Seizoen over voor Michael Jansen

Michael JansenHet lijkt wel een vloek die er over spelers van FC Groningen is uitgesproken. Gisteren was er weer vervelend nieuws: Michael Jansen is met een ernstige enkelblessure voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Nou was Jansen uitgeleend aan Go Ahead Eagles, dus voor de FC heeft dat niet meteen grote gevolgen. Maar toch vraag je je af wat we met z’n allen fout gedaan hebben? Waarom al dit onheil? Het zal zo moeten zijn. Belangrijker is natuurlijk dat het voor Jansen zelf een enorme domper moet zijn, in een carrière die toch al niet veel geluk gekend heeft. Hopelijk zet hij zich er snel overheen.

Jansen ging trouwens door z’n enkel na een luchtduel. Waarschijnlijk zijn z’n banden gescheurd. Voor de speler heeft deze pech waarschijnlijk een vervelende consequentie. FC Groningen heeft hem uitgeleend met het idee om hem te volgen bij de Eagles, dat meedraait in de top van de Toto-divisie. Als Jansen daar goed zou presteren was een terugkeer naar de selectie van Groningen goed mogelijk. Maar dat is nu dus heel anders komen te liggen. Wellicht moet Jansen zelfs, net als vorig jaar, een deel van de voorbereiding missen.

Het lijkt er dus op dat het verhaal FC Groningen voor Jansen voorbij is. Wel is hij transfervrij na dit seizoen, dus de kans is aannemelijk dat hij gewoon bij Go Ahead blijft.

2 reacties op “Seizoen over voor Michael Jansen

  1. angela

    goh.. he zit ook niet mee hea :(

      /   Beantwoorden  / 
  2. rene1

    Ik ben benieuwd met wat voor een team Groningen volgend seizoen op het veld staat. De bezem gaat ook flink door deze selectie heen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.