Terug in het linkerrijtje

FC Groningen is weer terug op een plek waar het hoort, in het linkerrijtje van de Eredivisie. Dankzij de zege op VVV hebben de Groningers nu 21 punten, drie meer dan nummer tien AZ.

www.fcgforum.nl) 

De toekomst voor de Trots van het Noorden is weer rooskleurig. De herfstdepressie lijkt voorbij met zeges op Feyenoord en VVV en de negende plek in de Eredivisie is op het moment erg goed. Die positie geeft aan het eind van de competitie recht op een plek in de play-offs. De fans zien de FC natuurlijk graag een paar posities hoger staan en dat is binnen afzienbare tijd mogelijk. De huidige nummer vier, Heerenveen, heeft op dit moment slecht twee punten meer dan de Trots van het Noorden. En laat de FC daar komend weekend op bezoek gaan. Groningen speelt weer met het hart en laat af en toe goed voetbal zien.

Direct boven Groningen staan NAC en FC Utrecht. Voorafgaand aan het seizoen had niemand dat verwacht. Het seizoen is nog lang en waarschijnlijk laten deze twee clubs in die  periode nog enkele steken vallen. Kortom, FC Groningen is klaar voor het bestormen van de positie ‘best of the rest’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.