Hoofdstuk Daley Blind en FC Groningen waarschijnlijk dicht

UPDATE 21/12: Inmiddels is duidelijk geworden dat Daley Blind definitief niet naar FC Groningen gaat.

FC Groningen lijkt Daley Blind niet in te gaan lijven tijdens de winterstop. In De Telegraaf van vandaag houdt algemeen directeur Hans Nijland nog een slag om de arm, maar hij heeft “niet veel vertrouwen” in een komst van de Ajacied.

Veel lezers op deze blog vroegen zich al af waarom er geen nieuws kwam van Blind. Die had immers om een week bedenktijd gevraagd, maar dat is een hele lange week aan het worden. Ook Nijland had daar blijkbaar op gerekend. Bovendien heeft de speler zich nog altijd niet officieel gemeld. Nijland trekt daarom min of meer nu zelf de conclusie dat Blind geen oren (meer) heeft naar een verblijf in het noorden.

Dat gaat dan samen met eerdere berichten dat Ajax met de nieuwe coach Frank de Boer nieuwe en wellicht betere mogelijkheden geven om Blind dan toch de kans te krijgen zich richting eerste elftal te spelen.  Kortom, daarmee kan het hoofdstuk Blind en FC Groningen bijna definitief dichtgeslagen worden.

Nijland zegt het geen probleem te vinden als Blind niet voor de FC kiest. Maar hij steekt nog wel een klein bestraffend vingertje op: “Het is graag of niet. Als Blind liever ergens anders speelt, is dat ook goed. Maar in Groningen zijn we wel gewend afspraken na te komen: zeg wat je doet en doe wat je zegt.”

Daarmee vertolkt hij een gevoel dat ook al leefde op deze blog. Graag of niet: het wordt hoogstwaarschijnlijk het laatste.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

153 reacties op “Hoofdstuk Daley Blind en FC Groningen waarschijnlijk dicht

  1. Mark

    We zullen het wel vernemen… Ergens op het web gooide iemand nog een interessant balletje op. In eigen bewoordignen komt het hierop neer. Het is nogal eens voorgekomen dat Ajax de beste spelers bij de concurrentie wegkoopt in de winterstop met als doel die teams te verzwakken. Ik hoef geen voorbeelden te noemen lijkt me.
    Waarom zou Ajax dan nu ineens de concurrentie gaan versterken?? Met Daley Blind wordt FC Groningen nou niet bepaald zwakker. Met terugkoopregeling financieel ook niet. Ik geloof best dat Frank de B. Daley B. een kansje wil geven, maar ik kan me niet voorstellen dat hij zoveel kans krijgt dat hij in basis zal belanden; dat is nu net wat hij juist nodig heeft en bij Groningen ook zou krijgen.
    Maar goed, dit heeft nu al te lang geduurd; een voetballer moet ook voor zichzelf durven opkomen; een directeur ook (namens zijn club) en wat mij betreft mag Hans Nijland de deur na dit weekend keihard dichtgooien.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Moet jij eens kijken hoeveel clubs er sterker worden dankzij Ajax… Ik hoef geen voorbeelden te noemen!! Ene Blind bv vorig seizoen???? Ja hoor, verzwakken van een tegenstander…

        /   Beantwoorden  / 
  2. Noordeling

    Gewoon niet weer meegaan onderhandelen. Het is graag of niet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jordy

    Wat een vieze flikker is dat, inderdaad het is graag of niet.
    Een ajacied blijft een ajacied

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      Jordy wat ben jij een lulletje zeg,niveau jou reactie S5. Als blind een kans krijgt in Amsterdam dan begrijp ik dat. Al dient hij dit wel te melden bij Nijland als dat is afgesproken. Verder vind ik dat popie jopie Nijland dat rechtstreeks met Ajax en Blind dient te bespreken en niet via de media.Men noemt dat je eigen indekken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. trebla

        @jaap? ook jij bent dus een lulletje, het arrogante ajaks en blind dienen dat rechtstreeks met Nijlend te bespreken en niet vie de pers, maar in het noorden weten ze inmiddels wel dat het zieligge ajaks zich altijd vals indekt

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Nijland rent naar de pers! Waar komt jullie trainer ook al weer vandaan? Waar voetbalde Blind vorig seizoen?
          Snap je niet dat met deze trainerswissel er voor Blind veel veranderde? En als Jol hem kwijt wilde, het voor Blind een kleine stap was, maar nu de Boer plots op die stoel zit, Blind wel het eea duidelijk wil hebben en als hij een kans krijgt deze pakt? Logisch en menselijk… Maar jullie voorzitter wilde de druk via de pers opvoeren! Laat hem lekker langs de kant gaan lopen juichen voor de camera, dat lulletje!

            /   Beantwoorden  / 
          1. grunn

            nijland is nooit naar de pers gerend hoe kom je daar nou weer bij
            heeft het alleen op de site van gunn gezet

              /  
          2. rob roy

            Dat lulletje, zeg jij? Jij snapt er ook helemaal niets van hé. 020 die een ander team versterkt? Kom nou toch jochie. Heb je wel eens van ene Silva, Lindgren en ene Suarez gehoord. Waar zijn die ook nog maar naar toegelokt onder valse voorwendsels…..juist ja, naar die verfoeilijke club 020. En jij hebt het over andere clubs versterken met een loser als Blind. Kruip jij maar weer onder jouw eigen steen, jochie.

              /  
          3. Ron

            Rob Roy: Een ding: (kopieren plakken):
            -
            Rasmus Lindgren (Landskrona, 29 november 1984) is een Zweedse voetballer.
            -
            Lindgren kwam in de jeugd over uit Zweden om voor AFC Ajax te gaan spelen. Hij doorliep de jeugdopleiding bij de Amsterdamse club en debuteerde op 13 februari 2005 in de wedstrijd NAC-Ajax (1-2). Het bleef echter bij vier optredens in het eerste elftal. Aan het begin van het seizoen 2005/2006 wordt hij door AFC Ajax verhuurd aan FC Groningen. Op 1 maart 2006 tekent Lindgren een vierjarig contract bij FC Groningen.
            -
            Sjonge jonge!! Kruip jij maar weer onder je steen… En Suarez’ doel was altijd al Ajax, zei ie in zn eerste jaar van Groningen al, en daarna Barca… Tja, een speler is vrij… Silva wilde ook met alle geweld… Je hebt dus 2 voorbeelden genoemd, en bij 1 voorbeeld sla je de plank dus helemaal mis…
            Kijk voor de gein es rond wat er aan spelers rondloopt die de Ajax school doorlopen hebben… De Graafschap, Willem II… ga maar door.
            En in die periode dat Ajax kocht bij oa Groningen was Ajax leeggekocht door Europese top… Misschien dat je dat nu een béétje gaat snappen!?!?
            Koud he, onder die steen?

              /  
          4. Ron

            De site van Grunn is geen pers? Duh!

              /  
          5. rob roy

            @Ron,
            Waar Lindgren vandaan kwam interesseerd niemand. Feit is dat toen hij bij ons speelde onder valse voorwendsels naar 020 is gelokt.Zit dus nu meestal op de bank.Hetzelfde met Silva.( waar speelt hij nu?). Deze jongen is de kop gek gemaakt door 020 en is met ruzie vertrokken uit Groningen. Suarez….had, voordat hij door FC Groningen was gehaald, nog nooit van 020 gehoord, laat staan dat het z’n droom was om daar te spelen. Wie van de befaamde jeugdopleiding speelt nu in het eerste. Een paar van die geflipte figuren, die, als ze een paar wedstrijden redelijk presteren gelijk roepen dat ze naar een topclub willen in het buitenland. Ik zou zeggen doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. maar gewoon doen is kennelijk niet mogelijk bij eeb club als 020. En dat noemt onze directeur een ‘lulletje’. Ja,ja!!!!

              /  
          6. Ron

            Daniel, de jaloezie druipt er af. Dus jij noemt dat een B-elftal? Zo’n B-elftal loopt bij Twente, Ajax en PSV niet in het 1e!! Kinderachtige reactie. Tja, we kwamen niet in de buurt van Real, had ook niemand verwacht hoor… We weten waar we staan. Tegen de Fransen gaven wij het amateuristisch weg, onnodig en dom. Dus daar weten we ook waar we staan.
            Maar het ging over Blind… En dan beginnen jullie plots hoe slecht Ajax wel niet is in de CL en dat de Jeugdopleiding niet deugt? In Europa wordt Ajax geroemd om de jeugd. De scouting was ook al erg goed, met Zlatan Maxwel en noem maar op… De laatste jaren heeeeeel beroerd, want van Basten en Jol mochten op eigen houtje halen…
            Nog ff over het 0,0 presteren in de CL.. in zo’n poule 7 punten… Twente was dan zeker -0,1????
            En nu doet het er niet toe waar Lindgren vandaan komt? Makkelijke discussie… Waar komt jullie trainer vandaan??? Ook niet belangrijk???

              /  
          7. Ron

            Denk je dat Ajax Silva voor de lol haalde? Tja het NIVO was gewoon te hoog voor hem….

              /  
          8. Ron

            @ Daniel: Waar heb ik gezged dat oa Zaltan uit de jeugd van Ajax komt? of een Maxwell…. Nou, laat maar zien… Knip en plak ff 1 van mijn zogenaamde onzinnige reacties, zodat iedereen het kan zien. Ik ben heeel benieuwd

              /  
          9. Ron

            Daniel, je vergeet me toch niet he? Ben toch nog wel erg benieuwd waar je die bewering nou weggehaald hebt!

              /  
  4. junus

    graag of niet, wat mij betreft niet…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      WIJ zijn er ook blij mee…. Mooi toch???

        /   Beantwoorden  / 
  5. Groninger

    We hebben Daley Blind helemaal niet nodig, daar hebben we al veel te lang op hem zitten wachten. Aan het einde van het seizoen speelde hij helemaal niet goed en voor die positie hebben we Kieftenbeld en Lachman al.
    En eh Jordy, ik heb nog liever met een Ajaxied te maken dan met een jongetje die iemand een vieze flikker noemt. En dat wil wat zeggen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

      volgens van Dale is een flikker een homosexueel net zoals een fiets een rijwiel is: het is dus geen scheldwoord meer.
      Dussssss, onzinnig schelden van Jordy.
      Voor meer info kun je de aflevering van South Park bekijken over faggots en Harleyrijders.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Groninger

        Jij bent inderdaad een theoreticus, maar je weet best dat in Nederland het woord flikker als scheldwoord wordt gebruikt. Het is hier ook als scheldwoord bedoelt anders zet je er niet het woord vieze voor. Dus leuk geprobeerd, maar als jij dit normaal vindt zegt het ook iets over jou!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. theoreticus

          ho even, ik keur het gescheld van Jordy af ! Hij bedoelt het natuurlijk niet aardig want hij wil Blind beledigen en dat doet hij door hem uit te schelden voor flikker dwz homo.
          Hij vindt het dus heel erg als iemand homo is en dan is iemand voor flikker uitschelden beledigend.
          Snapt U ?

            /   Beantwoorden  / 
          1. fcg

            hou toch allemaal op te zeiken over homo’s stelletje nichten. het gaat hier over voetbal niet over homo’s of vieze flikkers

              /  
  6. yvonne

    Laat em lekker daar blijven, we doen het prima zonder hem!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. rene1

    Maar zolang er nog geen oficiel bericht van hem zelf is, kun je altijd nog een slag om de arm houden. Zolang van der Wiel daar nog speelt zit hij op de bank. En laten we eerst maar afwachten wat er deze transferperiode gaat gebeuren, misschien veel / of helemaal niets. De meeste clubs hebben geen geld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

      Ze zien hem daar meer als een linksback/verdedigende middenvelder geloof ik, ik zie hem als een speler die van mij niet hoeft te komen.
      We hebben een vervanger voor Koen nodig! Een aanvallende rechtermiddenvelder of hoe je die positie ook moet noemen in ons sysyteem. Bij Oranje?Bayern speelt Robben daar, wie moeten wij hebben?
      Boerrigter is links, Verhoek zou ideaal zijn maar vast onbetaalbaar, Fernandez is ook geen rechterflankspeler, beerens mag niet, Amrabat huren?

        /   Beantwoorden  / 
      1. GJ

        wat heb je nou aan huren dan? dat is een noodoplossing hoor zoals vorige jaar met blind maar toen liep het niet. ik zit eerlijk gezegt niet te wachten op die amrabat middenvelders en vleugel spelers genoeg doe maar een spits er bij. overigens word het lijstje van spelers met weinig perspectief wel steeds langer: pedersen, enevoldsen, femi( al heb ik voor hem nog hoop), metaj en dan hebben we nog die koc (gaan we die ooit nog zien??) en janssen ma die zien we zeker niet meer terug

          /   Beantwoorden  / 
        1. GJ

          jaah ik wist dat koc aan cambuur verhuurt is maar ik bedoelde meer of er nog perspectief is voor hem hier. want bij cambuur doet hij het ook niet goed… en die enevoldsen.. tja hij heeft niet zoveel te willen, de eenige plaats in het elftal is rechtshalf voor hem. hoe die ook stond te verdedigen bij die 2-2… de cornervlag in plaats van bovenberg

            /   Beantwoorden  / 
      2. Mark

        Andersson kan daar spelen en Bacuna liet met een voorzet waaruit Matavz scoorde (tegen Vitesse?) zien vanaf die plek ook een prima uit de voeten te kunnen. Eventueel kan Kieftenbeld nog een linie naar voren opschuiven en Lachman invallen als rechtsback.
        Opties zat.

          /   Beantwoorden  / 
        1. theoreticus

          dat was tegen feyenoord en Bacuna viel dramatisch in, die voorzet was te danken aan enorm amateuristisch verdedigen van martins indi.
          Als we spelers op posities gaan zetten waar ze niet op hun sterkst renderen dan ook graag Marco van Basten als coach….
          Het hele seizoen blijkt al hoe lastig de positie van rechteraanvaller is in te vullen en nu Koen eruit ligt is het een probleem.
          En het probleem moet logisch worden opgelost dus niet als je rechterkoplamp stuk is er een linkerkoplamp in zetten, daar komt dan wel licht uit maar het schijnt de verkeerde kant op.
          Ik ga maar weer even marktplaats op……

            /   Beantwoorden  / 
  8. rob!

    Danny Blind schijnt 20/12/2010 naar de FC te hebben gebeld, dus waarom dat gedoe van Nijland???

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

      de afspraak was binnen 1 week
      en dat vader blind dan pas belt nadat nijland dat zegt
      ja dan ben je te laat
      het laat in ieder geval zien dat je geen respect toont aan de gene die je wilt helpen
      het was gewoon netter geweest dat hij binnen de afspraak belt
      en zegt sorry maar er zijn nieuwe kansen bij ajax
      en die kans wil ik grijpen
      ik hoop voor hem dat hij die kans ook krijgt
      maar laat groningen zich maar richten op nog betere voetballers
      die wel graag naar groningen willen komen
      daar hebben we veel meer aan
      en laat daley maar lekker links liggen
      ook als hij toch geen kans krijgt bij ajax

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Jij weet ook wat er nét in die week gebeurde….

          /   Beantwoorden  / 
        1. hallo

          ja je doelt op vertrek van jol
          maar dan kan daley gewoon bellen en zeggen toch
          kleine moeite
          en hij had vast van zijn vader gehoord dat de kans bestaat jol zou vertrekken in die week
          als assistent weet je dat ff eerder dan de rest
          en heeft daarom om een week denk tijd gevraagd
          maar ja had gewoon in die week gebeld en er was niets loos geweest
          hij moet niet denken dat hij groot is en dat groningen om hem zit te springen
          groningen wou hem gewoon helpen aan wedstrijd ervaring in de eredivisie
          en dat ajax zelf zo met een talent omgaat zegt ook genoeg
          dus als daley straks toch niet speelt
          ja eigen schuld dikke bult
          na 2 x zo met groningen om gaan
          kan hij zijn 3de kans wel vergeten
          zorg altijd dat je de helpende hand te vriend houd
          doe je dat niet ja dan maak je je het zelf wel heel moeilijk

            /   Beantwoorden  / 
    2. Ron

      Er moet toch wat te zeuren blijven?

        /   Beantwoorden  / 
  9. Noordeling

    ‘Uruguayaanse spits Matias Jones staat dichtbij FC Groningen’

    21 Dec 2010 om 15:39
    FC Groningen staat naar verluidt dichtbij het aantrekken van Matias Jones in de winterstop. De jonge Uruguayaanse aanvaller staat in de belangstelling van de club uit Noord-Nederland, die met het aantrekken van de jonge spits dezelfde stunt wil uithalen als zij deed met het halen van Luis Súarez.

    Jones is een onbeschreven blad. De negentienjarige spits is ondertussen verschenen op menig scoutradar, maar brak pas dit seizoen door bij zijn club Danubio. Eveneens mocht hij zijn duels spelen bij Jong Uruguay.

    Naar verluidt is Henk Veldmate, technisch directeur van Groningen, in Uruguay om de onderhandelingen voort te zetten. Over de vraagprijs van Danubio is voorlopig nog niks bekend.

    Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/109291/Uruguayaanse_spits_staat_dichtbij_FC_Groningen#ixzz18lKtKydh
    Mijn ervaring leert dat voetbalnieuws van soccernews niet atlijd even betrouwbaar is, maar ik wou het toch even melden.

      /   Beantwoorden  / 
  10. theoreticus

    ja het blijft soccernews, maar wie weet is het wat. Ik heb veel vertrouwen in het scoutingsbeleid van de Fc.
    Ik vind het overigens pas een stunt als Veldmate in een kano spelers gaat halen.
    Ik verwacht wel aanpassingsproblemen met een jonge speler uit een bijkans 3e wereldland maar het is ook wel weer gezellig voor Garcia.
    Ik hoop ook dat Jans geen scoutingsgeheimen mee nam naar de buren!

      /   Beantwoorden  / 
  11. theoreticus

    Schrijfster van het stukkie op soccernews is de wereldberoemde Amanda van Hertum en haar bron is: ‘naar verluidt’!
    Dusssss……..

      /   Beantwoorden  / 
  12. theoreticus

    Zij weet even later te melden dat wij ook de in Uruguay geboren Zweedse 22 jarige rechteraanvaller Guillermo Molins van landskampioen Malmo op het oog hebben.
    Dus 2 spelers met roots in Uruguay, wat is hier aan de hand?

      /   Beantwoorden  / 
  13. René

    goh, je kijkt een paar dagen niet en dan worden mensen voor flikker uitgemaakt en Suarez een geldwolf… Groningen heeft er aardig aan verdiend lijkt me en Blind is gewoon vrij om voor Ajax te kiezen…wat een geneuzel om helemaal niets. Het verlies tegen Excelsior zit meniggeen nog dwars, merk ik….:-)

      /   Beantwoorden  / 
  14. buze

    Guillermo Molins wordt nadrukkelijk gevolgd door FC Groningen. De Zweedse rechtspoot kan rekenen op de belangstelling van De Trots van het Noorden. De international, die geboren is in Uruguay, geldt met zijn 22 jaar als een opkomend talent en de formatie van trainer Pieter Huistra overweegt om de vleugelspeler naar Nederland te halen.

    Molins speelt zijn duels sinds 2006 voor Malmö FF, waar hij zijn doorbraak beleefde. In 97 confrontaties kwam de rechtermiddenvelder tot twaalf doelpunten. Met de 22-jarige voetballer in de gelederen veroverde Malmö de Zweedse landstitel in 2010.

    Naar verluidt zou de rechtspoot toe zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Groningen kan hem de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen. In het verleden maakten meerdere bekende Zweedse spelers de overstap van de Allsvenskan naar de Eredivisie. De meest succesvolle onder hen zijn Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson en Johan Elmander.

    Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/109293/'Groningen_laat_haar_oog_vallen_op_Zweedse_rechtspoot'#ixzz18qEslI4h

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

      Ben jij familie van Amanda?

        /   Beantwoorden  / 
  15. buze

    nee van Wia

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

      Wia van Hertum?

        /   Beantwoorden  / 
  16. appie happie

    wiahahahahahahahahaahaook zoiets doms.oo sorry misschien vind iemand wia wel leuk..

    ik lasse nisson eens bellen voor een solicitatie gescprek..super snelle spits hij zou wel kunnen funtioneren bij de fc..

      /   Beantwoorden  / 
  17. appie happie

    nilsson

      /   Beantwoorden  / 
  18. Emiel

    mogelijk nieuwe aanwinst: Vojo Ubiparip

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

      Lees net op Voetbalprimeur dat Gill Swerts gratis is op te halen bij AZ.Jongen komt niet meer in de plannen van AZ voor en is transfervrij. Heeft op de rechtback positie Champions Leaque gespeels en speelde ook in kampioensploeg van AZ.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        En dt is niet Verzwakken van een tegenstander????

          /   Beantwoorden  / 
      2. rob roy

        Nee, deze tehenstander verzwakt zichzelf door een goeie speler als Swerts te laten gaan.

          /   Beantwoorden  / 
    2. theoreticus

      aha Ralph, dat is dan vast familie van Amanda. Het nieuws over Vojo heeft Ralph overgenomen van FCGonline waar als bron ‘Oblivion”van het fc forum bedankt wordt of Ralph is Oblivion dat kan natuurlijk ook nog.

        /   Beantwoorden  / 
  19. Ron

    Er is gewoon contact geweest. Hij snapt toch ook wel dat dit flinke veranderingen zijn en dat er het eea kan veranderen??? En dan maar gelijk naar de pers rennen? Knap hoor!!!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Max

    Genemuiden-uit is toch uitverkocht? K had graag mee gewild

      /   Beantwoorden  / 
  21. GJ

    @ ron na 8 reacties zonder ook maar eenige nuttige inhoud denk ik dat je het beste kan stoppen het word gewoon een beetje sneu… hopelijk brengt de kerst je nog wat warmte want je zal het wel erg moeilijk hebben in deze tijden… 4de…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Nee hoor, de 4e plaats is terecht… Dus das niet moeilijk.

        /   Beantwoorden  / 
  22. Ron

    Ik heb het moeilijk? Whahahaha!!!! Seizoen is op de helft jochie

      /   Beantwoorden  / 
  23. Ron

    Stoer doen over de drie aankopen??? Ik? Wanneer??
    Ik begrijp nix van dit soort reacties.. Wie brengt de meeste jeugd voort? Ajax… En dat er af en toe geshopped wordt dat is logisch, daarin is Ajax heus niet de enige! Waar blijft de reactie over lindgren? Waar slaat punt drie eigenlijk op in de reactie hierboven? Alsof ik dat beweerd heb??? Laten we het dan ff over de jeugd van grunn hebben….. Stilte…..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark

      Ronald en Erwin Koeman, Harris Huizingh, Jan van Dijk, Pieter Huistra, Arnold Kruiswijk, Arjen Robben, Danny Holla, Tom Hiariej, Leandro Bacuna

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Whahahahahaahaaa! Humor! Koeman en dan vooral Ronald, is een grote… Vorige eeuw!!!!! Robben is een grote… Maar.. Harris WIE? Danny WIE? Schlagerzanger ofzo? Tom… Arnold??? Ahum:
        http://www.ajax.nl/Nieuws/Nieuwsarchief/Nieuws-artikel/Eervolle-Award-voor-jeugdopleiding.htm
        Greene, De Jong, Emanuelson, Babel, De Mul ,Lamey, Van der Vaart
        Sneijder, Maduro, Heitinga, De Ridder, Rigters, Elia, Stekelenburg, Vermaelen, Benson, Koenders, Tiendalli, Braafheid, enz enz.
        Ok, ik zal niet over een van Basten, Kieft, Bergkamp beginnen…

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mark

          hahahaha, Van Basten, die komt uit de jeugd van FC Utrecht!!! Laten we maar ophouden dit is te zielig en bovendien krijg ik dan een ban van Paco en dat heb ik er zeker niet voorover.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            Juist! Jij bent wakker!! Maar toen ik hier over Lindgren begon dat hij uit de Ajax opleiding komt…. toen was het plots niet belangrijk!! Koekje van…..

              /  
          2. Mark

            … dat was mijn deeg niet.

              /  
          3. Ron

            Ik zat zelf te slapen,… Hij kómt uit Utrecht net als Wesley… Maaaaarrrr… voetbalde bij Elinkwijk!

              /  
  24. Ron

    @gj; ik denk dat het meer met jouw niveau heeft te maken dan met de mijne!

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

      @Ron,
      Ik denk dat jij het nivo hebt overgenomen van 020. Erg laag dus!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Het is: niveau….!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. rob roy

          Juist ja. Jou reactie zegt al genoeg. Je hebt ook nog nooit gehoord van nieuwe spelling Nederlands, dus. Zielig hoor!!!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            Juist ja, en jij hebt nooit van sarcasme gehoord he?

              /  
  25. kees

    tsjonge jonge…Dat Blind-geval is wel een beetje uitgekotst item, dacht ik zo! … Van de gekkigheid gaan we hier een beetje lopen te zieken op elkaar. Zit ik een weekje niet op dit blog (want ik was aan het Kezen in New York)en lijkt het wel of de Martintoorn is scheefgezakt… Nou mensen, Blind blijft lekker daar bij zijn meisie wonen, en Pappie Blind blijft bellen: nou goed?

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

      ja was hier allang uitgesproken
      tot iemand het weer naar boven haalde :)

        /   Beantwoorden  / 
  26. GJ

    @ ron gefeliciteerd na 20 reacties heb ik je eindelijk op iets kunnen betrappen wat klopt: ”de 4de plaatst van ajax is terecht” maar 1 op de 20 nuttige reacties, dat blijft natuurlijk wel een dramatische score.. doe ons een plezier en vertrek snel weer naar het ajax blog want ik vind het prima als andere supporters mee willen praten maar dan alleen in een discussie van niveau! geen één van ons heeft behoefte aan een gefrustreerde supporter die alleen maar ruzie zoekt. +- 25 % van alle reacties komt van jou beetje to much vind je ook niet? ik verwelkom je graag weer op deze blog als je een discussie kan voeren op niveau (want het niveau van mij laat staan die van de rest van de mensen op deze blog haal jij bij lange na niet!) tot in de volgende eeuw dus waarschijnlijk…

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

      Nou GJ, van mij hoeft hij de volgende eeuw ook nog niet weer terug te komen hoor!!!!. Zulke zeurpieten (om het maar een beetje fatsoenlijk te houden) hoef ik hier niet op dit blog. “Back to criminal city” zou ik zeggen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Weer zo’n voorbeeld. Hoe weet jij waar ik überhaupt zou wonen? Je oordeel ligt bij voorbaat al klaar

          /   Beantwoorden  / 
        1. rob roy

          Joh, het is mij helemaal niet de moeite om met jou door te discussiëren. Of je nou in Utreg of Criminal city woont, is mij een worst. Als je met je zeurderig gedoe maar van deze blog afgaat, ben ik al tevree.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            Kun je uitleggen waarom? Moet ik meer slijmen en zeggen dat Groningen zo goed is? Een blog is juist om te discussiëren! Toch? En het gaat hier toch over een Ajax speler?
            Nee, maar mijn mening klopt niet met de jouwe dus moet ik oprotten? Moeten dan de groningers ook avn ons blog? Tja, tis maar een vraag!
            Vriendelijke groeten vanaf een winters platteland!

              /  
    2. Ron

      Heb je hierboven meegelezen? Als jullie de waarheid zo verdraaien… Ik heb eerlijke argumenten aangehaald.
      Het ging over Blind, dus terug naar de basis. Blind heeft een week bedenktijd aangevraagd, en ik denk dat als die week ‘normaal’ was verlopen, Blind met een bloedend hart Ajax had verlaten (wat een schande zou zijn voor de Ajax-school). Groningen wou niet opnieuw huren dus het ging over verkoop, maw een carrière… In het midden van die week stapt Jol op en zit plots de Boer op die plek.. Dan is het logisch dat Blind nog ff nadenkt. Volgens mij is het telefoontje 1 of 2 dagen later gepleegd, maar toen had Groningen hun afschuw al op de site gezet. Waarom?? Ik denk omdat op dat moment de voorzitter al voorzag wat er ging gebeuren.
      Dit is mijn lezing van het voorval en dat als jullie daar anders tegen aan kijken, mag dat… Maar hier geldt 1 mening. Die van je eigen. Ik krijg alleen ‘gelijk’ als ik Ajax’ 4e plaats terecht vindt. Als ik wat positiefs noem is dat plots onzin en moet ik oprotten… Doen wij op ons blog ook niet bij Hallo en anderen…

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees

        Amsterdam,…Ajax…altijd reuze geouwehoer !

          /   Beantwoorden  / 
      2. Nolio

        Amsterdam,…Ajax…allemaal gebakken lucht. Bla-die-bla-die-bla.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          En wat willen we toch graag Daley!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Noordeling

            Laat hij in hemelsnaam wegblijven. Spelers die niet weten wat ze willen hoeven we niet. Straks weer geen basisplaats bij Ajax en dan wil hij ineens wel,gewoon niet meer aan beginnen.

              /  
          2. Nolio

            Neuh, Daley is niet echt nodig bij Groningen.

              /  
          3. Ron

            M.a.w.: Iedereen blij! Ik snap echt niet dat jullie niet snappen dat als hij die kans nu krijgt hij deze wil pakken. Hij is Ajacied en kan zn kans pakken, ik kan hem alleen maar gelijk geven, niets ten nadele van de FC!

              /  
      3. Ron

        Ik gaf toch alleen mijn mening? Of mis ik iets!?

          /   Beantwoorden  / 
        1. rob roy

          Ja, jongen maar als je iemand een “lulletje’ noemt moet je daar een gefundeerde reden voor hebben, en die heb je niet. Niemand, en zeker jij als 020 aanhanger, heeft het recht om de directeur van de FC Groningen een lulletje te noemen. Want als er iemand hart voor z’n club heeft dan is het deze man wel.Veel meer dan al die gefrustreerde bobo’s van die flutclub uit Mokum.
          Einde discussie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
        2. Ron

          En jij heb wel gefundeerde redenen dit te roepen ja? Gewoon een vraag hoor

            /   Beantwoorden  / 
      4. hallo

        nee ron er is niet 2dagen later gebeld
        er is 2 a 3 weken later gebeld
        en pas na dat nijland er wat van zei

          /   Beantwoorden  / 
  27. theoreticus

    Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

      /   Beantwoorden  / 
  28. Ron

    Zit dat je zo dwars? Als je goed leest zie je dat “lulletje” al enkele keren gebruikt was, dus daarom gebruikte ik die term… Als dat het ergste is? Ik heb bv Blind voor ergere dingen uitgemaakt zien worden! Oa vieze flikker…
    Ps: Daniel, ik ben nog wel erg benieuwd naar jouw reactie!

      /   Beantwoorden  / 
  29. Ron

    @ hallo;

    Langer verblijf
    “We zullen 2011 aanvangen zonder Daley Blind. Zoals wellicht bekend wilden wij hem graag toevoegen aan onze eerste selectie. Onder hoofdtrainer Martin Jol speelde Blind een marginale rol in het eerste elftal en liet Ajax weten dat er over een overgang te praten viel. We waren hierover met elkaar in gesprek en hadden ook al een onderhoud met Daley Blind zelf over een terugkeer naar Euroborg. Gisteren (maandag – red.) kregen wij van vader Danny echter te horen, dat zijn zoon kiest voor een langer verblijf bij Ajax. Door de trainerswissel in de ArenA denkt Daley Blind dat er voor hem meer perspectief is ontstaan bij Ajax en wij respecteren die keuze.”
    Nou, wat ik zei… Logisch!

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

      wij snappen zijn keus ook wel ron
      en heb daar ook alle respect voor
      het is alleen jammer dat hij niet aan de afspraken hield met fc groningen
      ik snap trouwens ook niet dat ajax heeft toegestaan dat jol zo met hem is omgegaan
      een talent van eigenhuis hoor je te beschermen tegen zo’n trainer
      want die trainer is hem nu gesmeerd
      en nu er een andere trainer is nu moet hij wel ineens zijn kansen krijgen
      nou ik hoop het voor hem
      heeft hij wel verdiend

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Dat probeer ik juist te zeggen. Hij vraagt een week bedenktijd… Wil ik bij Ajax blijven? Wat als Jol me volgend jaar nog niet ziet staan? Blijf ik in het 2e? Alleen verkoop is de optie, dus Ajax 1 verdwijnt uit beeld (bij verhuur is die beslissing al makkelijker). Daar wil ie een week over dubben, dat is al best lang maar wel verstandig. Plots stapt Jol op en verandert alles. De Boer gaat het doen, dan wil je de keuzes wel even opnieuw op een rijtje leggen en de gesprekken beginnen opnieuw. In zijn hart heeft ie waarschijnlijk de beslissing genomen te vertrekken, en nu moet 180 graden om… Ik snap dat wel.
        Hierboven werd Marktplaats aangehaald… Tja, als iemand niet reageert op een mail, wat wel afgesproken is, dan bel je zélf toch gewoon een keer, en vertel je dan over de foon dat dit geen afspraken zijn? Nope, we zetten het op de site… Reden: De voorzitter wíst het antwoord al

          /   Beantwoorden  / 
        1. hallo

          als fc groningen hem zou kopen
          had ajax als eerste de optie om hem weer terug te kopen
          zonder extra geld
          dus groningen verliest geen geld aan verhuur
          en mocht ajax hem niet terug willen kopen
          was er vast wel een buitenlandse club gekomen als hij zich hier goed ontwikkelde
          en was hij vooruit gegaan
          groningen wou hem helpen om hem te laten voetballen in de eredivisie
          ze hadden hem niet echt nodig
          huistra gaf zelf ook al aan dat hij tevreden is met de spelers die hij nu heeft
          dus voor hem hoefde het niet echt
          maar ondanks dat had blind gewoon netjes kunnen bellen of mailen
          hij had bedenk tijd nodig
          en dat jol dan precies in die week opstapt
          dan kan ik me voorstellen dat hij dan denkt mischien krijg ik nu kans
          nou wist hij natuurlijk niet zeker als de boer ook na de winter nog trainer zou zijn
          dus maakt dat de beslissing nog moeilijker
          maar toch had hij in die week kunnen bellen om te vragen als hij eerst kon kijken hoe het verder zou gaan bij ajax in verband met de trainer wissel
          voor groningen is het graag of niet
          en als je dan weken niets laat horen ja dan is het over
          hij heeft er zelf voor gezorgd dat het dan uitgelgd word op de site van fc groningen
          want de supporters etc hebben ook recht op om te weten hoe het nou met blind zat
          dat vader blind dan daarna belt ja dan ben je te laat
          want dan staat dat er al
          en ze wisten het dus niet zeker
          maar het vermoeden was er natuurlijk wel dat hij bij ajax zou blijven
          maar toch blijft daley de hoofd verantwoordelijke dat het op de site komt te staan hij had dus gewoon moeten bellen

            /   Beantwoorden  / 
        2. Nolio

          FC Groningen kan beter niet zo’n Amsterdams papventje, dat zich niet aan afspraken houdt, in dienst nemen. Het is goed zo, dat hij bij Ajax blijft.

            /   Beantwoorden  / 
      2. Ron

        … en de voorzitter snapte de keuze ook…

          /   Beantwoorden  / 
  30. Ron

    Hahaha!!! Groningen had hem niet echt nodig? Whahaha! Sorry hoor, maat als ik het hoed begrijp wilden ze niet huren, maat kopen … Voor de gein? Ach, je komt toch niet aan voetballen toe en we hebben toch geld over… En je gelooft jezelf dan ook, Hallo?
    Tja blind, en dan ben je te laat!! Hahaha! Sorry maat nù moet ik wel aan m’n hart denken want ik lach me bijna dood! ;) .
    Juist, doordat hij niet wist hoe het zou gaan met de Boer werd het ook moeilijker, dus dat klopt! Dat had de voorzitter ook kunnen bedenken en er zelf een telefoontje aan kunnen wagen ipv de plaatselijke webmaster te bellen en er een interview aan te wagen. Wat kost meer moeite? Als iemand tegen mij zegt; een week bedenktijd, en ik hoor maar niets dan bel ik zelf!
    Maar goed helaas moet papventje Blind bij Ajax blijven! We balen als een stekker! En dat soort schelden is hier wel toegestaan??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nolio

      Ja, een papa’s baby-ventje.

        /   Beantwoorden  / 
      1. hallo

        hey ron
        nee groningen had hem niet echt nodig
        en dat zeg ik niet zomaar
        dat is gezegd door trainer die vorig jaar nog met blind heeft gewerkt
        dus die weet wel als hij een aanwinst is of niet
        als groningen hem echt nodig had dan hadden ze hem wel gewoon gehuurd
        maar dat kost groningen geld waar ze niets voor terug krijgen
        en dan als ajax hem wel kan gebruiken is hij hier weg en heeft het onnodig geld gekost
        door hem te kopen met de optie dat ajax hem als eerste keus terug kan kopen + dat ze zijn loon dan betalen
        hoeft hij en ajax niet bang te zijn dat ze hem kwijt zijn
        en kost het groningen geen onnodige geld voor iemand die ze willen helpen om in de eredivisie te voetballen inplaats in beloften team
        maar jullie supporters van ajax waren bang dat jullie blind kwijt zouden raken
        waarom omdat de kans bestond dat er een grotere club van buitenland hem hier weg zou kopen
        en dat hij dan voor die club kiest in plaats voor ajax
        maar ajax zelf was daar niet bang voor anders hadden ze hem wel beter behandeld door hem niet iets te beloven en dan gebeurd dat wat ze beloven gewoon niet
        dus in plaats hiero zielig te gaan doen
        moet je juist ??? bij je club zetten waarom ze zo met jeugd van hun omgaan

          /   Beantwoorden  / 
        1. Nolio

          Inderdaad. Zo zit het. Dat je de moeite neemt om het zo’n freak uit te leggen, hallo! Petje af!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            Leg me dan uit waarom je geld gaat uitgeven aan een speler die je niet nodig hebt. Je betaalt loon, je moet geld over maken en je hebt hem niet nodig? Gewoon een redelijke vraag… Jammer geld voor een flikker en een papventje en papa’s kindje vinden jullie niet?

              /  
        2. Ron

          Ik zielig doen Hallo??? Ik blijf hier weg als jij bij ons wegblijft! Deal? Als dit voor mij gelde dan gelde dit ook voor jou! Hahahaha!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. hallo

            jij loopt ineens zielig te doen dat ik je zwart maak en loopt te liegen
            terwijl ik gewoon een reactie geef op hoe jij dingen uitspreekt
            dus ja en jou zwart maken doe ik niet en dat zal ik ook nooit zomaar bij iemand doen
            maar je voelde je gekrenkt natuurlijk
            en sindsdien loop je hier te zeiken op fc groningen blog
            en zie binnen no time heb je de halve blog op de kop
            ik kom gewoon op welke blog ik wil
            ik blijf nergens weg voor jou
            wat ik wel doe is jou gaan negeren
            want jij wil toch alleen maar gelijk hebben
            doei
            dit is dus echt de laatse reactie op jou

              /  
          2. Ron

            Grote mond he? Heel knap vanachter je pc! Geef nou toe dat je op het Ajax blog nog tot 2x excuses hebt zitten maken joh! En nu hier stoer doen?
            Jij komt op elk blog? Nou ik ook… Maar laat geen reacties op het Ajax blog achter dat ik ‘plots’ op het groningen blog zit joh! Iedereen is toch vrij? Jij maakt je druk dat ik hier zit, niet ik.
            En ja, zwart maken doe JIJ wel… PSV blog vergeten jochie? Over Suarez/Afelay? Maar goed, dan biedt je excuses aan… En later ga je dus gewoon door.
            Maar goed, wij zitten niet (meer) op 1 lijn, dus laat het maar zo, ok? Sorry dat ik een andere mening heb. Valt me wel op dat overal waar ik je een nette vraag stel, je geen reactie terug durft (??) te geven.

              /  
          3. hallo

            nog 1 dan
            ja omdat jij van psv blog naar ajax blog loopt
            en daar ineens gaat zeggen dat ik je zwart maak
            en dan zeg ik
            ok als jij het gevoel hebt dat ik je zwart maak
            dan mijn excuus daarvoor
            maar die reacties die ik op jou geef
            blijven gemeend
            en ik loop niet stoer te doen
            dat hoeft niet want ik heb me al genoeg bewezen
            ben geen klein jongetje ron
            ook als ik niet achter de pc sta maar recht voor je neus
            zeg ik die dingen net zo
            alleen dan is het makkelijker
            en duurt zo’n gesprek niet lang

              /  
          4. Ron

            Ja hoor tuurlijk! Ik zou PSV afvallen omdat Suarez gebeten had. Juist IK heb overal gezegd dat Suarez 10 wedstrijden had moeten hebben… EN dan ga jij plots hele andere dingen roepen, ongefundeerd. En dan vraag ik je om bewijzen, gewoon ff knippen plakken…. en dan blijf je weg. Jij weet beter dan wie ook dat het zo is gegaan. Maar goed, dan doen er hier meer heb ik gemerkt.
            Jochie, heel veel wijsheid voor volgend jaar toegewenst, want ik denk dat als we onder 4 ogen zouden kletsen, jij niet zo staalhard zou dúrven liegen! Have fun… en denk om je hart!

              /  
          5. hallo

            ron ik heb geplakt en geknipt
            dus hou nou maar op
            je voelde je gewoon gekrenkt door mijn harde woorden
            en nu probeer je hier je gelijk te halen
            ga zak doekje halen bij je moeder man

              /  
          6. Ron

            Kom dan gewoon es met bewijs ipv jezelf zo belachelijk te maken. En hou jij mn moeder er buiten. Ik blijf netjes maar dat kun jij niet zeggen. Kom op. een gewone reactie. Of zal IK ff kopieren en plakken dat je met telkens excuses loopt aan te bieden? Wanneer bied je excuses aan? Als je weet dat je fout zit…

              /  
    2. hallo

      en ja
      kom nou niet doen als nijland fout was om zo op de site te zetten
      want dat is hij niet
      hij heeft gewoon uitleg gegeven aan fc groningen aanhang
      jij probeerd nu iets in de schoenen te schuiven van fc groningen
      terwijl ajax juist fout met blind omgaat
      blijkbaar is blind niet goed genoeg want anders had ajax er wel alles aangedaan om hem te houden
      en niet door zo’n trainer als jol
      laten misbruiken
      ———————————
      blind wil graag eredivisie niveau spelen
      groningen wil hem daaraan helpen
      dus hij moet zorgen dat die antwoord er binnen 1 week komt
      groningen hoeft toch niet achter zijn reet aan te bellen
      doe ff normaal zeg
      als groningen hem nou echt nodig was geweest
      dan hadden ze hem wel gebeld
      maar in dit geval heeft blind eredivisie niveau nodig
      en dan is het inderdaad graag of niet punt uit

        /   Beantwoorden  / 
  31. Ron

    Ik wacht trouwens nog steeds op een reactie van Daniel. En Hallo, ik vroeg jou op ons blog een eerlijke reactie te geven! En dan blijft het bij beiden plots angstvallig stil.., zullen we afspreken: reacties binnen een week??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nolio

      Hahaha, die gast wil afspreken: reacties binnen een week! Man, ga werk zoeken ofzo.

        /   Beantwoorden  / 
    2. hallo

      ik geef altijd eerlijke en normale reacties ron
      en ja jij komt met een grote mond van dit dat
      zegt zomaar dingen over mensen die je niet kent
      ja alleen van tv
      maar ja dat verwacht je ook eerder van mensen daar in het westen
      jij blijft bij meningen die nergens op slaan
      dus verder met jou in discussie gaan heeft geen zin
      en vanaf nu zal ik jou ook negeren

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        IK een grote mond?? Ik zei 1x lulletje omdat dit al ergens aangehaald werd… Heb je gezien waar Blind voor uit gemaakt werd?

          /   Beantwoorden  / 
      2. Ron

        Hallo, hoe KOM je er bij dat ik in het westen woon?? Jij roept steeds dingen die niet waar zijn en je hebt zelfs op het AJax blog al excuses lopen maken omdat je dit al eerder hebt gedaan… Kinderachtig hoor, gewoon omdat iemand een andere mening heeft? Maar blijf jijzelf maar gewoon geloven dat Groningen geld te veel heeft en daarmee een serious request actie wil doen en Blind uit zijn lijden wil verlossen… Ze wilden hem niet hadden hem niet nodig… En kopen hem gewoon voor de gein… Huren doen ze niet want dat kost geld… Kopen kost geen geld? Wel eens van salaris gehoord?

          /   Beantwoorden  / 
        1. hallo

          ron als jij half leest kan ik niets aan doen
          tuurlijk kost kopen geld
          maar als ajax terug koopt en de salaris over die tijd betaald heeft het niets gekost
          als je gewoon huurd ben je wel geld kwijt + de speler op een gegeven moment
          ga nou niet dom lopen doen

            /   Beantwoorden  / 
      3. Ron

        Noem nou eens 1 mening die nergens op slaat! Ik vroeg het je al eerder maar krijg gewoon geen antwoord van je

          /   Beantwoorden  / 
        1. hallo

          nijland een lulletje
          afelley een maten naaier
          en er zijn nog wel meer
          maar als je denkt dat ik alle blogs ff afga om jouw meningen die
          nergens op slaan dan heb je het mis
          waar baseer jij op dat nijland een lulletje is
          terwijl je hem nog nooit in echt gezien hebt
          jij kijkt teveel door een ajax bril

            /   Beantwoorden  / 
      4. Ron

        Hallo: Even knippen plakken van je eigen blog:
        “Tim Matavz. Het lijkt me uitgesloten dat de een komt terwijl de ander blijft. Dat is een financieel verhaal: eerst verkopen, dan pas kopen.”
        Lees je het? Eerst verkopen, dan kopen… Dus jouw verhaal van een spelertje halen voor zomaar… die vlieger gaat dus niet op he?

          /   Beantwoorden  / 
  32. fcg1

    ron rot op naar je eigen blog en ga daar triest doen

      /   Beantwoorden  / 
  33. Ron

    Ik ga naar m’n eigen blog… Als ik 1 goeie reden hoor. Vlgs mij is dit een vrij blog! Zo ook die van Ajax! Plaats dan geen reacties die aan Ajax gerelateerd zijn!
    Ps: fcg1. Ik heb vakantie, sorry!! ;) . Succes met het zoeken naar een baan zou ik zeggen

      /   Beantwoorden  / 
  34. fcg1

    ik heb een baan pech voor jou :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Sorry, dat gold voor Nolio… Blijkt dat als je hier reageert je geen baan hebt, zijn conclusie.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Nolio

        Nee dat is jouw conclusie die je mij probeert op te dringen. Maar ik wil je vriendelijk bedanken.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Jouw woorden: Omdat ik reageer hier zou ik een baan moeten zoeken

            /   Beantwoorden  / 
    2. Ron

      Heb je al een goede reden kunnen bedenken?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paco

        @Ron en de rest: Volgens mij zit er niet veel rek meer in deze discussie. En het gaat ook niet meer over voetbal. Mooi dat het, ondanks wat spelbederf en lichte overtredingen her en der, nergens uit de hand liep. Maar deze wedstrijd is verder wel gespeeld dacht ik.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Nolio

          Je hebt gelijk. Deal.

            /   Beantwoorden  / 
        2. rob roy

          @paco,
          Heb op de 23ste al een einde aan deze discussie proberen te maken.Was je misschien nog niet opgevallen. Wat mij wel opvalt dat de reactie van die Ron, verbazend veel lijken op reacties van ene Bert, die dit voorjaar door Tammo80 een IP ban heeft gekregen en nu waarschijnlijk een nieuwe PC van z’n vader heeft gekregen.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            Gaan we weer… Je beweerd zo maar wat joh! Nix bert of weet ik wie. En een pc van mn pa heb ik niet nodig, hoor… Ik dop mijn eigen boontjes al een hele tijd

              /  
          2. kees

            @R-R: je kan er een gekkenhuis mee vullen…

              /  
          3. Paco

            Ik ben een paar dagen weggeweest, heb eea scrollend gelezen. Maar ik heb echt geen zin in reacties vol persoonlijke en onderlinge duelletjes. ON TOPIC GRAAG!!

              /  
        3. Ron

          Klopt hoor, alleen komt nu ene Hallo roepen dat Groningen hem niet nodig heeft en hem alleen als liefdadigheid wilde halen? Das weer een andere discussie, dus daar reageerde ik in alle redelijkheid op

            /   Beantwoorden  / 
          1. GJ

            ach ron dat geloof je toch zelf niet! hoeveel reacties heb je wel niet gegeven 50 ofzo? en meer dan de helft gaat niet over dit onderwerp, en wie ben jij om een reactie binnen een week te vragen van iemand?? het is een vrij blog idd dus niemand hoeft perse op jou te reageren. bovendien is reageren op jou onmogelijk zoveel reacties plaats jij.

              /  
          2. Ron

            Dank je, GJ. Ik zal verder niets vragen, want dan reageer ik weer te veel… Zeg nou zelf, het brengt wel leven in de brouwerij.
            Dat ik reageer is dat als iemand met een andere mening reageert er gelijk een bult oordelen naar voren gebracht wordt. Ik heb een pc van mn pa, ik ben al geband, ik woon in het westen…Ik heet eigenlijk Bert, en ook Tammo nogwat (nooooit van gehoord serieus!) En dan hebben jullie het over ON topic reageren? En het blijft een AJacied waar hier over gesproken wordt dus dan mag daar toch op gereageerd worden? Maar het werkt hier als een lap op een rode stier.
            En nog 1 ding: Als je reageert en er wordt terug gereageerd (wat ik dus doe) dan loopt de teller op… Tel jullie reacties naar mij toe es bij elkaar op. Tja, dat heb je met open blogs

              /  
        4. hallo

          precies paco
          je hebt gelijk
          zal niet meer reageren op die ron en op dit gesprek

            /   Beantwoorden  / 
  35. Ron

    Ok. On topic. De fans willen Blind niet (meer). Groningen wilde hem ook niet, die wilden hem gewoon voor de lol kopen. Blind wilde zelf wel maar door de laatste ontwikkelingen bij de club waar ie onder contract staat en dus door betaald wordt, is ie van gedachten veranderd, en blijft hij liever bij Ajax. Slotconclusie: Iedereen tevreden!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      Bert…flikker op!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Geweldig! Who the PIEP is Bert? Ik zeg toch dat ik altijd onder Ron inlog? Al jaren!

          /   Beantwoorden  / 
  36. GJ

    haha ik krijg de slappe lach van jou. het is gewoon een ego strijd voor je geworden zoveel mogelijk reageren en vooral het laatste woord hebben. nou ron gefeliciteerd van mij mag je het hebben hoor! ik vind het nu wel mooi geweest tot het volgende bericht over een ajaxied hé.
    ps kom nog maar even met een reactie dan heb je toch nog even het laatste woord te pakken! leuk voor je! (pas de vie)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Lekker toch? Lachen we ons beide dubbel!
      Thnx man!! Heb ik het laatste woord ook nog, wat zou ik nog meer willen! Als ik nu niet reageer heb jij hem… Gaat het jou daar om??? Zielig! (oei, trap ik nu weer op te lange teentjes?)

        /   Beantwoorden  / 
      1. rob roy

        Nee, op die lap van die rode stier van jou!!!!!!
        Pffffffffffffffffff.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Poeh! Scherp… Jammer dat ie nergens op slaat he? Nou, jij weer een reactie, heb JIJ het laatste woord. Ik gun hem je

            /   Beantwoorden  / 
          1. Paco

            Het laatste woord wordt nu hopelijk door mij geschreven. Deze ‘discussie’ gaat nergens meer over. Elke reactie hier die niet over voetbal en/of FC Groningen gaat wordt door mij verwijderd. Als dat niet helpt ga ik een stap verder. Dit is dus een WAARSCHUWING.

              /  
  37. Ron

    @ hallo;
    Ik reageer alleen met een vraag, een serieuze vraag over voetbal, moet kunnen…
    “maar als ajax terug koopt en de salaris over die tijd betaald heeft het niets gekost”
    Kun je me een reden geven waarom Ajax dat zou doen? Ik heb nog nooooit van zon constructie gehoord. Verkopen, later terug kopen én de salariskosten netjes (terug) betalen!? Jij noemt mij dom en dat zal wel koppen dan, dus probeer me dat eens uit te leggen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      je bent steeds in gesprek met jezelf…vraag en antwoord…neem ook even vrijaf, zou ik zeggen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Nee hoor, ik stel een vraag. Ik zie ook dat jij een antwoord (probeert) achter te laten. Helaas niet over voetbal zoals gevraagd!

          /   Beantwoorden  / 
    2. hallo

      ron ajax en fc groningen hebben dat zo afgesproken
      en waarom dat ze dat afgesproken hebben
      waarschijnlijk omdat ajax toch graag wou dat daley eredivisie
      ervaring op zou doen
      zodat hij toch sterker word en terug komt bij ajax
      dus eigenlijk stoomt fc groningen hem klaar voor ajax
      dan is het toch ook normaal dat ajax de kosten betaald
      maar bij ajax was jol het probleem
      hij kreeg van jol geen kans
      terwijl ajax dus best wel weet dat ze hem wel kunnen gebruiken
      ze willen hun trainer niet dwingen hem op te stellen
      dus komen ze met fc groningen op deze optie
      hoop dat je het nu begrijpt
      en nu ophoud al op deze discussie terug te komen
      is wel genoeg geweest
      prettige jaar wisseling

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Ik heb nergens gelezen dat Ajax hem zou verkopen, EN zn salariskosten zou gaan betalen! Lijkt me ook heel onlogisch, dan kun je hem beter zelf voor de breedte houden… Maar goed, geen bewijs, gewoon wat beweren en dan als ik vraag dan moet “ik ophoud al op deze discussie terug te komen” zoals je zegt. En ik maar denken dat je op een blog kon discussiëren en vragen stellen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. hallo

          dat jij dat niet gelezen hebt kan ik niets aan doen ron
          en dan kan je wel zeggen dat ik zomaar beweer zonder bewijs
          ik ga niet het hele blog doorzoeken voor jou dat doe je zelf maar
          ik dacht reageer nog 1 x met duidelijk antwoord op je vraag
          dit blog is inderdaad om om te reageren op berichten en vragen te stellen
          maar wat men ook aan jou uitlegt jij blijft toch wel weer iets vinden om door te gaan
          dus je hoeft mij geen vraag meer te stellen ron
          hij blijft nu onbeantwoord
          over en uit

            /   Beantwoorden  / 
  38. GJ

    na 164 reacties lijkt mij dit wel uitgesproken hoor zoals de titel al zegt het hoofdstuk blind is dicht. ik denk dat alles hierover nu wel gezegt is. dus ik stel voor hier NIET meer op te reageren want zo blijven we door gaan. hij komt niet en de FC respecteerd dat, nou boek dicht en weer in de kast zetten! er zijn al weer nieuwe ontwikkelingen veel interesanter!

      /   Beantwoorden  / 
  39. Ron

    Ik vrees dat je de enige bent die dat ooit ‘gelezen’ heeft, misschien dat iemand anders je nog zou kunnen helpen.
    Maar goed, je reageert niet meer dus dat is ook een manier om een discussie te sluiten he?
    Het is echt niet zo dat ik hier op een zinloze discussie uit ben, maar ik wou gewoon weten hoe het zat en als hier een bewering gedaan wordt voel ik me vrij te vragen… Zo ben ik dat gewend!

      /   Beantwoorden  / 
  40. rob!

    met jou in zijn oren ha ha ha

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.