Word jij de nieuwe FC Groningen blogger?

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van het FC Groningen blog!

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet? Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers? En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten.

Je volgt al het nieuws over FC Groningen. Je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen. Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen. Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe FC Groningen blogger. Geef aan, waar je passie voor de FC uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

16 reacties op “Word jij de nieuwe FC Groningen blogger?

 1. LRS

  ik weet het je moeder wilt het wel overnemen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Kijk, dit zijn nu van zulke reactie waaraan dit blog kapot gaat.
   Kinderachtig én Asociaal!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dennis

    En ook nog niet in het normaal nederlands geschreven! Maar ja, zinnen formuleren is ook heel moeilijk!

    Jammer dat Tammo stopt! Als ik iets actiever was op het internet, gaf ik het misschien een kans. Maar net als Tammo is mijn priveleven erg druk!

    Tammo Bedankt!

      /   Beantwoorden  / 
 2. René

  Jammer, hoe dit forum ter ziele is gegaan… heb de punt dan ook maar ingeleverd en ben nu te bewonderen ;-) op het andere Fc Groningen Blog. Voor nu heb ik besloten om net als Tammo mijn afscheid aan te kondigen, ik maak de overstap. Ik blijf uiteraard mijn cluppie trouw en wil het gewoon eens over voetbal hebben. Ik vind het jammer hoeveel ruimte idioten op dit blog hebben gekregen, hoe zeer ze konden zieken en dat daar niet tegen opgetreden werd. Tuurlijk begrijp ik dat als Tammo het te druk heeft met andere zaken, dat het niet kan. Maar dan had wellicht iemand tijdelijk de leemte kunnen opvullen en het forum kunnen bewaken zodat het echt over voetbal ging. Het zij zo. Ik vond het altijd leuk hier… wie weet keer ik ooit terug… maar voor nu hasta la pasta babe :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. grunn

   ander groningen blog????

     /   Beantwoorden  / 
 3. theoreticus

  Tammo bedankt, tis mooi west. De reden dat ik hier ooit verzeild raakte was dat boerenmacht m.i te zuur en zeikerig was en ik hier meer nuance vond. Wat ik altijd jammer vind aan dit soort blogs is dat onder de reageerders de vaste stamgasten altijd de sfeer bepalen. Als nieuwkomer heb je dan altijd een beetje een ‘ik ben toch ook fan waarom voel ik me dan niet helemaal welkom’ gevoel. Nieuwkomers die bijvoorbeeld kritische woorden hebben worden door een stamgast gelijk voor akkruk-zuid-aanhanger uitgemaakt waarna de rest van de stamtafel daar nog eens dunnetjes overheen gaat. Ipv een voetbaldiscussie krijg je dan territorium gedrag. Gevolg is een forum dat gekaapt wordt door de stamgasten en wat los/vaste reageerders waardoor de stamgasten weer gesterkt worden in hun mening dat het hun forum is ipv een open forum voor alle fc-fans en geinterresseerden….Vanuit een andere optiek durf ik wel te stellen dat de hele discussie met Hahaha uitgeprint wel eens het script van een nieuwe moderne theatervoorstelling kon gaan worden…In elk geval wens ik jou het beste , mooi dat er mensen zijn die zo betrokken zijn bij hun club dat ze mij (luie fan) overal op de wereld op de hoogte houden van het wel en wee van onze trots van het Noorden, de FC!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   dat is een gastenboek en je discuzeurt niet op dezelfde manier als hier… ik stem voor blijven

     /   Beantwoorden  / 
 4. Martin

  Ik heet u ten alle tijden van harte welkom op ”het andere fc groningen blog”

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   beleeeeefd! maar bedankt, moi Martin: het nieuwe fcgroningenblog lijkt mooi verzorgd door jou (als altijd) maar we kunnen daar niet zo slap “doorzakken” over FC G , dan hiero? want alles is gründlich gescheiden op thema en reactie, -en zo hoort het ook -…alleen ik weet niet of je ze de toevallige (blog-)passant aan je bindt en tot ewen echte discussie (liefs mét humor)kan komen.

   Daar zwerven helaas ook onze “vrienden” Hihihi en gotenzoon en nog een paar van die lokale afknappers uit mokum, Heerenveen en tukkerland, die IK niet zou binnenlaten…maar jij bent daar de baas: succes! :D

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    correctie: ik bedoelde: doorzagen(!) i pl v doorzakken…al is dat laatste op zijn tijd wel OK hoor. :)

      /   Beantwoorden  / 
   2. René

    ja, ik kan me daar helemaal in vinden. Kijk Martin, jou blog ziet er perfect uit, maar mist net dat ene wat we hier wel hebben. Je kunt hier lekker op elkaar reageren en ik weet dat kan bij jou ook. Maar hier is het net weer even wat anders…. En ik zeg dan wel met grote mond ik kom hier niet meer, maar het blijft toch trekken op de 1 of andere manier….

      /   Beantwoorden  / 
    1. martin

     Ik denk dat je het innerlijke verschil bedoelt.. Het uiterlijke verschil zie ik inderdaad ook niet.. Denk er echter wel bij na dat je hij nog maar 1 mandje online is he! OfTerwijl.. Wat jou hier trektief kan ook op mijn blog ..

     Mee eens? of lul ik nou wartaal haha

       /   Beantwoorden  / 
 5. Harm

  Ik sluit me bij deze volledig aan bij theoreticus! Als nieuwkomer hoef je niet het gore lef te hebben om ook maar een kritische noot te plaatsen zonder dat de stamgasten ( lees je ff mee rene?) Over je heen vallen uit verbazing.

  Tammo bedankt! Ik heb altijd met veel plezier je stukjes gelezen en wens je al het goeds in de toekomst!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   jouw kritiek is van harte welkom hoor! En ons soort (“stamgasten” zoals Theoreticus en jij ze noemen) is nog niet zo kwaad…we hebben allemaal onze dromen; die zgn stamgasten nog een beetje geprofileerder groen-wit…

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   ik lees even mee Harm en toen……..ik moet hier volgens jou schijnbaar iets mee….is mij nog niet duidelijk…..schijnbaar heb ik volgens jou een soort territorium drang en sluit nieuwkomers buiten. Ook weer een nieuwe voor me, zo leer je nog eens wat…. Harm, volgens mij ben jij een nieuwkomer, van harte welkom op dit mooie blog, heb je een kritische aanvulling, wij horen het graag.. in een discussie heb je voorstanders en tegenstanders… Heb jij er moeite mee wanneer we de discussie aangaan?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.