Drie twijfelgevalletjes bij FC Groningen

Hoe ziet de ziekenboeg er uit twee dagen voor SC Heerenveen – FC Groningen?

De FC kent momenteel drie spelers die met ‘lichte pijntjes’ kampen. Het gaat dan om Jonas Ivens, Danny Holla en Thomas Enevoldsen. Morgen wordt bekeken wie, en of er daadwerkelijk iemand afvalt voor zondag. Met drie wedstrijden binnen acht dagen zijn dit soort blessures haast logisch. Huistra geeft aan alleen met 100% fitte spelers aan de beladen wedstrijd te willen beginnen. Ook dat is logisch.

Positief is de terugkeer van Sparv en Pedersen aan het front. Beide spelers maakten woensdag een halve wedstrijd vol zonder problemen.

Bij de tegenstander zijn er nauwelijks problemen. Ik zie alleen de naam van Haglund als twijfelgeval staan. Maar dat is geen basisspeler, dus kunnen we concluderen dat Ron Jans een luxeprobleem kent als het gaat om de samenstelling van zijn team. Dat is ook wel eens anders geweest.

Met of zonder Dost? Is verder de vraag. Maar dat is het tactische verhaal dat ik morgen ga schrijven.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.