Dusan Tadic twijfelgevalletje voor Excelsior

ehbodoosNog steeds goede berichten uit de ziekenboeg van FC Groningen. Die is nog steeds leeg, al werd vandaag duidelijk dat Dusan Tadic voor FC Groningen – Excelsior een twijfelgeval is.

De Serviër heeft een ontstoken teen. Nou breekt mijn medische kennis me weer op om zelf een diagnose te stellen over de ernst van een dergelijke blessure. En helaas ontbreekt vanuit het FC-kamp voorlopig ook nadere informatie. Zo had ik graag twee vragen beantwoord gehad.

Welke teen is het? En aan welke voet zit die teen? De grote teen lijkt me bijvoorbeeld ook grotere problemen op te leveren dan de kleine teen. En de linkervoet lijkt me dan weer een groter probleem dan de rechtervoet.

Ah, ik zie net bij RTV Noord dat het gaat om de linkervoet. Minder. Maar ik zie en hoor ook trainer Pieter Huistra, en die geeft me het gevoel dat Tadic morgen gewoon kan spelen. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan gaan we voor het eerst Petter Andersson op de bank zien. Hij zal worden toegevoegd aan de wedstrijdselectie als Tadic afvalt.

Overigens werd ook bekend dat Danny Holla op 21 september bij Jong FC Groningen weer z’n eerste wedstrijdminuten gaat maken. De oefenwedstrijd tegen amateurtoppers Be Quick lijkt me een ideale opmaat voor de come-back van Holla.

3 reacties op “Dusan Tadic twijfelgevalletje voor Excelsior

  1. Segia

    Linkervoet, grote teen. Volgens FCG Online speelt ‘ie overigens gewoon tegen Excelsior.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Segia

      Laat maar, ook daar nu een update dat ‘ie toch een twijfelgeval is.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paco

        Grote teen: minder. ;-)

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.