleen maar een storende factor.

Wiens idee was dit en waar komt het vandaan? Hoe dan ook, als dat over twee weken maar niet weer gebeurt want het gaat werkelijk nergens over. Of is er iemand in het stadion die de actie sfeerverhogend vond?

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

20 reacties op “Muziekmiddag Euroborg niet geslaagd

 1. jesse

  Wat je zegt, eerste keer clublied was nog te doen. Als iedereen je daarna begint uit te fluiten moet je ook weten wanneer je moet stoppen. Het was storend. Hoop dat de beste man er niet weer zit!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tom

  Ja het was een man, ik zat zelf bij de Z-Side en kon hem zelf zien, toen het spel niet goed was van de FC begon die jankerd nog eens tespelen, iedereen chagarijnig.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Stefan

  Die man met die trekzak heeft waarschijnlijk de dag van zijn leven gehad daar in die skybox. Het was schijt irritant

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hans

  Elk flesje drinken ed moet ingeleverd worden maar iemand op de hoofdtribune kan wel een accordeon meesmokkelen? Vreemd, en hoogst irritant.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Ik zie iemand niet zo snel z’n accordeon op het veld kwakken als bijv. de grensrechter iets niet goed doet. Zou wel een geniale actie zijn, maar goed.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Roozje

  Wij zaten op AA en hebben zeeer genoten van deze actie.
  Klonk beter dan al die zangkoren over de moeder van de scheids…….

    /   Beantwoorden  / 
 6. Johan

  Weet niet, ik zat thuis te BBQen

    /   Beantwoorden  / 
 7. Bram

  Nou we het toch over storende invloeden hebben. Ik erger mij al tijden aan Henk de Haan als vragensteller/presentator tijdens wedstrijden van de Fc. Totaal ongeschikt hiervoor.Ik heb verder niets op hem tegen, maar een mens moet zijn eigen beperkingen kennen. Hij is geschikt als clown of als sfeermaker, maar niet hiervoor. Barend Beltman voegt wel iets toe en heeft een diepgang met zijn analyses. De Haan vervangen svp of anders stoppen. Presentator is een vak, dat kun je hier goed zien. Als er een professionele vragensteller/presentator zou staan komt Beltman nog beter tot zijn recht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   “Jonas. Gefeliciteerd, kerel. Hoe valt dat na zo’n wedstrijd?” Wat een journalistiek. (ben het dus met je eens, Bram. Al mag Beltman ook wel stoppen).

     /   Beantwoorden  / 
   1. diego

    en aub gewoon in nederlands
    niet elke groninger praat gronings in zijn dagelijkse leven
    en over vreemde vragen gesproken “hoe het voelt om tegen een andere belg in nederland te voetballen”
    Stel dan deze vraag
    Wat vind je er van dat supporters van kv mechelen speciaal voor jou hier heen zijn gekomen
    dat was voor jonas veel interessanter geweest
    misschien wist hij dat wel niet eens
    en mischien de haan ook niet
    maar dat had hij toch moeten weten als journalist van fc groningen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Ivens wist het wel in elk geval want die ging na de wedstrijd naar ze toe. Net als Vleminckx overigens, die ook bij Mechelen heeft gespeeld.

       /   Beantwoorden  / 
 8. albion73

  ik verdenk Henk de Haan ervan de hele wedstrijd met accordeon gespeeld te hebben :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Was het geen trompet?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Henk de Haan is specialist op de ‘bugel’, een fanfare instrument.Dus voor feesten en partijen en dus ook bij een wedstrijd van FC Groningen.

      /   Beantwoorden  / 
 9. hs

  Henk de haan is echt een ramp. Heb ik tijdje geleden ook in enquete aangegeven. Weinig indruk gemaakt kennelijk en daarom nog steeds dat ergerlijke geneuzel vooraf. De accordeon is daarnaast natuurlijk ook een drama. Us niet nodig. Supporters moeten sfeer maken en doen dat (meestal) ook dus kappen met die onzin

    /   Beantwoorden  / 
 10. Tom

  Henkie moet maar is stoppen, en dat geluid in de Euroborg, misschien ligt het aan zijn stem, is ook niet al te best.

    /   Beantwoorden  / 
 11. jk

  Ik vind Henk in de rust geweldig!
  Neemt zich zelf totaal niet serieus en dat vind ik wel mooi.
  Beter dan bijvoorbeeld die pot van een Barbera Barend of Piet v. Dijken.

    /   Beantwoorden  / 
 12. vak D

  Kunnen we geen actie houden om die ************* Henk de Haan te laten stoppen met zn gel*l.. niemand vindt hem leuk…

    /   Beantwoorden  / 
 13. supporter

  Volgens mij neemt Henk zichzelf ook niet serieus, is dit wel de bedoeling. Of is het zo dat Henk voor de komische noot moet zorgen en Barend de analyses moet doen. Kan er af en toe wel om lachen, je moet dit soort zaken niet te serieus nemen. Hoor dit liever als zo’n zogenaamde kenner van eredivisie live, die menen er van alles over te weten maar niet heus. Waar die accordeon nou voor nodig was weet ik ook niet, misschien door een sponsor geregeld of zo voor zijn gasten. Je hoorde het in vak R of S in ieder geval bijna niet en dat was niet erg. Niet meer doen, maar dan wel meer supporters zo ver krijgen dat ze zelf voor de stemming zorgen, dit wordt de laatste tijd steeds minder. Op een gegeven moment was het net of het hele stadion met elkaar aan het kletsen was, maar dan niet over voetbal. Complimenten van de GF die in de warmte wel vaak te horen waren.
  Misschien een idee voor het begin van de wedstrijd om net als in Duitsland bij veel clubs gebeurd, de speaker de voornaam van de spelers te laten noemen en de supporters de achternaam laten roepen. Vind ik wel sfeerverhogend en iedereen is meteen vanaf het begin betrokken. Als er meer mensen zijn die dit een goed idee vinden, hoe kunnen we dat regelen bij de FC.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Ik geloof niet dat dat een goed idee is om die namen te roepen. Dat doen Twente en SCH al — schijnen de meeste mensen nou niet echt mee geassocieerd te willen worden in Stad en Ommeland.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.