Beenbreuk voor Holla

Nou, een kwartiertje na m’n vorige bericht is daar al de ellende: Danny Holla heeft z’n been gebroken!

Dat gebeurde tijdens de middagtraining. Zojuist maakte RTV Noord, dat er natuurlijk letterlijk en figuurlijk bovenop zit, het slechte nieuws bekend.

Er werd ook al snel een eerste filmpje op hun site geplaatst waarop we zien hoe de onfortuinlijke Holla in een ambulance wordt gedragen. We zien ook Jans, van Loo en van der Laak bezorgd toekijken.

Hier is de link naar het filmpje op de site van RTV Noord: Pech Holla

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

4 reacties op “Beenbreuk voor Holla

  1. Kees

    Dit is waarschijnlijk een CRURIS FRACTUUR , dwz dat als het been helemaal dwars staat, dat zowel de tibia als fibula ( kuitbeen en scheenbeen) zijn afgedraaid/gebroken…Hertsel kan via een soms twee hersteloperaties, en afhankelijk van de soort breuk en schade, een lange pin door het scheenbeen of een plaat met schroeven … de breuk kan na een geslaagde operatie ( als het been goed “staat” ) na 4-6 weken worden belast en het revalideren tot volledig herstel gaat snel 4 maanden duren…voor een sportman zal die tijd langer duren om weer topfit te worden: wordt dus volgend seizoen…BTW: JANS, GA TOCH BINNEN ZAALVOETBALLEN !

      /   Beantwoorden  / 
  2. angela

    echt zolang?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kees

      ja…want de weefsels, spieren, kapsels en lymfevaten moeten ook herstellen, en je moet daarna weer opnieuw leren lopen, dwz coordinatie voet, knie, gang etc. Voor zijn schiet-grage been zal er wel voorzichtige revalkidatie worden aanbevolebn, maar in principe herstelt het been zich “restloos”( als er geen complicaties zijn )- ik weet dit alles, omdat mijn vrouw dit pas ook is overkomen… niet wanhopen komt goud ! STERKTE Danny!

        /   Beantwoorden  / 
  3. angela

    wat vreselijk. arme danny

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.