Enevoldsen speelt dijk van een wedstrijd voor Denemarken

Oké sorry, sarcasme viert hoogtij. Waarom laat een coach in een vriendschappelijk duel een speler maar liefst twee hele minuten meedoen? Gisteren speelde Denemarken tegen de Verenigde Staten, won met 3-1, en in de 88e minuut mocht Thomas Enevoldsen nog opdraven. Als een trainer in een belangrijk treffer twee minuten voor tijd in verband met tijdrekken nog eens een speler wisselt zie ik het nut nog in, maar gisteren sloeg het nergens op. De trainers wil is wet? Het zal wel, ik vind het idioot.

6 reacties op “Enevoldsen speelt dijk van een wedstrijd voor Denemarken

  1. Rob Roy

    Buiten het feit dat je kunt twijfelen aan het nut van dit soort wedstrijdjes, vind ik het een belediging voor Thomas. Op zo’n manier ga je niet met je internationals om en het zou Thomas sieren om de volgende keer eens een statement te maken en af te zeggen voor weer zo’n flutwedstrijd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. fcgbest

      Denk niet dat dat zo’n goed idee voor hemzelf is ;)

        /   Beantwoorden  / 
  2. Beloji

    Dat doet hij vast niet Rob Roy. Dat zou hem op zeker zijn plek in de selectie kosten voor het WK.
    Maar het is natuurlijk wel belachelijk dat je voor zo’n flut wedstrijd nog even 2 minuten mag opdraven. Wissel dan helemaal niet meer, tenzij er een blessuregeval is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

      Inderdaad, dat zou niet slim zijn. Ik snap dat het een eer is om voor je land uit te komen, en in een kwalificatiewedstrijd snap ik het des te meer. Maar aan een oefeninterland waar niks op het spel staat en ook nog eens met een 3-1 voorsprong is het helemaal wat raar.

        /   Beantwoorden  / 
  3. jahoor

    Op zich idioot maar er staat wel weer een interland achter zijn naam. Ik probeer altijd iets van de positieve kant te bekijken. Wellicht krijgt hij nu een extra winstpremie uitbetaald omdat hij mee heeft gedaan :) ))

      /   Beantwoorden  / 
  4. kennet

    Ik vind dit prima. Maakt het uit. enevoldsen kan zo wel mooi weer een cap bijschrijven op zijn CV dus ik denk dat hij er niet rouwig om is. Het is treuriger om zoals Granqvist steevast op de bank te zitten en nooit er in te staan

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.