Willem II – FC Groningen: de ziekenboeg

ehbodoosWaar ik het vorig seizoen letters te kort had om de balans op te nemen als het ging om ziek, zwak of misselijk, daar ben ik dit seizoen voorlopig steeds snel klaar!

Houwen zo, logisch. Andersson niet wedstrijdfit, Holla op de weg terug. Dat is het als het gaat om de basisklanten en zij die daar tegenaan zitten. Schorsingen zijn ook nog geen thema. Daarom speelt FC Groningen waarschijnlijk in dezelfde opstelling als vorige week tegen De Graafschap.

Bij de tegenstander ligt dat wel even anders. Willem II kende al een zeer slechte seizoensstart, en het wordt er niet makkelijker op. Spits Demouge is geschorst na z’n rode kaart tegen FC Utrecht. Utrecht dat overigens gisteren Celtic eventjes afdroogde en dit seizoen een echte gooi lijkt te gaan doen naar de aansluiting bij de top in Nederland. Daar waar Feijenoord een vitale plaatsing miste en moet vrezen om de aansluiting niet definitief te verliezen. Als dat al niet het geval was. Maar dat terzijde.

Geblesseerden zijn er ook in Tilburg. Wojciechowski, Waalkens en Livramento zijn vanavond afwezig. Ik hoop vandaag bijtijds ergens een opstelling van Willem II op het web te vinden. Coach Heerkens zal wat puzzelwerk te doen hebben.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.