Ron Jans aangeslagen door beenbreuk Holla

Een eerste reactie van trainer Ron Jans op de dramatische beenbreuk van Danny Holla was zojuist te zien op RTV Noord.

Nou ja, we zagen hem niet, maar hoorden een reactie van de coach zoals hij die eerder gaf voor Radio Noord. Ik zocht even naar het goede woord, maar ik denk dat ‘aangeslagen’ nog het best de lading dekt. Zwaar aangeslagen mag ook.

Het hoofd van Jans stond even helemaal niet naar voetbal. Daarvoor was de aard van het ongeluk te dramatisch. Holla was met z’n voet blijven steken in de grond waardoor z’n been brak. Vooral de aanblik daarna en de manier waarop Holla erbij lag was zeer naar om te zien.

Daarbij speelt natuurlijk de vraag wat er in Godsnaam aan de hand is dit seizoen. Ook Jans zocht naar woorden en vond geen ander antwoord dan dat het niet te verklaren is. Hij keek voorzichtig vooruit naar NAC, aanstaande zaterdag, en vroeg zich af of deze rampspoed gevolgen heeft voor de koppies van de spelers. Bijvoorbeeld als het gaat om duels aangaan.

Het is dus zaak om daar, met nog twee dagen te gaan, aandacht aan te besteden. Ik kan niet anders dan vanaf deze plaats Danny Holla en de hele groep succes en sterkte te wensen. Ik denk dat ik ook namens de lezers spreek.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

3 reacties op “Ron Jans aangeslagen door beenbreuk Holla

  1. angela

    niet alleen jans is aangeslagen maar de spelersgroep etc.. ook.
    ik denk dat het grote gevolgen heeft op zaterdag maar daar is helaas niks aan te doen

      /   Beantwoorden  / 
  2. René

    Dit is echt ongelooflijk! Wanneer houdt het drama eens op. Ik kan me voorstellen dat je je hoofd nu niet naar voetbal hebt staan. Als je kijkt naar de prestatie nu is het knap hoe Groningen presteert. Sterkte Holla.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.